Patrick Dempsey și Porsche Design dezvăluie noua lor colaborare

Celebrul actor Patrick Dempsey este din nou în centrul atenției noastre, bucurându-se de rolul de ambasador al mărcii Porsche Design.

Actorul a dus acum acest parteneriat la nivelul următor lansând o colaborare incitantă, care include ochelari de soare în ediție limitată și ochelari de vedere. 

„Porsche a ocupat întotdeauna un loc special în viața mea. Fie ca pilot sau coproprietar al unei echipe de curse, acest brand emană o pasiune și o performanță deosebită de care m-am simțit mereu conectat. De aceea apreciez Porsche Design ca marcă de cea mai înaltă calitate și funcționalitate”, explică celebrul actor.

Dempsey este cu siguranță foarte mulțumit de colaborarea sa cu Porsche Design, pe care a confirmat-o prin declarația: „La vârsta de cincizeci și șapte de ani, am ocazia să mă implic în procesul de proiectare și creare a unei ediții de ochelari care să-mi poarte numele și asta mă face cu adevărat fericit și onorat. Schimbul meu de idei cu experți în domeniul designului a fost foarte interesant și inspirant”.

Inspirându-se din circuitul de curse, colecția Porsche Design Eyewear by Patrick Dempsey Edition este creată cu multă pasiune și finețe. Această ediție constă din ochelarii de soare P'8965 în combinații de culori negru/gri/albastru și negru/gri, în timp ce atemporalul P'8754 Eyewear Edition vine în opțiunile gri/negru și auriu/negru, emanând rafinament în timp ce fac o declarație de stil îndrăzneață, acești ochelari sunt suficient de versatili pentru purtarea de zi cu zi, indiferent de ocazie.

Potrivit brandului Porsche Design, în centrul acestei colecții se află un material de o calitate excepțională, care conține ADN pur, de curse: carbon. 

Împreună cu Patrick Dempsey, Porsche Design a prezentat oficial modelul Carbon Fiber Face Lift, creat din fibră de carbon, oțel inoxidabil și cauciuc pentru a fi perfect confortabil, rămânând ușor și elegant. În plus, forma în sus, sportivă a acestor ochelari se potrivește perfect cu designul cu punte dublă, ceea ce le conferă o îndrăzneală unică.

Lentilele VISION DRIVE™ Polarized XTR oferă o experiență optică fenomenală, cu percepții integrate de contrast și contur pentru a reduce strălucirea în condiții de lumină scăzută. Această combinație inovatoare de polarizare le face alegerea perfectă pentru plimbările de dimineață sau de seară.

Limitați la 1.500 de bucăți în fiecare culoare, acești ochelari sunt deja disponibili pentru cumpărare prin intermediul site-ului web Porsche Design și al unor retaileri selectați.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Primul turn marca Mercedes-Benz din SUA se ridică la Miami

Denumită Mercedes-Benz Places, clădirea cu utilizare mixtă de 67 de etaje din Brickell este programată să se deschidă în 2027.

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit: „Poate mă recăsătoresc”

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat divorțul, Oana Ioniță a dezvăluit că este implicată într-o nouă relație.

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Laurette, detalii picante despre relațiile cu milionari

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble rareori vorbește despre povestea ei de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah.

Hermes va majora preţurile după explozia vânzărilor

Acțiunile casei franceze de design de lux Hermes au crescut la un nivel record la 9 februarie 2024, după ce marca, fondată în 1837, și-a depășit rivalii la sfârșitul anului 2023.

Mădălina Ghenea, rol principal într-o franciză de acțiune

Mădălina Ghenea va fi protagonistă în franciza de acțiune „Lost Book of Creation”, proiect regizat de Roel Reine, scenariul fiind scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de cunoscuta româncă.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Profit uriaș pentru fosta prezentatoare

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate.

Piaget aduce un omagiu anilor 80 cu un ceas din aur solid de 73.000 de dolari

Piaget este atemporal, este etern. Poate că a suferit o metamorfoză ademenitoare din când în când, dar atracția a rămas neschimbată.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Armani Beach Residences inaugurează o nouă eră a opulenței în Palm Jumeirah din Dubai

Dubai găzduiește toate lucrurile fastuoase, inclusiv reședințe de designer, iar cea mai recentă este Armani Beach Residences la Palm Jumeirah, dezvoltator imobiliar din Sharjah, Arada. După ce a încântat oameni precum Kanye West și familia Kardashian în Occident, geniul japonez și arhitectul câștigător al premiului Pritzker Tadao Ando își oferă expertiza unui proiect imobiliar în Dubai.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cel mai nou difuzor de la Samsung nu vrea să știți că este un difuzor

Noul Music Frame este menit să se integreze în decorul casei tale.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Hermès a făcut un plic de 126 de dolari. Internetul nu a fost amuzat

Mailerul ornamentat pentru suveniruri este conceput pentru a ține orice, de la documente de călătorie la scrisori de dragoste. Dar prețul său a fost adevăratul spectacol.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Whisky-ul Jacob & Co. x Alec Monopoly Limited Edition se va vinde într-un decantor unic

Jacob & Co. este un nume sinonim cu ceasurile de artă. Aceste piese sunt la fel de elaborate ca arta și, în unele cazuri, chiar mai scumpe.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co. și artistul Paul Rousteau „îmbracă” Opéra Garnier

Pentru noua sa colaborare artistică cu starul parizian în ascensiune Paul Rousteau, Tiffany & Co. realizează o transformare fascinantă a Operei Garnier din Paris.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN