Averile celor mai bogați americani au crescut cu 845 mld. $ din martie. Cine a câștigat cel mai mult în pandemie

Pandemia de coronavirus a sporit averile lui Jeff Bezos, Bill Gates, Mark Zuckerberg și restului miliardarilor americani.

Din martie, averile miliardarilor americani au crescut cu 845 miliarde de dolari, scrie CNN. Jeff Bezos, Bill Gates, Mark Zuckerberg și restul miliardarilor americani și-au văzut averile crescând în ultimele șase luni, de la începutul pandemiei de COVID-19. Asta în timp ce milioane de americani câștigă acum mai puțin decât câștigau înainte de începerea crizei, arată un nou studiu.

Ultimul raport al Institutului pentru Studii Politice, Billionaire Bonanza, privind inegalitatea bogăției, arată că cei 643 de americani cei mai bogați au acumulat 845 miliarde de dolari în active combinate între 18 martie și 15 septembrie, crescând bogăția lor combinată cu 29%. Studiul notează că aceste îmbogățiri rapide au crescut averea celor mai bogați oameni de la 2,95 trilioane de dolari la 3,8 trilioane de dolari. 

Chuck Collins, directorul programului Institutului pentru Studii Politice privind inegalitatea, care a fost co-autor al raportului, s-a declarat oarecum șocat de cifre, adăugând că criza Covid „suprasolicită inegalitățile existente ale Americii”.

„M-aș fi gândit la șase luni după asta că toată lumea ar fi lovită. Diferența este puternică între profiturile miliardarilor și mizeria economică răspândită în națiunea noastră. Într-un fel dramatizează sacrificiul inegal și elementul de profitare al acumulării de avere în vârf", a spus Collins pentru CNN Business.

Lista celor mai mari câștigători include CEO-ul Tesla, Elon Musk, CEO-ul Oracle, Larry Ellison, și fostul primar din New York, Michael Bloomberg. Studiul se bazează pe datele privind averea netă a persoanelor, urmărite de Forbes.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Kim Kardashian a împlinit 40 de ani! Câte operații estetice are, de fapt, starleta

Kim Kardashian a împlinit miercuri 40 de ani. Mamă a patru copii, starleta a fost mereu apreciată pentru înfățișarea ei impresionantă!

A fost lansat primul televizor rulabil din lume. Poate fi al tău pentru 87.000 de dolari

Televizorul LG Signature OLED R are un panou flexibil care se strânge când îl oprești.

De ce Livestreamul poate fi viitorul cumpărăturilor de lux

Cum cumpărăturile fizice sunt din ce în ce mai dificile din cauza pandemiei, sectorul produselor de lux se îndreaptă spre video livestream.

Cel mai recent ceas Hermès ascunde un secret

Ultimul ceas realizat de Hermès are un cadran confecționatt dintr-un meteorit care a aterizat în New York. Piatra a fost descoperită pentru prima dată de un pescar la mijlocul anilor '60.

O pelerină este alegerea elegantă pentru această toamnă

Într-un moment în care frigul se instalează încet, dar permanent pentru următoarele luni, pelerina găsește un loc printre alegerile noastre vestimentare în garderoba de toamnă.

Grupul Prada își mărește echipa cu un nou director

Marca italiană de lux a numit-o pe Malika Savell șefă pentru diversitate, echitate și incluziune pe regiunea Americii de Nord. Cu toate acestea, rolul ei este unul global, deoarece va fi responsabilă pentru dezvoltarea politicilor, strategiilor și programelor pentru a asigura o reprezentare diversă a culturilor și perspectivelor la toate nivelurile companiei.

Hummer revine și de data aceasta este complet electric

Hummer s-a întors. Este mult diferit decât era. General Motors a dezvăluit marți seara noul GMC Hummer EV complet electric.

Tratamentul prin care genele devin mai curbate, mai rezistente și cu 30% mai voluminoase

O alternativă reală la genele false, lash liftingul, este o tehnică de îngrijire a genelor 3 în 1 pentru ochi cu intensitate naturală. Ideea? Oferiți lungimea și grosimea maximă a genelor, fără extensii sau rimel, pentru un efect ultra-natural care durează în timp. Lash liftingul este perfect pentru femeile cu gene lungi, dar și pentru cele cu gene rigide, ușor curbate, de lungime medie.

Singura româncă în topul celor mai bogate femei din SUA în 2020

Anastasia Soare, supranumită Regina sprâncenelor, și-a construit un imperiu ca estetician.

O companie aeriană oferă zboruri spre destinații necunoscute de turiști

Air New Zealand lansează programul „Mystery Breaks”, unde călătorii plătesc o taxă fixă ​​pentru a rezerva un pachet de vacanţă întreg. Aceștia află destinația abia cu două zile înainte de plecare.

Louis Vuitton: geanta Capucines, reinventată de artiști internaționali

Pentru a doua oară, casa de modă franceză invită șase artiști internaționali contemporani să reinterpreteze unul dintre modelele sale iconice. Descoperiți creațiile originale ale lui Beatriz Milhazes, Jean-Michel Othoniel, Josh Smith, Henry Taylor, Liu Wei și Zhao Zhao, toate în ediție limitată de 200 de exemplare.

Motivul pentru care Alexandra Stan s-a izolat în casă

Zilele acestea îndrăgita solistă care are și succes internațional s-a inzolat în casă. Și nu în București sau la Constanța, de unde este, ci tocmai în Târgu Mureș alături de prietenul și iubitul ei, care a fost testat pozitiv la coronavirus. Așa că vedetă a preferat să-i fie alături bărbatului.

Hummer revine și de data aceasta este complet electric

Hummer s-a întors. Este mult diferit decât era. General Motors a dezvăluit marți seara noul GMC Hummer EV complet electric.

hourglass_full 1 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Marele dezavantaj al iPhone 12 Mini

Seria iPhone 12 vine cu baterii mai mici decât modelele iPhone 11.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Tiffany începe să recupereze pierderile financiare

Tiffany & Co. își revine după pandemie și consecințele economice în timp ce conglomeratul de lux LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton încearcă să renunțe la achiziția de 16,2 miliarde de dolari a bijutierului american.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
LVMH raportează un al treilea trimestru profitabil. Vânzări peste așteptări!

Grupul francez LVMH a declarat că tendințele sale de vânzări s-au îmbunătățit brusc în al treilea trimestru, determinat de divizia sa cheie de modă și articole din piele. Raportul nu conține însă nicio actualizare a disputelor legale cu bijutierul american Tiffany & Co., în legătură cu acordul de fuziune de 16,2 miliarde de dolari.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Războiul dintre LVMH și Tiffany continuă

Bijutierul american l-a chemat pe Bernard Arnault, CEO-ul grupului francez LVMH într-un nou dosar.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Apple lansează primul său iPhone 5G

Noul iPhone a fost prezentat în premieră de Apple marţi seară. Compania a anunţat că vor fi 4 modele cu preţuri de la 649 până la 1.399 de dolari. iPhone 12 va fi primul telefon de la Apple cu tehnologia 5G.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ECONOMIC