Montblanc onorează femeia modernă cu un nou ceas, în ediție limitată, de 35.000 de dolari

Bohème Perpetual Calendar Limited Edition 88 este unul dintre cele două noi ceasuri Montblanc care aduc un omagiu femeilor.

Bohème Perpetual Calendar Limited Edition 88 este un ceas de 35.000 de dolari, care vine într-o carcasă din aur alb de 18 karate de 38 mm, cu 58 de diamante Top Wesselton de-a lungul cadrului. Cadranul uimitor prezintă un cer înstelat. Alimentat de calibrul de mișcare al ceasornicarului german MB 29.22, piesa prezintă un mecanism de calendar perpetuu brevetat care indică ziua, data, luna, anul bisect și un al doilea fus orar în centru - combinat cu un afișaj de 24 de ore la ora 9. Vor fi create doar 88 de astfel de unități.

Potrivit ceasornicarului, versiunea în ediție limitată oferă unul dintre cele mai lizibile calendare perpetue de pe piață. Puteți seta timpul atât înainte cât și înapoi prin coroană, permițând o ajustare rapidă de o lună în mai puțin de un minut. Ceasul prezintă, de asemenea, o fază lunară cu cupolă realistă, proiectată pentru precizie; ceasornicarii spun că necesită ajustări doar o dată la 122 de ani.

Realizarea calendarului perpetuu a durat trei ani, datorită complexității mișcării. Calibrul distinct Montblanc este alcătuit din 378 de componente, iar 259 din aceste piese sunt dedicate funcției calendarului. În schimb, majoritatea calendarelor perpetue funcționează folosind pârghii care fac imposibilă colecționarilor să regleze ceasul în ambele direcții. Datorită unei caracteristici de siguranță, modelul previne, de asemenea, orice setare între orele 18.00 și 12.00, care este intervalul de timp în care manipularea ar putea deteriora mișcarea.

Pentru a completa imaginea, ceasul este prevăzut cu o curea de aligator albastră, cu o cataramă de aur alb de 18 karate, încrustată cu un diamant. Colecția Bohème este concepută pentru femeile care sunt „încrezătoare, creative și întotdeauna fidele lor înșiși. Femeia face orice să-și atingă obiectivele, fără să renunțe niciodată la visele ei”, potrivit unui comunicat al ceasornicarului.

Colecția Bohème

În plus față de Bohème Perpetual Calendar Limited 88, ceasornicarul lansează și Bohème Day & Night 34 mm. Această piesă este prezentată într-o brățară din oțel inoxidabil, precum și un model bicolor care prezintă un cadru din aur roz de 18 karate. Ambele stiluri prezintă 72 de diamante Top Wesselton - preț: 3.535 de dolari. Puteți obține, de asemenea, modelul într-o dimensiune de 30 mm cu curele diferite, inclusiv o curea bund fără fermoar pentru 3.590 de dolari.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Emily Ratajkowski, critici dure din cauza fiului ei

Emily Ratajkowski a stârnit un val de indignare în mediul online, după ce a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în care își ține copilul, în vârstă de trei luni, într-un mod ciudat.

Care sunt tendințele de machiaj care vor marca revenirea la normal?

De la fardul de ochi pastelat la creionul de ochi albastru, inclusiv rujul maro, în acest articol veți descoperi cele mai populare machiaje prezente pe Pinterest.

Burberry intră în universul NFT

Brandul britanic va lansa primul joc pe vinil NFT în ediție limitată, în parteneriat cu Mythical Games.

Parfum Kliger, inspirat de insula pe care a copilărit Karl Lagerfeld

Crescând la Paris, parfumierul Ben Krigler nu a auzise niciodată de insula germană Sylt, situată la 9 kilometri de continent. După ce a fost dus pe insulă într-una dintre vacanțe, Kliger s-a îndrăgostit pe loc de această evadare pe care el o numește „un amestec între urban și sălbăticie”.

Bijuterii: Art Nouveau va înlocui nebunia pentru Art Deco?

Între mult așteptata redeschidere a La Samaritaine din Paris și repornirea uneia dintre bijutierii vremii, Vever, Art Nouveau revine, iată, spre surprinderea tuturor, în acest sezon.

Gucci | Colecție centenară la Săptămâna Modei din Milano

Brandul de lux își sărbătorește legătura cu lumea muzicală cu o colecție centenară care va fi dezvăluită în timpul Săptămânei Modei de la Milano.

Jacob & Co. | Ceas dedicat seriei Fast & Furious de 580.000 $

Au trecut 20 de ani de când i-am urmărit pe Paul Walker, Vin Diesel și o mână de pasionați de viteză conducând boliduri în Fast & Furious. Jacob & Co. a lansat un nou ceas dedicat francizei.

Andreea Raicu, secretul unui stil de viață sănătos

Andreea Raicu arată senzațional, iar asta se datorează stilului său de viață sănătos, pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani.

Dior machiaj Resort 2022: tendințe de la prezentarea de modă

Peter Philips a obținut inspirație de la zeițele din Grecia și a decorat ochii modelelor cu perle.

Balmain Resort 2020 | Olivier Rousteing a creat cea mai personală colecție de până acum

Olivier Rousteing spune despre colecția Balmain Resort 2022 că este cea mai personală de până acum, îmbinând originile sale africane cu noul stil francez.

Pharrell Williams lansează un program de mentorat cu Chanel

Artistul și producătorul american și casa de modă de lux și-au unit forțele în inițiativa în două părți, care va include mentorate, ateliere și invitați celebri.

David Guetta își vinde apartamentul din Miami. Acceptă doar Bitcoin sau Ethereum

Dacă sunteți un fan al lui David Guetta, dar și un entuziast cripto, nimic nu poate fi mai bun decât următoarea veste! Celebrul DJ francez a dezvăluit că va accepta vânzarea unui apartament pe plajă în Miami în valoare de 14 milioane de dolari în Bitcoin sau Ethereum.

Bijuterii: Art Nouveau va înlocui nebunia pentru Art Deco?

Între mult așteptata redeschidere a La Samaritaine din Paris și repornirea uneia dintre bijutierii vremii, Vever, Art Nouveau revine, iată, spre surprinderea tuturor, în acest sezon.

hourglass_full 13 hour ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Bvlgari Magnifica 2021 a luminat Milano | Odă geniului uman

De la Chiara Ferragni la Lily Aldridge, numeroși invitați de top au fost prezenți la evenimentul de prezentare a noilor creații Bulgari, în Milano. După un an și jumătate de pauză, luminile din orașul italian s-au aprins din nou. Casa Bvlgari a apăsat comutatorul, care a ales capitala Lombardiei drept cadru pentru evenimentul de prezentare internațională a noii colecții Magnificent High Jewellery.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
David Guetta își vinde apartamentul din Miami. Acceptă doar Bitcoin sau Ethereum

Dacă sunteți un fan al lui David Guetta, dar și un entuziast cripto, nimic nu poate fi mai bun decât următoarea veste! Celebrul DJ francez a dezvăluit că va accepta vânzarea unui apartament pe plajă în Miami în valoare de 14 milioane de dolari în Bitcoin sau Ethereum.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Licitații | Cu cât s-a vândut cel mai scump vas de ceramică din lume

Lucrările de artă chinezești din antichitate se vând în mod previzibil la prețuri mari. O demonstrează Phoenix, un vas imperial yangcai, care a fost scos la licitație în Beijing, în urmă cu câteva zile, pentru uimitoarea sumă de 41,6 milioane de dolari.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Rolls Royce x Hermès - expresia finală a luxului în viitor

Rareori două mărci care au fost extrem de influente în categoriile lor se unesc pentru a crea ceva cu adevărat remarcabil. Ceea ce este și mai interesant este atunci când ambele mărci sunt perturbatoare care atrag publicul tânăr și extrem de bogat, păstrându-și în același timp valorile de bază și poziționările de marcă. Aceste mărci sunt Rolls-Royce și Hermès.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Proiect unic! Bentley și Contest Yachts au lucrat pentru designul interior al unui iaht

Bentley a colaborat cu Contest Yachts într-un proiect unic pentru a crea interiorul unui iaht care se potrivește cu interiorul unui Continental GT V8. Cabina iahtului Contest 59 CS de 18 metri a fost recreată de Bentley Design Services ca o soluție personalizată pentru clientul mărcii.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN