Tiffany vinde cel mai scump colier, cu un diamant de 80 de carate

Viitorul colier al mărcii Tiffany va fi prezentat la redeschiderea magazinului său emblematic din New york, anul viitor, și se așteaptă să aibă un preț format din opt cifre.

Piatra este un simbol al viitorului casei.

Tiffany vrea să realizeze cea mai scumpă bijuterie pe care a fost vândută vreodată. Bijutierul a a achiziționat recent un diamant sub formă de oval de 80 de carate, o piatră fără cusur pe care o va încadra într-un colier inspirat de un design realizat inițial de Tiffany pentru Târgul Universal din 1939. Colierul, acum în curs de dezvoltare, va fi prezentat anul viitor, când Tiffany & Co. își dezvăluie flagship-ul complet renovat în New York.

Un colier inspirat de Art Deco, pe care Tiffany l-a prezentat la Târgul Mondial în 1939.

Tiffany a achiziționat un diamant memorabil

Reed Krakoff, directorul artistic al Tiffany, a declarat că bijutierul a achiziționat această piatră specială, deoarece „Tiffany caută întotdeauna cele mai extraordinare pietre disponibile pe piață. Când ceva devine disponibil, este ceva despre care vorbim și cum îl putem prezenta într-un mod special și unic, vorbind despre moștenirea, istoria și arta Tiffany.”

Un purtător de cuvânt al Tiffany & Co. a refuzat să comenteze cât a plătit compania pentru diamant și care va fi prețul colierului, dar a menționat că suma va avea cu siguranță opt cifre. Diamantul a fost extras în Botswana, în condiții care respectă criteriile stricte de durabilitate și umanitate ale Tiffany, a fost tăiat și lustruit în Israel și va fi corectat în New York. Tiffany încă planifică colierul și rămâne neclar câte diamante vor fi încorporate în designul final.

Vorbind despre raritatea unei pietre atât de mari, fără cusur, directorul executiv al Consiliului Natural Diamond, David Kellie, a spus: „Aceasta este o descoperire extraordinară. Numărul de diamante de calitate prețioasă peste cinci carate recuperate pe Pământ într-un an este foarte mic. Dimensiunea incredibilă de 80 de carate, combinată cu clasa sa D și impecabilă din interior, fac din acest diamant un adevărat miracol al naturii și printre cele mai rare diamante descoperite vreodată. Nu numai că diamantele sunt una dintre cele mai incredibile creații ale naturii, ci sunt esențiale pentru oamenii și economiile țărilor în care se găsesc. Din vânzarea acestui diamant și a tuturor diamantelor descoperite în Botswana beneficiază în mod direct oamenii și comunitățile de acolo, inclusiv implementarea infrastructurii și a unui sistem de școlarizare gratuit. ”Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Antonia și Alex Velea, planuri mari de nuntă

Antonia și Alex Velea vor face pasul cel mare anul acesta, după mai bine de 8 ani de relație.

Preziceri incredibile despre COVID-19

SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, va deveni un virus mult mai puțin periculos pe măsură ce devine endemic.

Prada dezlănțuie puterea tactilității și culorii pentru toamna anului 2021

Miuccia Prada și Raf Simons s-au jucat cu texturi tactile și juxtapuneri de culoare. Rezultatul a fost cu totul fascinant și fermecător.

Harry Winston reinventează crizantema cu noul ceas bijuterie

O floare cu petale din piatre prețioase este imortalizată pe ceas de renumitul bijutier american și producător de ceasuri elvețiene Harry Winston.

Moda își pune speranța în administrația Biden

În această săptămână, toată lumea va vorbi despre noua administrație de la Casa Albă, inclusiv Prada și restul spectacolelor pentru bărbați din Milano și Paris.

De ce este atât de greu să creezi o experiență de lux?

Brandurile de lux trebuie să înțeleagă că toți clienții se așteaptă la o experiență distinctă și luxoasă atunci când își vizitează magazinele - dar și atunci când o fac online.

Naomi Osaka este noua imagine Louis Vuitton

Naomi Osaka va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a casei franceze Louis Vuitton după ce a fost numită noul lor ambasador al mărcii.

Vila perfectă din mijlocul mării

Când spunem casă de vis, la ce ne referim cu adevărat?

Cele mai puternice pașapoarte din lume

Într-o lume fără Covid19, mulți dintre noi ne-am planifica întoarcerea dintr-o destinație îndepărtată sau metropolă unde am petrecut vacanța.

Casa în care a locuit Michelle Pfeiffer, de vânzare! Imagini cu „palatul” din Pacific Palisades

Un conac din anii '30 din Pacific Palisades, care a fost locuit de multe celebrități, a ieșit pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

Supermodelul român de talie internaţională, mamă pentru prima oară

Diana Dondoe, topmodelul român care a devenit imaginea Balenciaga sau Celine, este în culmea fericirii. Frumoasa brunetă va deveni mămică pentru prima oară, la vârsta de 38 de ani.

Cât timp va mai domni imperiul Kardashian?

Reality-show-ul familiei Kardashian-Jenner se apropie de final, au vândut mai multe dintre principalele lor proiecte și una dintre cele mai strategice asociații personale pare să se încheie. Una dintre cele mai urmărite familii din lume se află încă o dată la un pas de reinventare.

Vila perfectă din mijlocul mării

Când spunem casă de vis, la ce ne referim cu adevărat?

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Casa în care a locuit Michelle Pfeiffer, de vânzare! Imagini cu „palatul” din Pacific Palisades

Un conac din anii '30 din Pacific Palisades, care a fost locuit de multe celebrități, a ieșit pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Primul ceas de mână care folosește rezonanța acustică

Vianney Halter, ceasornicarul elvețian, recunoscut pe scară largă pentru deschiderea renascenței independente a ceasornicăriei cu ceasul său de mână retro-futurist, Antiqua, în 1998, tocmai a lansat un nou ceas.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cel mai complicat ceas de mână din lume, scos la licitație

La vremea sa, ceasul Vacheron Constantin Tour d'Ile era cel mai complicat ceas de mână din lume. Creat în 2005 pentru a marca 250 de ani de la înființarea Vacheron Constantin, piesa a reunit 16 complicații într-un singur ceas. Are 834 de componente, iar crearea sa a necesitat apoi peste 10.000 de ore de cercetare și dezvoltare. Ceea ce explică faptul că au fost produse doar șapte exemplare.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Artcurial: vânzările de iarnă se reiau în Monaco

Cunoscută pentru calitatea și raritatea loturilor scoase la licitație, casa de licitații Artcurial revine pe Riviera pentru a șasea oară. În perioada 17-21 ianuarie, la Hôtel Hermitage sunt programate șase schimburi.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Inelul inteligent care poate detecta Covid-19

Un nou studiu sugerează că tehnologia de monitorizare biometrică a inelului inteligent ar putea indica boli precum Covid-19.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN