Girard Perregaux și Aston Martin lansează două ceasuri noi din ceramică verde

Această pereche îmbină precizia și performanța într-un mod în care numai aceste două firme pot.

Girard-Perregaux accelerează lansarea celui mai recent Laureato cu anunțul a două versiuni din ceramică verde solid, în colaborare cu Aston Martin, pe care ar trebui să le aibă colecționarii.

Laureato de la Girard-Perregaux a apărut pentru prima dată în colecția mărcii în 1975. A răspuns apelului epocii, care cerea un ceas sport extrem de ușor de purtat pentru uz zilnic. Modelul original a lansat rama octogonală plasată pe o carcasă rotundă contrastantă, semnătura mărcii. Aceste elemente au continuat să pună bazele colecției Laureato prin fiecare iterație, inclusiv cele trei variante concepute în colaborare cu Aston Martin, de când parteneriatul lor a început în 2021.

Astăzi, vedem din nou roadele muncii lor cu cea de-a treia ediție a lui Laureato Aston Martin, de data aceasta în verdele de curse britanic semnătură al producătorului de mașini sport de lux. Timp de aproape 125 de ani, nuanța verde a fost marca comercială a mașinilor de curse britanice, inclusiv Aston Martin. Tradiția a început în 1900 cu Cupa Gordon Bennett în care mașinilor li s-au atribuit diferite culori în funcție de naționalitatea șoferului. Mașinile britanice au fost îmbrăcate în verde, iar tradiția a continuat, inspirând tonul celor mai recente creații Girard-Perregaux și Aston Martin.

După 18 luni minuțioase, cea mai mare provocare în crearea ediției Laureato Green Ceramic Aston Martin a fost mai întâi obținerea nuanței adecvate și apoi replicarea acesteia în mod constant în fiecare dintre componentele ceramice ale ceasului. Acest material ușor cuprinde oxid de zirconiu și oxizi metalici pentru a produce nuanța verde perfectă. Oxidul de zirconiu selectat de Girard-Perregaux este compus dintr-o pulbere extrem de fină, formată din micro-mărgele, fiecare măsurând doar fracțiuni de micron în diametru. Prin utilizarea acestui grad specific de micro-mărgele, structura brățării și a carcasei prezintă un aspect deosebit de omogen. În plus, a permis brandului să finiseze componentele ceramice cu o combinație de suprafețe lustruite și satinate, o caracteristică drăgălaș comună tuturor modelelor Laureato.

Ambele iterații ale ediției Laureato Green Ceramic Aston Martin vor fi disponibile prin intermediul retailerilor oficiali Girard-Perreguax începând din luna iunie. Versiunea de 42 mm are un preț de 25.800 de dolari și este limitată la doar 388 de bucăți, în timp ce versiunea de 38 mm are un preț de 25.000 de dolari și este limitată la doar 188 de bucăți.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Dana Săvuică și-a micșorat sânii. Cum arată după operație

Dana Săvuică a ajuns pe mâna medicului estetician, după ce și-a dorit să își facă o modificare în zona bustului.

Lidia Buble a luat o măsură neașteptată: „Mi se tot spune că am nasul prea mare”

Lidia Buble e aspru criticată constant de cei care nu o suportă pentru felul în care arată.

Noul ceas de 600.000 $ de la Jacob & Co. este o piesă emblematică inspirată din spațiu

În 2014, Jacob & Co. a surprins lumea haute horlogerie prin introducerea primului ceas Astronomia. În ultimii 9 ani, marca americană de ceasuri și bijuterii de tip boutique a depășit în mod constant granițele ingineriei ceasornice pentru a crea noi iterații uluitoare ale ceasului extrem de complicat.

Linia de pantofi a lui Jennifer Lopez pentru Revolve, se potrivește cu frumusețea și forța superstarului de 53 de ani.

Diva eternă Jennifer Lopez s-a asociat cu Revolve pentru a lansa o colecție de pantofi care, în sfârșit, îi va pune pe oameni să se concentreze pe altceva decât pe aspectul ei frumos care nu îmbătrânește.

Ferrari, atacat de hackeri care vânează datele a zeci de mii de clienţi VIP

Hackerii au atacat Ferrari! Ameninţă că fură datele personale ale clienţilor VIP dacă nu primesc o sumă importantă.

Mihaela Geoană, petrecere de lux la aniversarea a 60 de ani

Mihaela Geoană împlinit 60 de ani pe 26 februarie, dar a organizat petrecerea abia în week-end.

Ce preț are geanta de lux purtată de Carmen Iohannis la vizita din Emiratele Arabe Unite

Carmen Iohannis a purtat la vizita oficială din Emiratele Arabe Unite o geantă Channel la care multe dintre doamne și domnișoare pot doar să viseze.

Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Primele imagini cu actorul, după diagnosticul de demență VIDEO

Bruce Willis a împlinit 68 de ani pe 19 martie și a sărbătorit alături de fosta soție, Demi Moore, actuala soție, Emma Heming, și copiii săi. Din păcate, starea sa se degradează.

Cum se descurcă Cristina Bălan cu trei copii: „Financiar vorbind, lucrurile nu sunt tocmai roz”

Cristina Bălan este mama a trei copii, o fetiță născută la finalul anului trecuți și doi băieți diagnosticați cu sindromul Down.

Prințesa Diana și Fergie au sfidat familia regală. În ce împrejurări au ajuns să fie arestate

Prințesa Diana a testat adesea limitele familiei regale. De o astfel de întâmplare își amintește acum Sarah Ferguson, care a jucat un rol esențial în această poveste.

Gisele Bündchen l-a înlocuit pe Tom Brady. Cine e milionarul cu care se vede în secret

Gisele Bündchen se întâlnește în secret cu miliardarul Jeffrey Soffer, un prieten foarte bun al fostului ei soț Tom Brady, potrivit presei americane.

Noul Ferrari Roma Spider a fost dezvăluit: plafon din material textil și motor

Ferrari a dezvăluit în sfârșit o variantă decapotabilă a frumoasei mașini Roma cu un acoperiș retractabil, care înlocuiește Portofino M în gama producătorului auto italian.

Girard Perregaux și Aston Martin lansează două ceasuri noi din ceramică verde

Această pereche îmbină precizia și performanța într-un mod în care numai aceste două firme pot.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Porsche confirmă: viitorul Cayenne va fi electric

Marca vrea ca 80% din vehiculele pe care le vinde să fie vehicule electrice până în 2030.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Deținută de familia regală saudită, cea mai scumpă casă din lume a fost scoasă la vânzare pentru 296 mil. $

În Londra este o provocare să determini ce se întâmplă într-un ritm mai rapid, fie că este vorba de vânzarea de proprietăți scumpe sau de doborârea recordurilor.

hourglass_full 15 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Designerul de modă Iris van Herpen a ajutat Rolls-Royce să creeze un Phantom Syntopia unic

Rezultatul unui proiect de patru ani, Phantom Syntopia a fost inspirat din colecția omonimă a creatoarei de modă Iris van Herpen din 2018.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Fiica lui Bill Gates, Jennifer, a cumpărat Penthouse-ul lui Lewis Hamilton din NYC. Cum arată și cât costă uimitorul triplex

Prințesele trăiesc în palate. În lumea modernă, ele seamănă cu fiica miliardarului Bill Gates, Jennifer Gates, care și-a întâmpinat primul copil mutându-se într-o casă de 51 de milioane de dolari din New York.

hourglass_full 18 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Candelabru rar de Alberto Giacometti, cumpărat cu 300 $, vândut la licitație șase decenii mai târziu la un preț exorbitant

Dacă frumusețea este în ochiul privitorului, atunci arta stă în ochii artistului, sau cel puțin capacitatea de a filtra arta din resturi.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN