Rolls-Royce concediază 9.000 de angajati

Gigantul Rolls-Royce intenționează să concedieze cel puțin 9.000 de angajați pe fondul crizei coronavirusului.

Compania cu sediul în Derby a anunțat o reorganizare majoră a activității sale, întrucât cererea de aeronave și motoare a scăzut în întreaga lume.

Grupul industrial Rolls-Royce urmează să reducă aproape o cincime din forța de muncă, deoarece criza coronavirusului afectează industria aviației.

Rolls-Royce, care are 52.000 de angajați la nivel mondial, a declarat că pierderile de locuri de muncă vor fi resimțite cel mai grav în activitatea aerospațială civilă, fiind redundate aproximativ 8.000 de posturi. Compania produce, de asemenea, motoare cu avioane de vânătoare, nave și submarine, dar a spus că nu vor exista pierderi de locuri de muncă în activitatea sa de apărare.

Directorul său executiv, Warren East, a indicat că Marea Britanie va fi puternic afectată. Divizia aerospațială civilă a grupului are aproape 16.000 de persoane în Marea Britanie.

Milioane de pasageri în întreaga lume în fiecare săptămână călătoreau cu avioane care aveau motoare produse de Rolls-Royce. Compania produce motoare pentru avioanele Airbus A330, A340, A350 și A380, precum și pentru Boeing 777 și 787 Dreamliner.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Rolls-Royce lansează maşina cu un preţ minim de 17.100 $

Rolls-Royce s-a gândit să lanseze o variantă a modelului Rolls-Royce Cullinan „accesibilă” pentru un public mai larg.

Unghiile multicolore, elementul cheie pentru un look fresh de vară

Unghiile într-o singură culoare sunt de domeniul trecutului. Explozia de culoare și modelele multicolore vor invada trendul în această vară.

Vara în Europa: cele mai sigure 20 de locuri pentru călătorii și turism post-coronavirus

Majoritatea țărilor din Europa își relaxează restricțiile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, deschizând frontierele și creând noi modalități de a călători în siguranță. Vacanțele de vară în Europa devin o posibilitate realistă pentru mulți turiști.

Brandurile de modă s-au aliat împotriva nedreptății rasiale

Pe măsură ce protestele continuă în SUA și în întreaga lume în urma morții lui George Floyd, brandurile de lux au pornit o luptă digitală împotriva rasismului.

Meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates

Microsoft urmează să înlocuiască zeci de jurnalişti care colaborează cu site MSN şi să utilizeze sisteme automate pentru a selecta ştiri, informează presa din SUA.

Adelina Pestritu și soțul și-au făcut tatuaje cu citate de dragoste

Zilele acestea, de când izolarea nu mai este la modă, îndrăgita vedetă a avut parte de multe evenimente fericite în frumoasa ei familie. Pentru că Adelina Pestritu și Virgil Șteblea nu numai că au ieșit în natură dar au făcut un gest prin care și-au unit și mai mult povestea de dragoste.

Ce planuri de viitor are mămica Ramona Bădescu

Vedeta care a surprins pe toată lumea devenind mamă la 50 de ani, stă cu sufletul la gură în Italia, alături de partenerul ei de viață și copilul lor, să vadă ce se mai întâmplă cu pandemia și cu restricțiile. Astfel că deși sunt încă reguli, Ramona Bădescu se gândește la viitor și are deja câteva planuri.

Ce a avut de a sărbătorit Roxana Vancea weekendul trecut

Antrenoarea de fitness și fosta vedetă de televiziune a trăit weekendul trecut momente memorabile alături de jumătatea sa, culturistul Dragoș Paiu - sau Syko cum i se mai spune. Și asta pentru că Roxana Vancea și soțul ei au sărbătorit un an de când sunt oficial înpreună și formează o familie fericită.

La ce obiceiuri vechi s-a întors Dani Oțil după izolare

Prezentatorul de televiziune matinal a stat timp de două luni în izolare alături de iubita lui cu care a locuit în tot acest timp. Iar Dani Oțil s-a concentrat doar pe emisiunea pe care o avea de prezentat și pe filmulețele de pe TikTok pe care le făcea cu logondica lui și de amintirile pe care le publica pe rețelele de socialziare.

Andreea Esca și Willmark au ieșit la iarbă verde și la mare

Însă nu împreună, ci separat. Ridicându- se regulile și cum toată lumea a ieșit să se plimbe, multr persoane publice și-au dorit să meargă în natură, iar vedetele noastre au făcut cam același lucru după o perioadă de două luni în care au stat departe de natură.

Tom Ford e pesimist în ceea ce privește industria de fashion: „Nu-i putem salva pe toți”

Președintele creatorilor de modă americani Tom Ford avertizează că trebuie să se facă schimbări în industria de modă după ce trece epidemia.

Catrinel Sandu, noi schimbări în viața din SUA

Fostei bebeluse, așa cum era cunoscută dansatoarea și vedeta de televiziune la noi în țară, i s-a schimbat viața radical după ce a fost înșelată de fostul soț și și-a găsit marea dragoste în Statele Unite ale Americii. Acum Catrinel Sandu este fericită din mai multe motive, unul fiind din cauza uneia dintre fiice și apoi pentru că a făcut o schimbare în viața particulară.

De ce reducerile sunt o reacție periculoasă pentru brandurile de lux într-o criză

Stabilirea prețurilor este unul dintre cele mai provocatoare și dificile aspecte ale gestionării mărcilor de lux în vremuri normale, dar într-o criză, devine și mai critic.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Alphabet, compania-mamă a Google, venituri uriașe în T1 2020. A depășit estimările chiar şi în mijlocul pandemiei

Alphabet, compania-mamă a Google, a raportat venituri de 41,16 miliarde dolari pentru T1 2020.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Coronavirusul a resetat businessul cu ceasuri de lux

Coronavirusul a pus capăt unei scindări vechi de ani de zile între marii jucători, resetând de fapt afacerile cu ceasuri.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Rolls-Royce concediază 9.000 de angajati

Gigantul Rolls-Royce intenționează să concedieze cel puțin 9.000 de angajați pe fondul crizei coronavirusului.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
7 lucruri despre Covid-19 care îi îngrijorează cel mai mult pe antreprenori

O recesiune prelungită este cea mai mare îngrijorare pentru directorii de companii.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Jeff Bezos devine primul triliardar al lumii, în plină pandemie de coronavirus

Jeff Bezos, fondatorul și șeful executiv al Amazon, cel mai bogat om din lume la ora actuală, devine primul triliardar al planetei în plină criză a coronavirusului.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted ECONOMIC