Cel mai nou difuzor de la Samsung nu vrea să știți că este un difuzor

Noul Music Frame este menit să se integreze în decorul casei tale.

În urmă cu câțiva ani, Samsung a ridicat televizorul la o piesă elegantă de decor pentru casă și acum oferă difuzoarelor un tratament similar.

Compania de electronice din Coreea de Sud și-a dezvăluit gama de televizoare și audio din 2024 cu o nouă adăugare la seria sa Frame. Numit Music Frame, difuzorul personalizabil nu arată ca unul obișnuit la prima vedere. Dar sub rama subestimată se află șase difuzoare împreună cu tehnologia de procesare audio de la Samsung. 

Similar cu Frame TV de la Samsung, viitorul dispozitiv are un design minimalist care se integrează cu ușurință în mediul înconjurător. Puteți, desigur, să afișați opera de artă sau fotografia preferată pe ecranul central. Dar ceea ce este mai interesant este utilizarea de către difuzor a tehnologiei Samsung Q-Symphony. Permite cadrului muzical să scoată sunetul surround atunci când este asociat cu televizoare și bare de sunet din catalogul companiei 2024 sau să funcționeze ca difuzor autonom. 

În discuțiile cu Tech Radar, compania electronică a dezvăluit că Music Frame este menit să fie atârnat pe perete și folosit ca „difuzor TV, difuzor din spate sau subwoofer” atunci când este asociat cu alte dispozitive Samsung. Ascunde două woofere, două tweetere și două drivere medii în spatele „Art Panel”, care este o placă acrilică mată diasec. În plus, are tehnologia Samsung SpaceFit care îi permite să ajusteze volumul melodiilor tale pentru a se potrivi mediului.  

Music Frame vine în urma colaborării recente dintre Ikea și Sonos, care a debutat cu difuzorul Symfonisk pentru rama foto în 2021. Retailerul suedez a colaborat cu o companie de difuzoare de ultimă generație pentru a produce dispozitivul de 22 x 16 inchi în alb-negru. Este mai mare decât Cadrul muzical 13 x 13 prezentat la CES anul acesta, dar difuzorul Samsung are atât conectivitate Bluetooth, cât și Wi-Fi, în timp ce Symfonisk este doar Wi-Fi. În plus, Samsung are un ecran care vă permite să alegeți imaginea afișată, iar Ikea oferă doar câteva modele statice.

Deși Samsung Music Frame nu are în prezent o dată de lansare sau preț, îl puteți vizualiza acum la CES 2024 până pe 12 ianuarie. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Primul turn marca Mercedes-Benz din SUA se ridică la Miami

Denumită Mercedes-Benz Places, clădirea cu utilizare mixtă de 67 de etaje din Brickell este programată să se deschidă în 2027.

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit: „Poate mă recăsătoresc”

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat divorțul, Oana Ioniță a dezvăluit că este implicată într-o nouă relație.

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Laurette, detalii picante despre relațiile cu milionari

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble rareori vorbește despre povestea ei de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah.

Hermes va majora preţurile după explozia vânzărilor

Acțiunile casei franceze de design de lux Hermes au crescut la un nivel record la 9 februarie 2024, după ce marca, fondată în 1837, și-a depășit rivalii la sfârșitul anului 2023.

Mădălina Ghenea, rol principal într-o franciză de acțiune

Mădălina Ghenea va fi protagonistă în franciza de acțiune „Lost Book of Creation”, proiect regizat de Roel Reine, scenariul fiind scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de cunoscuta româncă.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Profit uriaș pentru fosta prezentatoare

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate.

Piaget aduce un omagiu anilor 80 cu un ceas din aur solid de 73.000 de dolari

Piaget este atemporal, este etern. Poate că a suferit o metamorfoză ademenitoare din când în când, dar atracția a rămas neschimbată.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Armani Beach Residences inaugurează o nouă eră a opulenței în Palm Jumeirah din Dubai

Dubai găzduiește toate lucrurile fastuoase, inclusiv reședințe de designer, iar cea mai recentă este Armani Beach Residences la Palm Jumeirah, dezvoltator imobiliar din Sharjah, Arada. După ce a încântat oameni precum Kanye West și familia Kardashian în Occident, geniul japonez și arhitectul câștigător al premiului Pritzker Tadao Ando își oferă expertiza unui proiect imobiliar în Dubai.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cel mai nou difuzor de la Samsung nu vrea să știți că este un difuzor

Noul Music Frame este menit să se integreze în decorul casei tale.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Hermès a făcut un plic de 126 de dolari. Internetul nu a fost amuzat

Mailerul ornamentat pentru suveniruri este conceput pentru a ține orice, de la documente de călătorie la scrisori de dragoste. Dar prețul său a fost adevăratul spectacol.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Whisky-ul Jacob & Co. x Alec Monopoly Limited Edition se va vinde într-un decantor unic

Jacob & Co. este un nume sinonim cu ceasurile de artă. Aceste piese sunt la fel de elaborate ca arta și, în unele cazuri, chiar mai scumpe.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co. și artistul Paul Rousteau „îmbracă” Opéra Garnier

Pentru noua sa colaborare artistică cu starul parizian în ascensiune Paul Rousteau, Tiffany & Co. realizează o transformare fascinantă a Operei Garnier din Paris.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN