Această casă de 15 mil. $ de pe coasta Californiei vă oferă o panoramă spectaculoasă asupra oceanului

Să trăiești într-un oraș mare poate fi grozav, dar, în zilele noastre, mulți optează pentru decamp într-o locație mai puțin aglomerată și mai pitorească. Unii ar prefera să nu se aventureze prea departe de oraș, cum este conacul de pe coasta Californiei în Belvedere. Casa este situată aproape de San Francisco, unde se poate ajunge ușor cu o ambarcațiune, pe apă, pentru a evita aglomerația din trafic.

Casa costă 14,9 milioane de dolari și se vinde echipată atât cu un doc, cât și cu un lift pentru bărci, astfel încât marinarii se vor simți ca acasă. Locuința a fost construită în 2009 pentru Philippe Kahn, un inginer și antreprenor tehnic, care este creditat cu inventarea camerei pentru telefonul mobil. Inclinația sa pentru navigație a fost încorporată în designul casei - echipa lui Kahn, Pegasus Racing, a concurat în competiții din întreaga lume. El a decis să renunțe la această proprietate deoarece fiica sa a ales să meargă la liceul din Santa Cruz.

Un alt om de afaceri din Silicon Valley a cumpărat-o și a renovat-o complet în 2015. Mobilierul și interioarele actuale sunt oferite de Juan Montoya Design. Deoarece se află pe apă, casa este proiectată cu o mulțime de ferestre mari, din sticlă, astfel încât proprietarii să poată admira priveliștile spectaculoase chiar și atunci când se afli la interior.

Reședința are în total trei dormitoare și patru băi. Multe dintre caracteristicile casei îți dau senzația că te afli pe un iaht, cum ar fi scaune de bar fixate, decor nautic de bun gust și pereți glisanți de sticlă care se deschid spre exterior, chiar și în „cabine”.

Desigur, ceea ce este afară este cel mai atrăgător. Există un bar personalizat în aer liber, o piscină și spa și un duș în aer liber, plus o mulțime de spațiu pentru a vă distra lângă apă. Există un loc de parcare încorporat pentru iaht, plus un lift pentru bărci. 

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Adela Popescu revine pe sticlă. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

Adela Popescu revine la PRO TV, însă în calitate de invitat special. Prezentatoarea a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea „Săriți de pe fix!”, prezentată de Cabral, fostul ei coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Regent Seven Seas Cruises se asociază cu Fabergé pentru o călătorie de lux prin Europa

Este pentru prima dată în istorie când o companie de vase de croazieră se asociază cu un bijutier al regilor, cunoscut mai ales pentru ouăle strălucitoare care valorează mai mult decât un Bentley. Însă, Regent Seven Seas Cruises a fost preocupată de planificarea noilor sale călătorii Fabergé Spotlight Voyage.

O tendință TikTok care a fost vizionată de 10 miliarde de ori a dat naștere colaborării Pringles și Caviar

Îți place destul de mult Pringles încât să dai 140 de dolari pe el? Nu este pentru a obține o aprovizionare pe viață, ci pentru o colaborare în ediție limitată cu The Caviar Company, care va asocia chipsurile emblematice cu caviarul de ultimă generație.

Primul proiect imobiliar al Dolce & Gabbana este un zgârie-nori înalt de 320 m în Miami

Orizontul strălucitor al Miami va primi un plus la modă sub forma unei clădiri negre cu nuanțe de fildeș, acoperită cu o coroană de aur elaborată.

Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Lionel Messi se bucură de perioada sa de succes cu echipa de fotbal din Miami și și-a exprimat acest lucru cumpărând o proprietate de 10,75 milioane de dolari lângă stadionul Inter Miami.

Lancôme colaborează cu Louvre pentru o colecție dedicată îngrijirii pielii

Inspirat de nouă capodopere din departamentul de sculptură, precum și de luminile și culorile muzeului, Lancôme a conceput o ediție limitată de produse de îngrijire a pielii și de machiaj semnate Lancôme x Louvre.

Supermodelul Bella Hadid, de nerecunoscut ca robot AI în noua campanie Marc Jacobs

Noua campanie Marc Jacobs „Heaven” din toamna anului 2023 a dezvăluit un nou avatar al Bellei Hadid și este chel!

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil în cadrul unei ședințe foto

Rihanna și-a arătat cel de-al doilea copil pe care îl are cu A$AP Rocky cu o serie de fotografii de familie, la aproape două luni după ce a născut.

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Vacheron Constantin este cel mai recent ceasornicar care a introdus un ceas într-un Rolls-Royce

Piesa unică Les Cabinotiers, cu complicații ridicate, duce tabloul de bord al acestei mașini de lux la un nivel cu totul nou.

hourglass_full 27 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tiffany & Co. își dezvăluie noua colecție în colaborare cu Beyoncé

Cu Return to Tiffany x Beyoncé, cântăreața iconică aduce strălucirea și glamourul turneului ei mondial „Renaissance” la viață în stilurile clasice Tiffany & Co.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Turnul futurist din Dubai este numit după și inspirat de „arborele vieții” din filmul Avatar al lui James Cameron

Îți amintești de Avatarul lui James Cameron și de fascinantul copac al vieții Eywa din el? Cum sună șansa de a trăi în Arborele Vieții fără a părăsi planeta ta frumoasă?

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Lamborghini și-a unit forțele cu Montegrappa pentru o colecție de instrumente de scris realizate manual în ediție limitată

Cu ocazia celei de-a 60-a aniversări, Automobili Lamborghini a colaborat cu Montegrappa, principalul producător de stilouri de lux din Italia, pentru a introduce o colecție în ediție limitată de stilouri și pixuri.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Portretele necunoscute ale lui Rembrandt dintr-o colecție privată intră sub ciocan

Ce este mai bun decât un Rembrandt? Doi Rembrandt! Christie’s a făcut un fel de lovitură de stat cu o pereche de portrete Rembrandt de aproape 15 milioane de dolari pe 6 iulie, în timpul „Classic Week” din Londra.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Cum arată vila în care s-au mutat Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima. Domnește luxul suprem

Roxana Nemeș și soțul ei, Călin Hagima, s-au mutat în casă nouă, lucrările de construcție decurgând așa cum și-au dorit cei doi. Vila cu două etaje are și piscină exterioară, fiind exact pe gustul vedetei.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN