Chopard își extinde colecția atemporală L'Heure du Diamant

Realizată cu măiestrie, colecția L'Heure du Diamant de la Chopard unește un simbol al eternității cu designul contemporan. Cele mai noi elemente ale elegantei colecții sunt un ceas, o pereche de cercei și două pandantive din aur alb cu diamante de cea mai înaltă calitate.

Combinând etica cu estetica încântătoare, Chopard se află într-o călătorie către un lux durabil din 2013 grație inițiativei lansate de co-președinte și director artistic al Chopard, Caroline Scheufele. Piesele din colecția L'Heure du Diamant reflectă eforturile continue ale mărcii de a crea bijuterii fine și ceasuri durabile. Din 2018, Chopard a realizat un lanț de aprovizionare cu aur 100% etic. Aurul și diamantele etice certificate Fairmined provin numai de la furnizori certificați de Consiliul responsabil pentru toate bijuteriile Chopard. „Cel mai frumos tribut adus naturii este, mai presus de toate, respectarea resurselor sale fragile”, afirmă Caroline.

Fiecare ceas din colecția L'Heure du Diamant are un cadran realizat dintr-un material prețios atrăgător îmbrăcat cu diamante. În iterațiile anterioare, Chopard a explorat utilizarea pietrelor dure vibrante, de la fascinantul turcoaz, albastru deschis și verde pădure, până la guilloché fin și ornamente pictat. Noul ceas prezintă un frumos cadran oval din sidef, accentuat de marcaje orare cu diamante. Lumina se joacă pe suprafața irizată printr-o carcasă din safir, rezistentă. Afișajul argintiu este îmbunătățit și mai mult de o ramă în întregime pavată cu mai mult de 4 carate de diamante.

Artizanii Chopard au construit o coroană pentru fiecare bijuterie care împodobește ceasul, prezentând savoir-faire-ul inegalabil al casei. Tehnica reduce vizibilitatea vârfurilor de fixare, permițând expunerea maximă a bijuteriilor spumante. Ceasul din aur alb de 18k se fixează de încheietura mâinii cu faimoasa brățară cu motive de scoarță a mărcii. Textura delicată a brățării surprinde frumusețea naturii la o scară mică. O tehnică Chopard unică și exclusivă conferă metalului prețios un finisaj deosebit.

Pe cât de plăcută din punct de vedere vizual este, pe atât de confortabilă. Brățara are la bază piele, fără riscul de a se bloca sau te ciupi. O tehnică inițiată de familia Scheufele în anii 1960, metoda constă în gravarea manuală a aurului, care este apoi fixat pe structura brățării, permițând o senzație suplă și fluentă pe încheietura mâinii. 

Chopard mai prezintă o selecție de bijuterii care exprimă feminitatea fără vârstă și puterea diamantelor. Aceste piese folosesc aceeași tehnică de fixare văzută la ceasurile L'Heure du Diamant. Colecția conține și o pereche de cercei rotunzi cuprinzând două cercuri de diferite dimensiuni cu un pandantiv asortat. 

(foto: Chopard)
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Emily Ratajkowski, critici dure din cauza fiului ei

Emily Ratajkowski a stârnit un val de indignare în mediul online, după ce a postat pe pagina sa de Instagram câteva fotografii în care își ține copilul, în vârstă de trei luni, într-un mod ciudat.

Care sunt tendințele de machiaj care vor marca revenirea la normal?

De la fardul de ochi pastelat la creionul de ochi albastru, inclusiv rujul maro, în acest articol veți descoperi cele mai populare machiaje prezente pe Pinterest.

Burberry intră în universul NFT

Brandul britanic va lansa primul joc pe vinil NFT în ediție limitată, în parteneriat cu Mythical Games.

Parfum Kliger, inspirat de insula pe care a copilărit Karl Lagerfeld

Crescând la Paris, parfumierul Ben Krigler nu a auzise niciodată de insula germană Sylt, situată la 9 kilometri de continent. După ce a fost dus pe insulă într-una dintre vacanțe, Kliger s-a îndrăgostit pe loc de această evadare pe care el o numește „un amestec între urban și sălbăticie”.

Bijuterii: Art Nouveau va înlocui nebunia pentru Art Deco?

Între mult așteptata redeschidere a La Samaritaine din Paris și repornirea uneia dintre bijutierii vremii, Vever, Art Nouveau revine, iată, spre surprinderea tuturor, în acest sezon.

Gucci | Colecție centenară la Săptămâna Modei din Milano

Brandul de lux își sărbătorește legătura cu lumea muzicală cu o colecție centenară care va fi dezvăluită în timpul Săptămânei Modei de la Milano.

Jacob & Co. | Ceas dedicat seriei Fast & Furious de 580.000 $

Au trecut 20 de ani de când i-am urmărit pe Paul Walker, Vin Diesel și o mână de pasionați de viteză conducând boliduri în Fast & Furious. Jacob & Co. a lansat un nou ceas dedicat francizei.

Andreea Raicu, secretul unui stil de viață sănătos

Andreea Raicu arată senzațional, iar asta se datorează stilului său de viață sănătos, pe care l-a adoptat în urmă cu mulți ani.

Dior machiaj Resort 2022: tendințe de la prezentarea de modă

Peter Philips a obținut inspirație de la zeițele din Grecia și a decorat ochii modelelor cu perle.

Balmain Resort 2020 | Olivier Rousteing a creat cea mai personală colecție de până acum

Olivier Rousteing spune despre colecția Balmain Resort 2022 că este cea mai personală de până acum, îmbinând originile sale africane cu noul stil francez.

Pharrell Williams lansează un program de mentorat cu Chanel

Artistul și producătorul american și casa de modă de lux și-au unit forțele în inițiativa în două părți, care va include mentorate, ateliere și invitați celebri.

David Guetta își vinde apartamentul din Miami. Acceptă doar Bitcoin sau Ethereum

Dacă sunteți un fan al lui David Guetta, dar și un entuziast cripto, nimic nu poate fi mai bun decât următoarea veste! Celebrul DJ francez a dezvăluit că va accepta vânzarea unui apartament pe plajă în Miami în valoare de 14 milioane de dolari în Bitcoin sau Ethereum.

Bijuterii: Art Nouveau va înlocui nebunia pentru Art Deco?

Între mult așteptata redeschidere a La Samaritaine din Paris și repornirea uneia dintre bijutierii vremii, Vever, Art Nouveau revine, iată, spre surprinderea tuturor, în acest sezon.

hourglass_full 13 hour ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Bvlgari Magnifica 2021 a luminat Milano | Odă geniului uman

De la Chiara Ferragni la Lily Aldridge, numeroși invitați de top au fost prezenți la evenimentul de prezentare a noilor creații Bulgari, în Milano. După un an și jumătate de pauză, luminile din orașul italian s-au aprins din nou. Casa Bvlgari a apăsat comutatorul, care a ales capitala Lombardiei drept cadru pentru evenimentul de prezentare internațională a noii colecții Magnificent High Jewellery.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
David Guetta își vinde apartamentul din Miami. Acceptă doar Bitcoin sau Ethereum

Dacă sunteți un fan al lui David Guetta, dar și un entuziast cripto, nimic nu poate fi mai bun decât următoarea veste! Celebrul DJ francez a dezvăluit că va accepta vânzarea unui apartament pe plajă în Miami în valoare de 14 milioane de dolari în Bitcoin sau Ethereum.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Licitații | Cu cât s-a vândut cel mai scump vas de ceramică din lume

Lucrările de artă chinezești din antichitate se vând în mod previzibil la prețuri mari. O demonstrează Phoenix, un vas imperial yangcai, care a fost scos la licitație în Beijing, în urmă cu câteva zile, pentru uimitoarea sumă de 41,6 milioane de dolari.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Rolls Royce x Hermès - expresia finală a luxului în viitor

Rareori două mărci care au fost extrem de influente în categoriile lor se unesc pentru a crea ceva cu adevărat remarcabil. Ceea ce este și mai interesant este atunci când ambele mărci sunt perturbatoare care atrag publicul tânăr și extrem de bogat, păstrându-și în același timp valorile de bază și poziționările de marcă. Aceste mărci sunt Rolls-Royce și Hermès.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Proiect unic! Bentley și Contest Yachts au lucrat pentru designul interior al unui iaht

Bentley a colaborat cu Contest Yachts într-un proiect unic pentru a crea interiorul unui iaht care se potrivește cu interiorul unui Continental GT V8. Cabina iahtului Contest 59 CS de 18 metri a fost recreată de Bentley Design Services ca o soluție personalizată pentru clientul mărcii.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN