Premieră mondială: Modelul aniversar Aston Martin Valour

Aston Martin Valour în ediție limitată este o supermașină uimitoare de inspirație retro, care prezintă combinația supremă între un motor V12 și o cutie de viteze manuală. Chiar și fără o etichetă de preț, toate cele 110 unități sunt deja epuizate.

Pentru a sărbători cea de-a 110-a aniversare, celebrul producător auto britanic Aston Martin a dezvăluit un nou supercarde producție limitată de inspirație retro, numit Valour. Limitat la doar 110 de unități la nivel global, supermașina uluitoare este descrisă de producătorii săi drept „ultimul dintr-o eră”, deoarece se mândrește cu un motor V12 care este asociat cu o cutie de viteze manuală - o combinație extrem de dorită care în curând va deveni istorie. Similar cu ediția limitată Aston Martin Victor care a debutat în 2020, designul cu tematică retro al lui Valour este inspirat de V8 Vantage original, precum și de pilotul RHAM/1 „Muncher” din Le Mans din 1980.

Partea frontală asemănătoare unei mașini americane a noului Aston Martin Valor este caracterizată de faruri LED rotunde, împreună cu o grilă largă, perdele de aer verticale și un splitter mare. În plus, Valour primește și o capotă cu clapetă cu o aerisire „potcoavă” și canale duble NACA. Caroseria raționalizată este realizată din fibră de carbon, menținând greutatea totală a supermașinii cât mai mică posibil. Acoperișul are un design cu bule duble, în timp ce partea din spate are o coadă Kamm distinctă împreună cu „exoblade care generează vârtej”. Alte elemente interesante includ un difuzor proeminent și un sistem de evacuare cu trei țevi de eșapament montat central.

Aston Martin Valour deține jante din aliaj forjat de 21 de inci, cu aspect frumos, care au un design alveoli și sunt echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport S 5. În plus, Aston Martin spune că frânele carbon-ceramice sunt standard.

În interiorul cabinei, Valour se mândrește cu o combinație frumoasă de stil retro și elemente de design futurist. Scaunele ușoare din fibră de carbon sunt tapițate cu tweed de lână clasic. Schimbatorul elegant are o minge de lemn de inspirație vintage și se află într-o consolă centrală reproiectată.

Supercarul în ediție limitată este propulsat de un motor V12 dublu turbo de 5,2 litri care produce 705 cai putere. Este cuplat la o transmisie manuală personalizată cu șase trepte, în timp ce supermașina primește și un diferențial mecanic cu alunecare limitată. Aston Martin spune că supermașina are o configurație unică de suspensie care utilizează amortizoare adaptive și bare anti-ruliu reglate special pentru a se potrivi cu puterea de ieșire a lui V12.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Primul turn marca Mercedes-Benz din SUA se ridică la Miami

Denumită Mercedes-Benz Places, clădirea cu utilizare mixtă de 67 de etaje din Brickell este programată să se deschidă în 2027.

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit: „Poate mă recăsătoresc”

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat divorțul, Oana Ioniță a dezvăluit că este implicată într-o nouă relație.

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Laurette, detalii picante despre relațiile cu milionari

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble rareori vorbește despre povestea ei de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah.

Hermes va majora preţurile după explozia vânzărilor

Acțiunile casei franceze de design de lux Hermes au crescut la un nivel record la 9 februarie 2024, după ce marca, fondată în 1837, și-a depășit rivalii la sfârșitul anului 2023.

Mădălina Ghenea, rol principal într-o franciză de acțiune

Mădălina Ghenea va fi protagonistă în franciza de acțiune „Lost Book of Creation”, proiect regizat de Roel Reine, scenariul fiind scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de cunoscuta româncă.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Profit uriaș pentru fosta prezentatoare

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate.

Piaget aduce un omagiu anilor 80 cu un ceas din aur solid de 73.000 de dolari

Piaget este atemporal, este etern. Poate că a suferit o metamorfoză ademenitoare din când în când, dar atracția a rămas neschimbată.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Armani Beach Residences inaugurează o nouă eră a opulenței în Palm Jumeirah din Dubai

Dubai găzduiește toate lucrurile fastuoase, inclusiv reședințe de designer, iar cea mai recentă este Armani Beach Residences la Palm Jumeirah, dezvoltator imobiliar din Sharjah, Arada. După ce a încântat oameni precum Kanye West și familia Kardashian în Occident, geniul japonez și arhitectul câștigător al premiului Pritzker Tadao Ando își oferă expertiza unui proiect imobiliar în Dubai.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cel mai nou difuzor de la Samsung nu vrea să știți că este un difuzor

Noul Music Frame este menit să se integreze în decorul casei tale.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Hermès a făcut un plic de 126 de dolari. Internetul nu a fost amuzat

Mailerul ornamentat pentru suveniruri este conceput pentru a ține orice, de la documente de călătorie la scrisori de dragoste. Dar prețul său a fost adevăratul spectacol.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Whisky-ul Jacob & Co. x Alec Monopoly Limited Edition se va vinde într-un decantor unic

Jacob & Co. este un nume sinonim cu ceasurile de artă. Aceste piese sunt la fel de elaborate ca arta și, în unele cazuri, chiar mai scumpe.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co. și artistul Paul Rousteau „îmbracă” Opéra Garnier

Pentru noua sa colaborare artistică cu starul parizian în ascensiune Paul Rousteau, Tiffany & Co. realizează o transformare fascinantă a Operei Garnier din Paris.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN