Cum ridici moralul angajaților în timpul crizei provocate de pandemie

La fel ca tânăra miliardară Kylie Jenner și nenumărați adolescenți și milenari, Moncler are propriul său Finsta. Potrivit dicționarului urban, Finsta este o combinație de cuvinte Fake și Insta(gram).

La fel ca orice alt cont de Instagram care nu este pentru consum public, conținutul este rezervat doar angajaților companiei Moncler. Conținutul nu este atât de diferit față de ceea ce publică anumite mărci în zilele noastre: angajații din întreaga companie se pot înscrie la cursuri de yoga, pot lua cursuri de nutriție și pot urmări sesiuni de sănătate mintală sau pot participa la discuții cu specialiști. Dar într-o lume în care carantina a forțat angajații să lucreze de la distanță săptămâni întregi, compania a trebuit să fie creativă pentru a-și menține personalul conectat, a declarat directorul executiv Remo Ruffini despre decizia de a face contul. Moncler nu este singura companie care se ocupă de modul în care poate ridica moralul angajaților în perioadele incerte. Miliarde de oameni au fost obligați să rămână în casele lor, din cauza pandemiei. Sondajele arată niveluri crescute de anxietate și depresie.

Multe companii constată că întâlnirile pe Zoom și e-mailurile întreprinderii de la CEO nu sunt suficiente pentru a menține angajații motivați și optimizați. Cheia, spun specialiștii, este ca liderii să conducă cu compasiune, concentrându-te pe oferirea de sprijin și facilitarea conexiunii. Multe companii comunică mai des cu angajații de când a început pandemie, fie prin e-mail, fie prin Zoom sau Google Meet. Cu toate acestea, comunicarea de dragul comunicării va servi doar pentru a submina conducerea și a frustra angajații. Liderii trebuie să-și construiască încrederea, împărtășind informații în mod deschis și sincer. „Piesa critică este transparența”, a spus Kristy Hurt, care deține o firmă de consultanță specializată pe modă și lux. „Chiar dacă veștile sunt proaste, este foarte important să fii complet transparent în ceea ce știi și ce nu știi.”

Aceasta poate fi o provocare atunci când conducerea vrea să protejeze compania de îngrijorarea cu privire la viitorul afacerii. Dar directorii nu ar trebui să redea veștile proaste. Multe companii vrea feedback de la angajați. Sunt eficiente atunci când liderii pot demonstra că acționează la sugestii. Găsirea modalităților de conectare socială este esențială, deoarece multe persoane se simt izolate și singure. Liderii ar trebui să încurajeze personalul să mențină interacțiunile sociale. Cultura internă a unei companii nu este omogenă. Unii angajați s-ar putea bucura de un test virtual publicitar săptămânal, în timp ce alții ar prefera o pauză de cafea pe Zoom după-amiaza.

Datorită tehnologiei, multe companii sunt capabile să continue operațiunile zilnice, cu mici perturbări. Dezavantajul este însă că mulți angajați simt că linia dintre viața lor de acasă și viața profesională se șterge ușor. Companiile trebuie să se asigure că angajații iau pauze regulate. Cei care au grijă de copii sau rude bolnave vor avea nevoie de mai multă flexibilitate a programului de lucru. Experții cred că liderii ar trebui să prezinte obiective pentru următoarele șase luni și să comunice clar modul în care angajații pot contribui. În timpul unei perioade de criză, este ușor să cedăm. Dar nu uitați să sărbătoriți câștigurile mici pe parcurs și să nu ezitați să recunoașteți munca grea a echipei.




Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial. Anunțul trist făcut de vedetă

Oana Roman a anunțat că s-a despărțit oficial de Marius Elisei. Cei doi nu mai locuiesc împreună și de ceva vreme nu mai formează un cuplu.

Tudor Chirilă, șocat de mărturisirile unor elevi de liceu. Ce sfat le-a dat adolescenților

Tudor Chirilă le-a dezvăluit urmăritorilor săi o întâmplare care l-a surprins într-un mod cât se poate de neplăcut. Mai exact, Tudor Chirilă mergea pe stradă, atunci când un grup de patru elevi de liceu l-au oprit.

Look-urile de frumusețe ale spectacolului Jean Paul Gaultier, printre cele mai creative din Haute Couture Week

Coafuri precum sculpturile, machiaje demne de adevărate opere de artă și manichiuri cu efecte optice: aspectele spectacolului Jean Paul Gaultier By Haider Ackermann, printre cele mai creative din Couture, vor marca spiritele pentru multă vreme.

Cristiano Ronaldo poartă cel mai orbitor ceas de la brandul de lux Jacob & Co

Noul ceas al lui Cristiano Ronaldo semnat Jacob & Co. este acoperit cu 388 de pietre prețioase tsavorite. Pietrele verzi strălucitoare sunt de aproximativ 200 de ori mai rare decât smaraldele.

Mugler electrizează Parisul cu o prezentare de modă exclusivă după trei ani de absență

Ultimul său show fizic datează din februarie 2020. Joi, 26 ianuarie, când săptămâna modei Haute Couture Primăvara-Vara 2023 se apropia de final, Mugler, sub imboldul lui Casey Cadwallader, și-a semnat marea revenire pe podium.

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti

Gerard Piqué a făcut publică relația cu Clara Chia Marti. Fostul iubit al Shakirei a publicat pe rețelele de socializare prima imagine în care apare alături de noua lui iubită.

Motivul pentru care Anca Neacșu, ex-ASIA, nu poate să divorțeze de soțul ei

Anca Neacșu a anunțat că divorțează după o relație de zece ani, lucru care a surprins pe toată lumea. Se pare însă că separarea celor nu este tocmai ușoară.

Aston Martin își ia rămas bun de la actuala generație DBS cu o ediție specială

Aston Martin își ia rămas bun de la actuala generație DBS cu o ediție specială care este prezentată drept „cel mai puternic Aston Martin de producție vreodată”.

Tocuri înalte la fel de comode ca adidașii? Acest designer de încălțăminte ex-Gucci a dezvoltat branțurile inteligente

Păstrează-ți standardele și tocurile înalte! În timp ce primul poate fi avantajos, al doilea este mai chinuitor. Compania italiană Gait-Tech pare pregătită să schimbe jocul!

Viktor&Rolf Spring 2023 demonstrează că există multe moduri de a purta o rochie de bal

Unii ar putea argumenta că viața a fost destul de răsturnată în ultimii ani, iar Viktor & Rolf surprinde acest sentiment în cea mai recentă colecție.

Trei lucruri pe care le face Shakira pentru a se menține în formă la aproape 46 de ani

Shakira e într-o formă de zile mari, menținută cu exerciții fizice făcute regulat. Antrenoarea ei personală a dezvăluit ce program are cântăreața la sală.

Beyoncé a trăit ca o regină la Dubai. A închiriat un penthouse cu 100.000 $ pe noapte - vezi interiorul de lux

Beyoncé și-a câștigat cu siguranță porecla Regina Bey după ce a fost tratată ca o adevărată regină în timpul unei călătorii recente în Emiratele Arabe Unite.

Tendințele de nuntă de adoptat în 2023

De la ceremoniile de la mijlocul zilei la voaluri nesfârșite, Vogue le-a cerut experților în domeniu previziunile lor pentru tendințele de nuntă din 2023.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cum arată „cel mai futurist hotel din lume”, construit pe apă

Dezvoltatorii Red Sea Global, speră să deschidă publicului până în 2024 stațiunea Sheybarah, din Arabia Saudită.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cea mai lungă croazieră fluvială din istorie, pregătită să ia startul. Va dura 51 de zile

O navă de lux din India face istorie. Vineri pornește din orașul spiritual indian Varanasi în cea mai lungă croazieră fluvială care a avut loc vreodată în lume.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cele mai puternice pașapoarte în 2023

În urma listei de anul trecut, firma de consultanță globală în cetățenie și rezidență Henley & Partners a dezvăluit lista pașapoartelor cu cea mai mare și cea mai mică putere în 2023.

hourglass_full 16 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Yamaha dezvăluie căști magnetice planare de ultimă generație

Yamaha se întoarce în forță în domeniul căștilor ortodinamice, prezentând noul model Yamaha YH-5000SE.

hourglass_full 17 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Unul dintre cele mai bune restaurante din lume își închide porțile

Noma, restaurantul din Copenhaga numit constant unul dintre cele mai bune din lume — dacă nu cel mai bun — a anunțat luni că se va închide la sfârșitul anului 2024.

hourglass_full 17 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL