Iată de ce ar trebui să investiți în whisky în loc să îl beți

Proprietățile, obiectele de artă și colecțiile rare au fost întotdeauna cele mai bune investiții.

Dar în ultimul deceniu, un anumit element a cunoscut o creștere spirituală a valorii investiției: whisky-ul. Valoarea sa nu numai că a crescut cu 564 la sută, dar a depășit și alte investiții alternative, inclusiv vin, monede rare, mașini de lux și multe altele, potrivit Rare Finds Worldwide (RFW), un serviciu de brokeraj din Hong Kong.

Dar, dacă nu sunteți încă sigur cum să alegeți whisky-ul potrivit în care să investiți, nu vă faceți griji. Serviciul de brokeraj vine cu o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul bancar și în investiții alternative, care vă vor ajuta în evaluare, consultanță, aprovizionare cu colecții premium și, de asemenea, oferind investitorilor o platformă de vânzare sau ieșire din investiție.

Partenerul general al RFW, Murray Holdgate, a oferit informații despre ce mărci de whisky ar trebui luate în considerare și în care să investim.

Regula de aur a investiției în whisky este că raritatea este egală cu randamentele. Investitorii și colecționarii pot beneficia de parteneriatul și brokerajul exclusiv de fonduri pentru a achiziționa butoaie rare de whisky scoțian de tip single malt, sticle blue-chip în ediție limitată și colecții rare.

Care este diferența dintre a investi și a colecta whisky?

Mulți dintre investitori nu sunt consumatori de whisky, dar au recunoscut valoarea whisky-ului ca o alternativă activă și doresc să investească pe piața whisky-ului care se apreciază rapid. Colecționarii sunt investitori, crede Holdgate, deoarece orice colecționar ar dori să vadă colecția lor crescând în mod semnificativ.

Colecționarii de whisky sunt dispuși să plătească o sumă importantă pentru unele dintre cele mai rare și mai exclusive sticle încă disponibile pe piață. Anul trecut, o sticlă de The Macallan 1926, un whisky scoțian în vârstă de 60 de ani, a stabilit un nou record mondial: a costat 1,5 milioane de lire sterline la o licitație.

La ce whisky ar trebui să fim atenți în 2021?

Există peste 130 de distilerii scoțiene active, fiecare cu soiuri proprii expansive și arome sofisticate. Există numeroase mărci de prestigiu precum The Macallan, Bowmore și Dalmore, dar există și nou veniți, în creștere, cum ar fi Glen Elgin, Glen Keith, Ledaig, Benrinnes și Ben Nevis.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

LeBron James s-a mutat în casa lui Katharine Hepburn. Interiorul de vis!

Jucătorul american de baschet a pus mâna pe o bucată din istoria Hollywoodului. Acesta a cumpărat casa din Beverly Hills în care a locuit actrița Katharine Hepburn, în anii '40.

Speed dating printre nori

Dragostea plutește în aer? O companie aeriană crede cu siguranță că este așa.

FOTO! Cele mai frumoase rochii de la Premiile AMA

American Music Awards 2020 au fost oferite duminică seara la Microsoft Theatre din Los Angeles, iar gazda evenimentului a fost Taraji P. Henson. Din cauza pandemiei de coronavirus, au avut loc mai multe spectacole live, cu prezentatori în persoană. A participat chiar și un public restrâns.

Când sunt cel mai contagioase persoanele infectate cu Covid-19

Noi studii arată că persoanele infectate cu virusul Sars-CoV-2 sunt cel mai contagioase în primele 5 zile. Așadar, ele sunt cele mai susceptibile de a transmite virusul.

Meghan Markle și Prințul Harry, răzbunare cruntă pe Regină!

Prințul Harry și Meghan Markle rup o altă legătură cu Marea Britanie. Cei doi au vândut casa pe care au primit-o de la Regina Elisabeta, Frogmore Cottage, ca să restituie o datorie față de contribuabilii britanici.

Amina Muaddi introduce bijuterii și genți în noua colecție de pantofi

Designerul actualizează tocurile pantofilor săi și se extinde în noi categorii: bijuterii și genți.

Karl Lagerfeld a lansat o colecție de lenjerie intimă de dincolo de moarte

Karl Lagerfeld își lansează colecția de lenjerie intimă de dincolo de mormânt. Compania înființară de legendarul designer german a anunțat că îi împlinește acestuia un vis.

Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii, fotografie de colecție la aniversarea căsătoriei

O fotografie în care apar regina Elizabeta II şi prinţul Philip a fost lansată de Palatul Buckingham pentru a marca 73 de ani de la căsătorie.

Noul Mercedes-Maybach oferă o lecție de stil pentru Rolls-Royce și Bentley

Nimeni nu a acuzat vreodată Mercedes- Maybach de lipsă de grandiozitate. Dovadă e noul Mercedes-Maybach Clasa S care vine cu o serie de dotări exclusiviste.

Nuntă în cer - noua tendință în era pandemică

Oamenii din întreaga lume dau vina pe Covid-19 pentru multe lucruri pe lângă pandemia în sine. Planurile de călătorie, nunți și numeroase momente importante au trebuit anulate, deoarece pandemia a decis să ne pună viața pe hold.

Apple este bună de plată. Scoate din buzunar alte 133 mil. $

Apple a acceptat să plătească 113 milioane de dolari pentru a soluționa un litigiu cu avocați generali din 34 de state americane care au acuzat producătorul telefoanelor iPhone că a încetinit performanțele dispozitivului pentru a masca problemele existente la baterie și a-i face pe utilizatori să cumpere noi modele, transmite Reuters.

Alexander McQueen prezintă o colecție durabilă plină de farmec

Colecția Resort 2021 a mărcii reevaluează propriile concepte creative. Cu un ADN intact și sofisticat, această colecție ne invită să visăm.

Prognoză: Vânzările de produse personale de lux vor suferi o scădere catastrofală

Vânzările de produse personale de lux vor scădea cu 23% în acest an din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind primul declin de după 2009 şi totodată cea mai mare scădere înregistrată vreodată, a anunţat miercuri firma de consultanţă Bain & Company, citată de Reuters.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Iată de ce ar trebui să investiți în whisky în loc să îl beți

Proprietățile, obiectele de artă și colecțiile rare au fost întotdeauna cele mai bune investiții.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Jeff Bezos, plan măreț pentru a combate schimbările climatice

CEO Amazon Jeff Bezos anunță subvenții de aproape 800 de milioane de dolari pentru 16 grupuri care luptă împotriva schimbărilor climatice.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Diamant roz, extrem de rar, vândut la licitație

Diamantul de culoare roz – purpuriu s-a vândut, miercuri, la Geneva, pentru suma record de 26,6 milioane de dolari.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Apple dezvăluie o nouă gamă de MAC-uri - toate conțin un element surpriză!

Apple detaliază noile MacBook Air, MacBook Pro și Mac Mini - toate alimentate cu cipuri de siliciu interne.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Bogații investesc în bijuterii fine și diamante mai mult ca niciodată

Nestematele pot lua temporar locul unei călătorii scumpe.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted ECONOMIC