Șase tendințe de bijuterii reperate în colecțiile High Jewellery din iulie

Inovații tehnice, potop de carate, simboluri puternice sau upcycling. Vă facem o prezentare generală a celor mai importante momente de reținut din această lună.

Înapoi la elementele de bază

Cunoașterea valorilor și a locului de unde provine un brand este noua obsesie a unei clientele, tot mai tânără și preocupată de problema autenticității. Această căutare a adus-o pe Francesca Amfitheatrof la Louis Vuitton în calitate de directorul artistic, în 2018. Dacă esența stilului ei este acum bine stabilită și recunoscută instinctiv, între volumele de atracție, jocul de culori, purtată moale și zilnic, și-a găsit răspunsurile în acest sezon pentru linia ei de curaj. Și mai precis prin adâncirea în istoria fondatorului, Louis Vuitton. 

Upcycling

Este o tendință pe care o vedem deja de câteva sezoane în modă și mai recent în bijuterii, dar pe care nu ne-am așteptat s-o vedem în bijuteriile fine. Aceasta o datorăm casei Pomellato, cu a sa colecție high-end, La Gioia. Pe de o parte, mai multe ornamente clasice în care găsim, de exemplu, gulerele Catene cu legături puternice pe care le iubim atât de mult. Pe de altă parte, piese care vă atrag imediat cu farmecul lor familiar. Privind în arhive pentru a servi, reutiliza și, astfel, reduce amprenta sa de mediu, ideea este la fel de interesantă pe cât de evidentă pentru Pomellato, care a fost întotdeauna angajată alături de grupul Kering pentru producția etică. 

Inovaţie

De foarte multe ori pe Place Vendôme, numele colecțiilor de bijuterii fine dau un indiciu sau ascund un ochi subtil. Aici, fiecare cuvânt spune povestea acestei linii singulare. Deoarece „Carte Blanche Holographique” este, așa cum sugerează și numele său, un adevărat joc de noroc. Un salt în necunoscut, atât pentru Hélène Poulit-Duquesne, președintele Boucheron, care nu și-a asumat niciodată riscul în acest sector extrem de seismic, cât și pentru Claire Choisne, directorul său artistic, dar obișnuită cu exerciții de stil cu risc ridicat. Pentru că atunci când aceasta din urmă și-a unit forțele cu know-how-ul companiei Saint-Gobain pentru a dezvolta o tehnică brevetată, făcând posibilă pulverizarea la o temperatură foarte ridicată a unei ploi de metale prețioase pe ceramică sau cristal pentru a reproduce această formă suprarealistă , nu putea controla rezultatul. 

Ultralux

Prezentată la Milano la începutul lunii iunie, colecția de bijuterii fine Magnifica a mărcii Bulgari este încă amintită de experții în domeniu. În cauză, noul butic parizian al casei, situat acum între Place Vendôme și rue de la Paix, unde s-au putut vedea câteva dintre aceste creații extraordinare, dar și luxul vertiginos al acestor podoabe. Lucia Silvestri, directorul artistic al lui Bulgari, a folosit smaralde uimitoare. 

Totul la dublu

Expert în arta jocurilor cu inele atrăgătoare, Alessandro Michele, director artistic al casei Gucci, oferă un nou joc uimitor. În colecția de lux intitulată Hortus Deliciarum există numeroase ghiuluri cu piese prețioase de peste 60 de carate care să strălucească pe degete. 

Diamante solare

Mult mai rar decât diamantul alb, variația sa solară domnește suprem pe Place Vendôme în acest sezon. La Graff, este un plastron extraordinar care amestecă o cascadă de pietre care a atras toate privirile. Nu ar trebui să vă lăsați păcăliți de atracția sa grafică, care o leagă de colecția Tribale, lansată recent, deoarece temporalitatea pietrelor sale emblematice este destul de diferită. 

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Noua colecție Louis Vuitton High Jewelry, un omagiu aduce fondatorului casei

În urmă cu două sute de ani, s-a născut marca franceză de lux Louis Vuitton. Pentru a sărbători, casa a dezvăluit o nouă colecție High Jewelry inspirată de formidabilul fondator și impactul său asupra industriei în general.

Licitații | Primul Patek Philippe cu cadran verde depășește estimările de vânzare

La începutul acestei luni, a fost lansat un nou Patek Philippe Nautilus cu un cadran verde măsliniu. Specialiștii au numit-o cea mai tare lansare din 2021. Acum, un exemplar care nu a fost niciodată purtat s-a vândut la licitație, depășind toate estimările de preț.

Adela Popescu, dezvăluiri despre viața cu trei copii

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie, când a dat naștere unui băiețel.

Playboy preia una dintre cele mai controversate companii de lenjerie intimă pentru 350 mil. $

În timp ce Victoria's Secret se îndreaptă spre decență, proprietarul Playboy a ridicat una dintre cele mai controversate companii de lenjerie intimă din lume pentru 350 de milioane de dolari.

Cum să vă aranjați părul pentru a merge la o nuntă?

Dacă sunteți invitate la o nuntă vara aceasta, trebuie să onorați invitația cu o coafură care va face diferența.

Primul card de credit din lume pentru influencerii de pe rețelele de socializare

În timp ce băncile se feresc deseori de la extinderea facilităților de credit la influencerii de pe rețelele de socializare, oamenii de pe social media propun exact opusul! Au lansat recent un card de credit care este disponibil doar pentru grupul digital și care, din păcate, nu poate fi procurat de oamenii obișnuiți.

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria atrag inclusiv români în căutare de „altceva”. Deoarece în ceea ce privește opțiunile turistice de la mare, vecinii noștri ne-au întrecut, din păcate.

Știați că meditația funcționează ca un botox natural pentru piele?

Printre nenumăratele beneficii ale meditației se află faptul că ar avea virtuți anti-îmbătrânire.

Kendall Jenner lansează prima colecție capsulă

ABOUT YOU lansează prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner. Colecția capsulă este alcătuită din 11 piese într-o gamă variată de culori, toate fiind inspirate din stilul personal și de zi cu zi al modelului american. Fiecare articol din colecție este numerotat cu un cod special individual care include ziua de naștere a lui Kendall: 11/03.

Gest impresionant făcut de Jeff Bezos după călătoria în spaţiu

Fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume a declarat, după zborul în spaţiu al capsulei New Shepard, că intenţionează să acorde câte 100 de milioane de dolari colaboratorului CNN Van Jones şi chef-ului José Andrés, scrie CNN.

Simbolul măiestriei tehnice | Boucheron prezintă Holographique, cea mai recentă colecție High Jewellery

High Jewellery este sinonimă cu Boucheron. Această casă de bijuterii franceză, veche de 163 de ani, nu este doar un profesionist în prezentarea unora dintre cele mai elegante și fascinante creații, dar este, de asemenea, la fel de eficientă în a reinventa capodopere!

Cel mai nou hotel de lux din Budapesta a fost construit într-un palat regal

Un palat vechi de 120 de ani din Budapesta a devenit un hotel elegant, unde oaspeții se vor simți ca regi. Deschis în această vară, elegantul Palat Matild - primul hotel Luxury Collection din oraș - se află de-a lungul Dunării.

Simbolul măiestriei tehnice | Boucheron prezintă Holographique, cea mai recentă colecție High Jewellery

High Jewellery este sinonimă cu Boucheron. Această casă de bijuterii franceză, veche de 163 de ani, nu este doar un profesionist în prezentarea unora dintre cele mai elegante și fascinante creații, dar este, de asemenea, la fel de eficientă în a reinventa capodopere!

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Licitaţii | Peste două milioane de euro pentru un safir din Caşmir

Cumpărătorul, de naționalitate italiană, va trebui să plătească în total 2,7 milioane de euro pentru această bijuterie care aparținea unei familii princiare europene.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Richard Mille | Noul ceas de 150.000 de dolari are dublu rol

Richard Mille prezintă ceasul automat Flyback RM 60-01 Les Voiles de St Barth, un instrument util pentru marinari.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Shenzhen Terraces, hub-ul durabil care combină spațiile verzi, comerțul și cultura

Un complex de clădiri cu utilizare mixtă din inima orașului Shenzhen, conceput pentru a aduce vitalitate și inovație. Așa este descris proiectul dezvoltat pe plăci orizontale suprapuse. Este vorba de Shenzhen Terraces, cu spații mari umbrite, în timp ce forma rotunjită a contururilor favorizează ventilația naturală.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Rihanna își închiriază conacul din Beverly Hills cu 80.000 $ pe lună. Vezi imagini din interior!

Pe lângă nenumăratele eforturi de a cunoaște succesul în afaceri - cântă, este un magnat al produselor cosmetice cu propriul brand Fenty Beauty, are propria linie de lenjerie intimă și e designer de modă - Rihanna este, de asemenea, un magnat imobiliar în devenire, cu cinci case care valorează milioane de dolari. Numai în Los Angeles.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Șase tendințe de bijuterii reperate în colecțiile High Jewellery din iulie

Inovații tehnice, potop de carate, simboluri puternice sau upcycling. Vă facem o prezentare generală a celor mai importante momente de reținut din această lună.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN