Criza de ceasuri Rolex a umflat prețul acestui Submariner din 1955. Cu cât se vinde

Nimeni nu a spus vreodată că o colecție de ceasuri, în special Rolex, va fi accesibilă.

Rolex-urile de epocă vor fi întotdeauna o marfă fierbinte, dar acest lucru a devenit mai adevărat pe măsură ce noile ceasuri ale mărcii devin din ce în ce mai greu de obținut.

Luați, de exemplu, „Big Crown” Submariner 6200 din 1955 pe care Tropical Watch tocmai l-a lista spre vânzare. Chiar și fără cutia sau hârtiile originale, superbul ceas, care arată în cel mai bun mod posibil în ciuda vechimii de 66 de ani, încă are un preț cerut de peste jumătate de milion de dolari.

„Big Crown” 6200 nu este cea mai rară dintre referințele Submariner, dar este una dintre cele mai dezirabile. Introdus în 1954, a fost conceput pentru scafandri profesioniști și are o rezistență la apă de până la 200 de metri. La fel ca cele mai bune Rolex, există mai mult decât doar funcționalitatea sa. Mai exact, „Big Crown” 6200 este remarcabil datorită aspectului său distinctiv. Prezintă o lunetă fără semne de gradare, un cadran Explorer 3-6-9 aurit, oră lungă și urechi late teșite. Este unul dintre acele ceasuri care combină perfect stilul și substanța.

Deși a fost recent întreținut – sau „revizuit”, conform listei de vânzări – acest exemplu special are încă toate elementele care au ajutat să facă din „Big Crown” 6200 un clasic. Și mai bine, toate aceste detalii arată vârsta ceasului, ceva ce îți dorești cu adevărat de la un ceas de epocă. Aceasta include o inserție de ramă care s-a decolorat până la violet vibrant; un cadran învechit care a dezvoltat pete ce au căpătat o nuanță aurie. Alte detalii ale alegerii includ crazing extins al cristalului original și o carcasă de 37 mm care nu a fost lustruită de când ceasul a fost nou-nouț. Brățara nu este originală - încuietoarea ei poartă un cod de dată din 1969 - dar detaliile superficiale ale ceasului rămân practic neatinse.

Este ușor de înțeles de ce cineva și-ar dori acest anume „Big Crown” 6200. Fii pregătit să cheltuiești 558.350 de dolari. Asta poate părea mult pentru un ceas fără documentația originală, chiar și unul atât de frumos, dar este și de așteptat în acest moment. O creștere a cererii pentru Rolex, împreună cu întreruperile lanțului de aprovizionare din cauza Covid-19, au dus la o penurie serioasă a ceasurilor mărcii și la o creștere corespunzătoare a prețurilor pentru ceasurile noi și second-hand deopotrivă.Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Kanye West, hotărât s-o recâștige pe Kim Kardashian, prin toate mijloacele!

Kanye West este obsedat de ideea de a-și recâștiga soția. Rapperul o pomenește pe Kim Kardashian în rugăciunile sale și pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ei din momentul relației lor.

Aston Martin îți ia rămas bun de la cea mai emblematică mașină din producția sa

Mașina V12 VANTAGE de la Aston Martin se întoarce pentru a pleca definitiv. Marca a anunțat o ediție limitată a legendarului model cu motor V12 pentru a-și lua rămas bun de la această mașină, un model care fi unul spectaculos.

Geanta de golf alimentată cu energie solară include difuzoare Bluetooth și un încărcător pentru smartphone

Noua geantă de la MNML Golf nu vă va ajuta să câștigați meciul de golf, dar vă poate face partida mai plăcută.

Un nou record pentru Banksy: cu cât s-a vândut „Charlie Brown”

„Charlie Brown” al lui Banksy s-a vândut cu 4 milioane de dolari la Săptămâna Artei de la Miami.

Virgil Abloh | Nouă creații care au marcat moda și nu numai

Designerul american, care a murit de cancer la vârsta de 41 de ani, era un dependent de muncă, nu se ocupa doar de modă. O privire asupra pieselor cheie care i-au marcat cariera, de la Off-White la Louis Vuitton.

Tendința actuală, „părul lichid”, promite un păr ultra strălucitor și ultra neted

Fără încrețire, fără fire rebele, îndreptare perfectă... Zoom pe tendința părului lichid, care susține un păr atât de mătăsos încât arată ca mătasea.

Stilul devine sustenabil! Louis Vuitton lansează primii pantofi realizat din porumb

La începutul acestui an, Gucci a modernizat piața de lux la practici ecologice, inventând un material revoluționar complet nou numit Demetra, care combină calitatea, moliciunea, durabilitatea și scalabilitatea fără a dăuna planetei.

Cea mai scumpă bijuterie creată vreodată de Tiffany & Co

O piatră centrală fabuloasă, reproducând curbele colierului capodoperă pe care casa din New York l-a prezentat în 1939, strălucește puternic în Dubai în acest moment.

Era Meta Fashion continuă! Moncler ajunge în Fortnite cu ținute și accesorii

Când vremea se răcește prea tare, aveți încredere în Moncler deoarece marca vine cu cele mai liniștitoare și mai elegante soluții.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda intră în afaceri

Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (24 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din România. Cei doi artiști au o mare pasiune în comun, muzica, dar sunt deciși să își încerce norocul și în alte domenii.

Și-a transformat dubița într-o frizerie mobilă de lux. Interiorul e spectaculos!

De-a lungul anilor, am văzut o mulțime de construcții Mercedes-Benz Sprinter Van foarte interesante, inclusiv rulote cu adevărat cool și birouri mobile opulente mai luxoase decât avioanele private.

Burberry întâmpină Crăciunul cu o colecție de machiaj festivă

Burberry Beauty se pregătește de sezonul sărbătorilor cu o nouă colecție de machiaj Festive Monogram.

Cea mai scumpă bijuterie creată vreodată de Tiffany & Co

O piatră centrală fabuloasă, reproducând curbele colierului capodoperă pe care casa din New York l-a prezentat în 1939, strălucește puternic în Dubai în acest moment.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Criza de ceasuri Rolex a umflat prețul acestui Submariner din 1955. Cu cât se vinde

Nimeni nu a spus vreodată că o colecție de ceasuri, în special Rolex, va fi accesibilă.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Ambiția saudiților: oraș plutitor cu opt laturi – va fi de 455 de ori mai mare decât Manhattan

Arabia Saudită plănuiește să construiască un oraș plutitor uriaș cu opt laturi – de 455 de ori mai mare decât Manhattan, care va avea taxiuri zburătoare, o lună artificială gigantică și un parc de distracții în stil Jurassic Park.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
NFT vândut cu 29 mil. $ - începutul unui nou tip de „artă vie”

NFT-urile se vând pe bani grei. În al treilea trimestru al acestui an, volumul de tranzacționare de NFT-uri a atins aproape 11 miliarde de dolari, o creștere de peste 700 la sută față de al doilea trimestru.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Descoperă noua sticlă Evian în ediție limitată

Vrei apă minerală, dar nu în sticle obișnuite? Ei bine, Evian a încheiat recent un parteneriat cu Moncler pentru o ediție limitată de sticlă de 750 ml. Duo-ul a lucrat cu artistul elvețian Not Vital pentru a personaliza piesa, asigurându-se astfel că este absolut perfectă!

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Sunreef 100 Power: un motoryacht excepțional, luxos și versatil

Conceput pentru a naviga într-un confort sigur, Sunreef Yacht 100 este un reper pe piața iahturilor cu motor.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN