Lamborghini are clienţi până la finele lui 2025 pentru primul său model hibrid

Există câteva vești proaste dacă ați plănuit să cumpărați noua supermașină emblematică a lui Lamborghini, Revuelto de 1.015 cai putere.

Într-un interviu recent, CEO-ul mărcii italiene Stephan Winkelmann a confirmat că succesorul Aventador are clienți până la sfârșitul anului 2025. Asta înseamnă că va trebui să așteptați cel puțin trei ani pentru a pune mâna pe supermașina hibridă V12 de 900.000 de dolari dacă reușești să intri acum pe lista de așteptare. În mod surprinzător, majoritatea comenzilor actuale au fost plasate cu mult înainte ca Revuelto să fie dezvăluit oficial de Lamborghini în martie. Acest nivel de hype este adesea observat doar în cazul supercar-urilor în ediție limitată.

Revuelto marchează începutul unui nou capitol pentru Lamborghini, care va vinde mașini cu propulsoare hibride doar până la sfârșitul anului 2025. În timp ce hipermașina Sián, de peste 3 milioane de dolari, a fost primul model al producătorului auto italian care a venit cu un motor hibrid, acesta a fost introdus ca un produs halo limitat la 63 de exemple de coupé și 19 roadster-uri.

Pe de altă parte, Revuelto este o supermașină de serie adăugată în gamă ca înlocuitor pentru Aventador. În plus față de designul său, cererea surprinzător de mare pentru supermașina hibridă poate fi atribuită specificațiilor sale uluitoare.

Lamborghini Revuelto – un model de serie cu acreditări de hypercar

La fel ca majoritatea modelelor Lamborghini celebre, Revuelto poartă numele unui taur faimos care se pare că a luptat în Spania în anii 1880. În timp ce designul său uimitor arată ca o evoluție a lui Aventador, Revuelto este un pas masiv față de supermașina pe care o înlocuiește. Sub capotă se află un motor V12 cu aspirație naturală de 6,5 litri complet nou. Lamborghini susține că este cel mai ușor și mai puternic V12 produs vreodată de ei, capabil să producă 813 CP. Motorul cu ardere internă este asistat de un trio de motoare electrice care măresc puterea totală la 1001 cai putere, făcând din Revuelto cel mai puternic Lamborghini de producție de până acum.

Motoarele consumă putere de la un acumulator de 3,8 kWh montat între scaune, care poate fi încărcat dintr-un port din interiorul portbagajului din față. Tehnologia grupului motopropulsor hibrid va fi văzută și în viitorul înlocuitor Huracan, care va debuta la sfârșitul anului 2024 și va avea un motor V8 dublu turbo, asistat de mai multe motoare electrice. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Primul turn marca Mercedes-Benz din SUA se ridică la Miami

Denumită Mercedes-Benz Places, clădirea cu utilizare mixtă de 67 de etaje din Brickell este programată să se deschidă în 2027.

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit: „Poate mă recăsătoresc”

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat divorțul, Oana Ioniță a dezvăluit că este implicată într-o nouă relație.

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Laurette, detalii picante despre relațiile cu milionari

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble rareori vorbește despre povestea ei de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah.

Hermes va majora preţurile după explozia vânzărilor

Acțiunile casei franceze de design de lux Hermes au crescut la un nivel record la 9 februarie 2024, după ce marca, fondată în 1837, și-a depășit rivalii la sfârșitul anului 2023.

Mădălina Ghenea, rol principal într-o franciză de acțiune

Mădălina Ghenea va fi protagonistă în franciza de acțiune „Lost Book of Creation”, proiect regizat de Roel Reine, scenariul fiind scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de cunoscuta româncă.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Profit uriaș pentru fosta prezentatoare

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate.

Piaget aduce un omagiu anilor 80 cu un ceas din aur solid de 73.000 de dolari

Piaget este atemporal, este etern. Poate că a suferit o metamorfoză ademenitoare din când în când, dar atracția a rămas neschimbată.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Armani Beach Residences inaugurează o nouă eră a opulenței în Palm Jumeirah din Dubai

Dubai găzduiește toate lucrurile fastuoase, inclusiv reședințe de designer, iar cea mai recentă este Armani Beach Residences la Palm Jumeirah, dezvoltator imobiliar din Sharjah, Arada. După ce a încântat oameni precum Kanye West și familia Kardashian în Occident, geniul japonez și arhitectul câștigător al premiului Pritzker Tadao Ando își oferă expertiza unui proiect imobiliar în Dubai.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cel mai nou difuzor de la Samsung nu vrea să știți că este un difuzor

Noul Music Frame este menit să se integreze în decorul casei tale.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Hermès a făcut un plic de 126 de dolari. Internetul nu a fost amuzat

Mailerul ornamentat pentru suveniruri este conceput pentru a ține orice, de la documente de călătorie la scrisori de dragoste. Dar prețul său a fost adevăratul spectacol.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Whisky-ul Jacob & Co. x Alec Monopoly Limited Edition se va vinde într-un decantor unic

Jacob & Co. este un nume sinonim cu ceasurile de artă. Aceste piese sunt la fel de elaborate ca arta și, în unele cazuri, chiar mai scumpe.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co. și artistul Paul Rousteau „îmbracă” Opéra Garnier

Pentru noua sa colaborare artistică cu starul parizian în ascensiune Paul Rousteau, Tiffany & Co. realizează o transformare fascinantă a Operei Garnier din Paris.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN