Bugatti intră în domeniul imobiliar: va dezvolta un turn rezidențial ultra-luxos în Dubai

După mărci de lux precum Bentley, Aston Martin și Porsche, Bugatti a devenit cel mai recent producător de automobile de ultimă generație care s-a aventurat în sectorul imobiliar.

Producătorul francez de hypercars din Molsheim a anunțat primul său proiect imobiliar, un turn rezidențial ultra-luxos în inima Dubaiului, care va fi creat în colaborare cu liderul companiei de dezvoltare imobiliară din Emirate, Binghatti. 

Designul turnului Bugatti Residences va fi dezvăluit pe 24 mai, iar compania a dezvăluit doar o imagine teaser în care este ascuns sub un văl ca un automobil care urmează să fie dezvăluit în curând. Bugatti spune că este o capodoperă arhitecturală inspirată de ADN-ul de design legendar al mărcii și de filosofia „Artă, Formă, Tehnica”.

Mate Rimac, CEO Bugatti, a declarat: „Se pare că aproape soarta celor două companii ale noastre s-au unit. Împărtășim o viziune despre ceea ce ar trebui să fie o reședință marca Bugatti. Muhammad Binghatti are o apreciere profundă pentru lumea designului auto și a luxului, precum și un talent pentru crearea arhitecturii iconice. Cu acest parteneriat, vom urma cuvintele lui Ettore Bugatti: „Dacă este comparabil, nu mai este Bugatti”.

Se spune că primul proiect imobiliar al Bugatti este condus de măiestria expertă și „moștenirea sa impecabilă ca brand francez de lux”. Bugatti Residences dezvoltat de Binghatti va oglindi liniștea Rivierei Franceze în inima Dubaiului, creând o oază de „Art de Vivre” atemporal în orașul plin de viață. 

„Când deschizi ușa unui Bugatti și stai înăuntru, știi imediat că este foarte special; ceva cu adevărat incomparabil”, a spus Muhammad Binghatti, CEO-ul Binghatti. „Doar câțiva selectați vor avea ocazia să experimenteze acest lucru și, cu Bugatti Residences, am vrut să transpunem acest sentiment într-un refugiu extrem de exclusivist în inima metropolei.” Bugatti Residences va fi lansat pe 24 mai la un eveniment găzduit la Coca-Cola Arena din Dubai.Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

Rosalía este noul ambasador global Dior

Rosalía, câștigătoare a premiului Grammy, a fost numită noua ambasadoare globală a casei Dior și și-a făcut debutul în cadrul campaniei dedicate genții Lady Dior.

BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

Averea pe care Tavi Colen a strâns-o din muzică

Tavi Colen a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la celebrul concurs „Cântarea României”. De atunci, scena a rămas un element central în viața sa.

Nicoleta Nucă s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes

Bella Hadid a stârnit un val de reacții la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, nu pentru rolul ei în vreun film, ci pentru apariția ei îndrăzneață pe covorul roșu.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ce imagine a postat Ramona pe rețelele sociale

Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Simona Halep își vinde proprietățile! Ce vrea să își cumpere cu banii obținuți

După ce Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța pe care îl deținea, ar urma să vină rândul hotelului de lux din Poiana Brașov.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online

Andreea Bostănică a făcut, de- alungul timpului, o adevărată avere cu ajutorul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, în fiecare zi.

Imaginile rare postate de A$AP Rocky cu cei cei doi băieți pe care îi are cu Rihanna

Rihanna și A$AP Rocky au sărbătorit în weekend „Ziua Mamei” și l-au serbat și pe fiul lor mai mare, care a împlinit 2 ani.

Bugatti și-a prezentat noua colecție de mobilier care este inspirată de hypercarurile sale

Trecând de la străzi la interioare, Bugatti transformă locuințe în spații distinse cu cea mai recentă ofertă.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Maserati lansează GranCabrio Folgore, decapotabila electrică cu peste 800 CP

Maserati și-a extins gama de vehicule electrice prin introducerea primului său automobil decapotabil alimentat de baterii.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Vacheron Constantin a creat primul ceas cu parfumuri din lume

Ceasurile au evoluat de la doar a spune timpul la a exprima statutul, gustul și acum chiar și alegerile personale.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Lexus lansează la apă iahtul de lux de 5 mil. $

Lexus a făcut lucrurile mai puternice, rapide și spectaculoase cu anunțul noului iaht de lux LY680.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Acest ceas de 1,1 mil. $ aduce un omagiu lui „Predator”, filmul cu Arnold Schwarzenegger în rol principal

Ceasul Asteroid de la ceasornicarul de lux eponim Greco-Genève este un ceas cu adevărat unic sculptat dintr-un meteorit, aparținând centurii de asteroizi care a căzut în Argentina.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Louis Vuitton și-a deschis primul apartament din lume în Singapore

Orice pe care este scris Louis Vuitton este special, iar dacă ești special, vei fi binevenit într-o lume cu Louis Vuitton emblemat pe el.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN