Hublot și Depeche Mode lansează un ceas în ediție limitată

Hublot colaborează cu Depeche Mode pentru a crea o nouă versiune a Spirit of Big Bang. Noul ceas aduce un omagiu celui mai recent album al trupei britanice.

Numit după o expresie latină care înseamnă „să fii atent la moarte”, Memento Mori este un îndemn melodios să trăiești pe deplin în prezent și să îți prețuiești timpul petrecut pe Pământ. Ceasul în ediție limitată evocă aceste sentimente, combinând elemente emoționante cu orologeria de lux.

Intitulat pur și simplu Spirit of Big Bang Depeche Mode, noul model este complet negru și pare mai degrabă gotic decât New Wave, notează Robb Report. Are o carcasă din ceramică de 42 mm în formă de tonneau și o ramă ceramică asortată, decorată cu știfturi piramidale. Sub safir, cadranul negru este acoperit cu mici sfere ceramice negre care curg simbolic înainte și înapoi pe măsură ce încheietura mâinii se mișcă. Cadranul este, de asemenea, împodobit cu emblema craniului din videoclipul care anunță revenirea trupei și cu o clepsidră care simbolizează trecerea timpului. Numele Hublot este așezat în partea de sus, în timp ce un „DM” roșu este așezat în partea de jos, în onoarea trupei.

În centrul modelului Big Bang, calibrul HUB1710 are o frecvență de 4 Hz și oferă ceasului o rezervă de putere de 50 de ore. Mișcarea automată este complet vizibilă prin spatele carcasei. Partea din spate este, de asemenea, inscripționată cu numele formației. Pentru ca totul să fie complet, cureaua din cauciuc negru prezintă aceleași știfturi piramidale ca și carcasa frontală. Ceasul vine, de asemenea, cu o curea din țesătură reciclată, pentru cei care preferă ceva mai discret.

Formată în Basildon, Essex, în 1980, Depeche Mode a lansat 15 albume de studio, șapte albume live, 10 albume de compilații, 16 box-set-uri și 60 de single-uri în ultimii 40 de ani. Formația New Wave colaborează de ceva vreme și cu Hublot. Duo-ul s-a reunit pentru prima dată în urmă cu 14 ani pentru a sensibiliza publicul și a strânge fonduri pentru mai multe cauze de mediu și umanitare. De atunci, parteneriatul a fost reînnoit cu fiecare turneu ulterior al trupei și a strâns peste 2,3 milioane de dolari pentru Teenage Cancer Trust and Charity: Water. Hublot sponsorizează, de asemenea, turneul mondial Memento Mori.

Spirit of Big Bang Depeche Mode are un preț de 34.100 de dolari. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Motivul real pentru care Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare conacul din Los Angeles

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să vândă conacul lor din Beverly Hills, evaluat la 60 de milioane de dolari, deoarece niciunul dintre ei nu a fost mulțumit de această proprietate.

A fost creat primul automobil electric fără uși

Compania Azulink Mobility din Mexic a lansat primul prototip de automobil electric fara usi. Vehiculul are un cadru deschis, creat din fibra de sticla curbata, fiind inspirat de formele organice din natura si de arhitectura futurista.

Mihai Bobonete, față în față cu Mădălina Ghenea după ce a făcut glume la adresa ei

Mihai Bobonete s-a întâlnit cu Mădălina Ghenea la un eveniment care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului din București.

Bottega Veneta creează un paradis venețian unic pentru clienții fideli

Louis Vuitton întruchipează pofta de călătorie și o sete nestinsă de călătorie, Hermès prețuiește moștenirea, Chanel emană feminitate, iar Bottega Veneta celebrează măiestria și spiritul comunitar.

Cum își umplu timpul liber vedetele de la Hollywood

În general, vedetele de la Hollywood sunt persoane destul de ocupate, petrecându-și cea mai mare parte a săptămânii pe platourile de filmare. Atunci când au timp liber, ele știu cum să cum să se distreze. Dispun și resursele materiale ca să facă tot ce își doresc, însă nu toate celebritățile au hobby-uri extravagante.

Virginie Viard părăsește Chanel

Virginie Viard va pleca de la Chanel. Protejata lui Karl Lagerfeld a fost director artistic al casei timp de cinci ani.

Veronica Leoni este noul director de creație al Calvin Klein

Veronica Leoni devine prima femeie care a proiectat linia Calvin Klein Collection. Prima ei prezentare de modă va debuta în toamna anului 2025.

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

Ion Țiriac vrea să cumpere un castel din România

Ion Ţiriac e interesat să cumpere un castel din România cu o istorie tulburătoare. Miliardarul român ar vrea o bijuterie arhitecturală din județul Arad, care-l va costa milioane de euro.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios. Imagini de la nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios duminică, 2 iunie 2024. Actorii au publicat primele imagini de la marele eveniment.

iaBilet lider de piață de ticketing în România, al 6-lea an consecutiv

iaBilet lider de piață de ticketing în România, al 6-lea an consecutiv

Final de eră pentru Bugatti Chiron: a fost lansat ultimul exemplar

Bugatti Chiron L'Ultime este ultimul dintre cele 500 de exemplare Chiron construite de marca franceză. Mașina aniversară este bazată pe Chiron Super Sport.

Bugatti și-a prezentat noua colecție de mobilier care este inspirată de hypercarurile sale

Trecând de la străzi la interioare, Bugatti transformă locuințe în spații distinse cu cea mai recentă ofertă.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Maserati lansează GranCabrio Folgore, decapotabila electrică cu peste 800 CP

Maserati și-a extins gama de vehicule electrice prin introducerea primului său automobil decapotabil alimentat de baterii.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Vacheron Constantin a creat primul ceas cu parfumuri din lume

Ceasurile au evoluat de la doar a spune timpul la a exprima statutul, gustul și acum chiar și alegerile personale.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Lexus lansează la apă iahtul de lux de 5 mil. $

Lexus a făcut lucrurile mai puternice, rapide și spectaculoase cu anunțul noului iaht de lux LY680.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Acest ceas de 1,1 mil. $ aduce un omagiu lui „Predator”, filmul cu Arnold Schwarzenegger în rol principal

Ceasul Asteroid de la ceasornicarul de lux eponim Greco-Genève este un ceas cu adevărat unic sculptat dintr-un meteorit, aparținând centurii de asteroizi care a căzut în Argentina.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Louis Vuitton și-a deschis primul apartament din lume în Singapore

Orice pe care este scris Louis Vuitton este special, iar dacă ești special, vei fi binevenit într-o lume cu Louis Vuitton emblemat pe el.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN