Inelul inteligent care poate detecta Covid-19

Un nou studiu sugerează că tehnologia de monitorizare biometrică a inelului inteligent ar putea indica boli precum Covid-19.

În 2021, cel mai râvnit inel nu are diamante, dar s-ar putea să vă poată spune dacă aveți Covid-19.

Oura Ring utilizează tehnologie avansată pe bază de senzori pentru a oferi informații precise despre sănătate într-o aplicație mobilă. La fel ca alte dispozitive de fitness inteligente, vă poate urmări temperatura, variabilitatea ritmului cardiac și eficiența somnului, dar un nou studiu sugerează că ar putea fi capabil, de asemenea, să detecteze Covid-19 în primele sale etape.

Inelul Heritage Gold Oura în ediție limitată (399 dolari) 

Anul trecut, cercetătorii de la Universitatea San Francisco din California au testat inelul pe aproape 65.000 de participanți, printre care și lucrători din domeniul sănătății. Studiul a analizat dacă date precum temperatura corpului, împreună cu un sondaj zilnic privind simptomele, ar putea detecta infecția.

Rezultatele inițiale, care au fost publicate pe 14 decembrie, au constatat că monitorizarea continuă a temperaturii ar putea indica boli precum Covid-19, chiar și în cazurile în care infecția nu maniestă simptome. Cercetătorii au raportat că febra a fost identificată la 38 din cei 50 de participanți când simptomele au fost neobservate.

Deși nu se știe cât de eficient poate inelul inteligent detecta cazuri de Covid-19 asimptomatice - numărul participanților a fost prea mic pentru a fi extrapolat pentru întreaga populație - cercetătorii au spus că sunt încurajați că inelul inteligent poate detecta boala chiar și atunci când simptomele erau subtile.

Inelul Oura trimite datele de sănătate direct către o aplicație. 

„Dispozitivul, care ar putea fi un indicator de boală mai bun decât un termometru, ar putea duce la izolare și testare mai timpurii, limitând răspândirea bolilor infecțioase”, se arată în anunțul USCF.

În mod surprinzător, inelul de 299 de dolari a devenit popular în rândul sportivilor în SUA. După primul blocaj, NBA și WNBA au cumpărat Oura Rings pentru mii de jucători și acum combină rezultatele inelului cu testarea zilnică pentru a detecta Covid, potrivit Wired. De asemenea, NASCAR a sărit la bord și folosește inelul inteligent pentru șoferi și personal.

Inelul Oura a avut, de asemenea, câteva recomandări de înaltă calitate. Toată lumea, de la Prințul Harry la Lance Armstrong și Jack Dorsey de la Twitter, a fost văzută purtând inelul. De fapt, compania a livrat deja peste 300.000 de inele în întreaga lume, potrivit The Telegraph.

Inelul Heritage Silver Oura (299 dolari). 

Desigur, merită remarcat faptul că Inelul Oura nu vă va trimite o notificare prin care spune că aveți Covid-19. Mai degrabă, vă anunță dacă biometria se abate de la normă, ceea ce ar putea indica boala. Sunt informații valoroase, mai ales pe fondul celui de-al doilea val al Covid-19.

Inelul în sine este realizat din titan ușor și este rezistent atât la zgârieturi, cât și la apă. Este disponibil în patru finisaje diferite, de la argintul clasic (299 dolari) la aurul strălucitor (399 dolari). 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Antonia și Alex Velea, planuri mari de nuntă

Antonia și Alex Velea vor face pasul cel mare anul acesta, după mai bine de 8 ani de relație.

Preziceri incredibile despre COVID-19

SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, va deveni un virus mult mai puțin periculos pe măsură ce devine endemic.

Prada dezlănțuie puterea tactilității și culorii pentru toamna anului 2021

Miuccia Prada și Raf Simons s-au jucat cu texturi tactile și juxtapuneri de culoare. Rezultatul a fost cu totul fascinant și fermecător.

Harry Winston reinventează crizantema cu noul ceas bijuterie

O floare cu petale din piatre prețioase este imortalizată pe ceas de renumitul bijutier american și producător de ceasuri elvețiene Harry Winston.

Moda își pune speranța în administrația Biden

În această săptămână, toată lumea va vorbi despre noua administrație de la Casa Albă, inclusiv Prada și restul spectacolelor pentru bărbați din Milano și Paris.

De ce este atât de greu să creezi o experiență de lux?

Brandurile de lux trebuie să înțeleagă că toți clienții se așteaptă la o experiență distinctă și luxoasă atunci când își vizitează magazinele - dar și atunci când o fac online.

Naomi Osaka este noua imagine Louis Vuitton

Naomi Osaka va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a casei franceze Louis Vuitton după ce a fost numită noul lor ambasador al mărcii.

Vila perfectă din mijlocul mării

Când spunem casă de vis, la ce ne referim cu adevărat?

Cele mai puternice pașapoarte din lume

Într-o lume fără Covid19, mulți dintre noi ne-am planifica întoarcerea dintr-o destinație îndepărtată sau metropolă unde am petrecut vacanța.

Casa în care a locuit Michelle Pfeiffer, de vânzare! Imagini cu „palatul” din Pacific Palisades

Un conac din anii '30 din Pacific Palisades, care a fost locuit de multe celebrități, a ieșit pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

Supermodelul român de talie internaţională, mamă pentru prima oară

Diana Dondoe, topmodelul român care a devenit imaginea Balenciaga sau Celine, este în culmea fericirii. Frumoasa brunetă va deveni mămică pentru prima oară, la vârsta de 38 de ani.

Cât timp va mai domni imperiul Kardashian?

Reality-show-ul familiei Kardashian-Jenner se apropie de final, au vândut mai multe dintre principalele lor proiecte și una dintre cele mai strategice asociații personale pare să se încheie. Una dintre cele mai urmărite familii din lume se află încă o dată la un pas de reinventare.

Vila perfectă din mijlocul mării

Când spunem casă de vis, la ce ne referim cu adevărat?

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Casa în care a locuit Michelle Pfeiffer, de vânzare! Imagini cu „palatul” din Pacific Palisades

Un conac din anii '30 din Pacific Palisades, care a fost locuit de multe celebrități, a ieșit pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Primul ceas de mână care folosește rezonanța acustică

Vianney Halter, ceasornicarul elvețian, recunoscut pe scară largă pentru deschiderea renascenței independente a ceasornicăriei cu ceasul său de mână retro-futurist, Antiqua, în 1998, tocmai a lansat un nou ceas.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cel mai complicat ceas de mână din lume, scos la licitație

La vremea sa, ceasul Vacheron Constantin Tour d'Ile era cel mai complicat ceas de mână din lume. Creat în 2005 pentru a marca 250 de ani de la înființarea Vacheron Constantin, piesa a reunit 16 complicații într-un singur ceas. Are 834 de componente, iar crearea sa a necesitat apoi peste 10.000 de ore de cercetare și dezvoltare. Ceea ce explică faptul că au fost produse doar șapte exemplare.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Artcurial: vânzările de iarnă se reiau în Monaco

Cunoscută pentru calitatea și raritatea loturilor scoase la licitație, casa de licitații Artcurial revine pe Riviera pentru a șasea oară. În perioada 17-21 ianuarie, la Hôtel Hermitage sunt programate șase schimburi.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Inelul inteligent care poate detecta Covid-19

Un nou studiu sugerează că tehnologia de monitorizare biometrică a inelului inteligent ar putea indica boli precum Covid-19.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN