Franck Muller visează în culori cu noul ceas Vanguard Skeleton Color Dreams

Ceasurile Franck Muller sunt cu siguranță unice și izbitoare, virtuți care sunt pe deplin expuse cu Vanguard Skeleton Color Dreams.

Limbajul designului lui Franck Muller, la fel ca arta, este deschis interpretărilor. Un ceas Franck Muller este o pânză pe care ceasornicarul își exprimă bucuria de a trăi și măiestria meșteșugului. Este suficient să spunem că ori de câte ori ceasornicarul elvețian anunță un nou design, lumea ceasornicăriei acordă atenție.

Acest limbaj de design este exemplificat perfect în Vanguard Skeleton Color Dreams, acum disponibil ca o exclusivitate a Asiei de Sud-Est. Descrise drept „a pune culori la încheietura mâinii”, sunt prezentate cele opt culori ale celebrei colecții Franck Muller Colour Dreams, disponibile într-un trio de diferite variante pentru această iterație. Este ca și cum psihedelia a prins viață într-un ceas.

La prima vedere, ceasul are un aspect complicat. Culorile vibrante, podurile încrucișate și mecanismul vizibil transmit un sentiment de complexitate. Dar există o simplitate pe care o realizează aceste elemente complexe. Acestea sunt atingeri estetice clasice Franck Muller, reconstruite de la zero pentru iterația din acest an a seriei Color Dreams. Vanguard Skeleton Color Dreams, conceput ca un ceas schelet, prezintă mecanismul de pe ambele părți ale ceasului (prin fondul carcasei expoziționale).

Pe partea cadranului, punțile mecanismului din aluminiu anodizat, satinat, sunt fixate direct pe carcasa interioară, prelucrate pentru a se potrivi cu carcasa curbată, dezvăluind mișcarea mecanică înfășurată manual în interior.

Aceste plăci și punți sunt colorate în nuanțele caracteristice procesului de anodizare electrolitică, care necesită fabricarea specială a componentelor din aluminiu, în locul alamei sau al nichel-argintului folosite în mod tradițional. Trebuie remarcat faptul că fiecare componentă trebuie tratată separat pentru a obține diferite culori aici, ceea ce este remarcabil.

Skeletonizarea în Vanguard Skeleton Colour Dreams are efectul de a relega cifrele minute pe flanșă, cu numerele supradimensionate specifice brandului absente în totalitate. Lucrând în timp dublu pentru a asigura lizibilitatea, aici sunt marcatoarele pentru ore și minute, care sunt în culori diferite. Secundele de alergare sunt, de asemenea, marcate de o mână de altă culoare, într-un subcadran cu o pistă galbenă la ora 6.

Această minune mecanică este încapsulată în noua carcasă ușoară V 43, fabricată din CarboTech, un material din fibră de carbon sintetizată. Există, de asemenea, avantajul suplimentar că nu există două Vise de culoare Vanguard Skeleton care să fie exact aceleași. Striațiile de pe fiecare piesă, create de compresia fibrei de carbon, au ca rezultat modele diferite pe fiecare ceas. În special aici, fiecare carcasă este șlefuită manual, adăugând un pic de farmec tradițional de ceas.

Vanguard Skeleton Color Dreams este cea mai recentă adăugare la o colecție indisolubil legată de Franck Muller. Primele ceasuri Color Dreams s-au născut din pasiunile brandului, înrădăcinate în obsesiile fondatorului, ciocnindu-se într-o explozie de creativitate. Ceasul Color Dreams a fost o pânză pentru un afișaj în curcubeu, accentuat de marcatoare de oră supradimensionate emblematice și a dat naștere la diferite execuții creative. A fost întotdeauna despre sărbătorirea timpului, iar Vanguard Skeleton Color Dreams este poate cea mai pură expresie ceasornicară a acestui spirit.

sursa
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Cher, acuzată că și-a răpit propriul copil dintr-un hotel din New York

Cher este acuzată de angajarea a patru bărbați pentru a răpi fiul său, Elijah Blue Allman, dintr-un hotel din New York.

Acest Rolls-Royce Phantom unic aduce un omagiu podgoriilor de pe Riviera Italiană

Rolls-Royce-urile pot fi construite în Marea Britanie, dar inspirația pentru cel puțin un exemplu vine din Italia.

Marriott deschide primul său hotel W din Arabia Saudită pe un lac artificial de 2,8 km

Trojena a prințului moștenitor MBS, stațiunea de schi futuristă din deșert, se conturează într-o destinație promițătoare și cu o viteză vertiginoasă. După Chedi Trojena, Neom va primi nu una, ci două proprietăți hoteliere de lux de la Marriott International, Inc. - primul W Hotel din Arabia Saudită și o proprietate JW Marriott.

Shakira, acuzată iar de evaziune fiscală în Spania

Shakira riscă un al doilea proces în Spania, după ce a fost acuzată că ar datora autorităţilor fiscale de la Madrid aproape 6,7 milioane de euro, informează DPA.

Simone Rocha este noul designer invitat pentru Jean-Paul Gaultier

Simone Rocha va fi următorul designer care va crea spectacolul Haute Couture al lui Jean Paul Gaultier, care va fi prezentat la Paris în ianuarie 2024.

Colecția RIMOWA x Tiffany & Co redefinește călătoriile de lux

Gândiți-vă la cel mai excepțional brand în materie de bagaje de lux, apoi cel mai emblematic atunci când vorbim de bijuterii. Împreună, RIMOWA și Tiffany & Co. dezvăluie o colecție de călătorii unică și de ultimă oră, cu trei piese iconice.

Artistul care va cânta în pauza de la Super Bowl 2024

După numeroase zvonuri de la Taylor Swift la Bad Bunny, s-a confirmat că Usher va fi principalul artist care va cânta în pauză la Super Bowl din 2024.

Billionaire și Jacob & Co. au creat un card de credit incrustat cu diamante

Un parteneriat între grupul de lux Majestas, ceasornicarul Jacob & Co. și Primavera Investments este programat să întreacă râvnitul card negru American Express Centurion.

Razer a colaborat cu Dolce & Gabbana pentru accesorii de gaming chic

Într-o colaborare inedită de acest fel, brandul italian de lux Dolce & Gabbana și renumita companie de stil de viață pentru gameri Razer și-au unit mâinile.

George Clooney vinde faimoasa vilă de la Lacul Como. La ce preț ar putea ajunge

Faimoasa vilă de la Lacul Como, pe care actorul american George Clooney o deține de 21 de ani, este scoasă la vânzare. Prețul său de vânzare ar putea fi de zece ori mai mare, comparativ cu cel de cumpărare, din 2002.

Premieră în România: Concert „DISNEY 100” pe 2 noiembrie la Sala Palatului

Premieră în România: Concert „DISNEY 100” pe 2 noiembrie la Sala Palatului

Tiger Woods și Justin Timberlake tocmai au deschis împreună un bar sportiv și un club de membri în New York

Spune-mi dacă ai mai auzit-o pe asta: Tiger Woods și Justin Timberlake intră într-un bar...

Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Lionel Messi se bucură de perioada sa de succes cu echipa de fotbal din Miami și și-a exprimat acest lucru cumpărând o proprietate de 10,75 milioane de dolari lângă stadionul Inter Miami.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Vacheron Constantin este cel mai recent ceasornicar care a introdus un ceas într-un Rolls-Royce

Piesa unică Les Cabinotiers, cu complicații ridicate, duce tabloul de bord al acestei mașini de lux la un nivel cu totul nou.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co. își dezvăluie noua colecție în colaborare cu Beyoncé

Cu Return to Tiffany x Beyoncé, cântăreața iconică aduce strălucirea și glamourul turneului ei mondial „Renaissance” la viață în stilurile clasice Tiffany & Co.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Turnul futurist din Dubai este numit după și inspirat de „arborele vieții” din filmul Avatar al lui James Cameron

Îți amintești de Avatarul lui James Cameron și de fascinantul copac al vieții Eywa din el? Cum sună șansa de a trăi în Arborele Vieții fără a părăsi planeta ta frumoasă?

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Lamborghini și-a unit forțele cu Montegrappa pentru o colecție de instrumente de scris realizate manual în ediție limitată

Cu ocazia celei de-a 60-a aniversări, Automobili Lamborghini a colaborat cu Montegrappa, principalul producător de stilouri de lux din Italia, pentru a introduce o colecție în ediție limitată de stilouri și pixuri.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Portretele necunoscute ale lui Rembrandt dintr-o colecție privată intră sub ciocan

Ce este mai bun decât un Rembrandt? Doi Rembrandt! Christie’s a făcut un fel de lovitură de stat cu o pereche de portrete Rembrandt de aproape 15 milioane de dolari pe 6 iulie, în timpul „Classic Week” din Londra.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN