Victoria's Secret: emblematica prezentare de modă revine pentru începutul anului școlar

Spectacolul de modă Victoria's Secret, care prezintă modele celebre precum Adriana Lima, Gisele Bündchen, Kendall Jenner, Gigi și Bella Hadid și unde modelele se numesc „Îngeri”, urmează să revină după o pauză de patru ani. Compania globală de lenjerie intimă și-a anunțat revenirea cu un turneu mondial și un documentar.

de modă, care a reușit să devină un fenomen în anii 2000, a durat din 1995 până în 2018 și a reușit să facă multe modele celebre. Evident, motivul acestui mare interes pentru prezentările de modă live ale brandului nu au fost doar modelele preferate în lenjerie frumoasă de designer, ci și spectacolele artiștilor care au însoțit spectacolele. Cu toate acestea, în urma criticilor grele la adresa folosirii modelelor foarte slabe și în mare parte albe, prezentarea de modă și-a pierdut audiența. După ce oficialii înalți ai companiei au anunțat că spectacolul nu va include modele transgender sau plus-size, anularea sa nu a reprezentat o mare surpriză. 

Recent, Victoria's Secret, care s-a concentrat în primul rând pe problemele de abilitare a femeilor, lucrând cu diferite modele pentru a-și îmbunătăți reprezentarea corpului și adăugând mai multe femei în consiliul său, continuă să ia măsuri pentru a deveni centrul atenției prin restabilirea imaginii sale.

Prezentarea de modă Victoria's Secret, reînnoită pentru a-și reabilita numele după o pauză de 4 ani, revine așa cum era planificat pentru a fi mai mare, mai îndrăzneață și mai incluzivă ca niciodată la sfârșitul anului 2023. Timothy Johnson, director financiar al Victoria's Secret, a sugerat în punctele principale ale revenirii spectacolului și, deși subliniind că de data aceasta, cu siguranță vor evidenția calitățile unice ale femeilor, el sugerează că acestea pot compromite farmecul lor de altădată. 

Turneul mondial Victoria's Secret va avea loc în direct, dar va include și creații exclusive Victoria's Secret sub forma unui lungmetraj documentar, precum și prezentări de la designeri, artiști, dansatori și muzicieni din întreaga lume, așa cum era de așteptat. Documentarul va avea premiera în septembrie și, potrivit comunicatului de presă, spectacolul va fi difuzat în flux internațional și va culmina cu un eveniment de modă plin de viață în toamna viitoare.

Principala diferență dintre vechile spectacole Victoria's Secret și Turneul Mondial din 2023 va fi legată cu siguranță de schimbarea perspectivei de la privirea masculină la „lentila feminină”. Având în vedere toate reinventările și procesele de restructurare a mărcii, putem observa că femeile nu vor mai fi doar obiectele plăcerii pentru public, ci vor fi și subiectele acesteia. Astfel, ne așteptăm să urmărim o emisiune care inovează în ceea ce este „sexy” și celebrează diferitele frumuseți feminine. De asemenea, probabil că vom vedea fețe noi mai degrabă decât „îngerii” originali, inclusiv Bella și Gigi Hadid, Adriana Lima si Gisele Bundchen. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Cher, acuzată că și-a răpit propriul copil dintr-un hotel din New York

Cher este acuzată de angajarea a patru bărbați pentru a răpi fiul său, Elijah Blue Allman, dintr-un hotel din New York.

Acest Rolls-Royce Phantom unic aduce un omagiu podgoriilor de pe Riviera Italiană

Rolls-Royce-urile pot fi construite în Marea Britanie, dar inspirația pentru cel puțin un exemplu vine din Italia.

Marriott deschide primul său hotel W din Arabia Saudită pe un lac artificial de 2,8 km

Trojena a prințului moștenitor MBS, stațiunea de schi futuristă din deșert, se conturează într-o destinație promițătoare și cu o viteză vertiginoasă. După Chedi Trojena, Neom va primi nu una, ci două proprietăți hoteliere de lux de la Marriott International, Inc. - primul W Hotel din Arabia Saudită și o proprietate JW Marriott.

Shakira, acuzată iar de evaziune fiscală în Spania

Shakira riscă un al doilea proces în Spania, după ce a fost acuzată că ar datora autorităţilor fiscale de la Madrid aproape 6,7 milioane de euro, informează DPA.

Simone Rocha este noul designer invitat pentru Jean-Paul Gaultier

Simone Rocha va fi următorul designer care va crea spectacolul Haute Couture al lui Jean Paul Gaultier, care va fi prezentat la Paris în ianuarie 2024.

Colecția RIMOWA x Tiffany & Co redefinește călătoriile de lux

Gândiți-vă la cel mai excepțional brand în materie de bagaje de lux, apoi cel mai emblematic atunci când vorbim de bijuterii. Împreună, RIMOWA și Tiffany & Co. dezvăluie o colecție de călătorii unică și de ultimă oră, cu trei piese iconice.

Artistul care va cânta în pauza de la Super Bowl 2024

După numeroase zvonuri de la Taylor Swift la Bad Bunny, s-a confirmat că Usher va fi principalul artist care va cânta în pauză la Super Bowl din 2024.

Billionaire și Jacob & Co. au creat un card de credit incrustat cu diamante

Un parteneriat între grupul de lux Majestas, ceasornicarul Jacob & Co. și Primavera Investments este programat să întreacă râvnitul card negru American Express Centurion.

Razer a colaborat cu Dolce & Gabbana pentru accesorii de gaming chic

Într-o colaborare inedită de acest fel, brandul italian de lux Dolce & Gabbana și renumita companie de stil de viață pentru gameri Razer și-au unit mâinile.

George Clooney vinde faimoasa vilă de la Lacul Como. La ce preț ar putea ajunge

Faimoasa vilă de la Lacul Como, pe care actorul american George Clooney o deține de 21 de ani, este scoasă la vânzare. Prețul său de vânzare ar putea fi de zece ori mai mare, comparativ cu cel de cumpărare, din 2002.

Premieră în România: Concert „DISNEY 100” pe 2 noiembrie la Sala Palatului

Premieră în România: Concert „DISNEY 100” pe 2 noiembrie la Sala Palatului

Tiger Woods și Justin Timberlake tocmai au deschis împreună un bar sportiv și un club de membri în New York

Spune-mi dacă ai mai auzit-o pe asta: Tiger Woods și Justin Timberlake intră într-un bar...

LV GO-14: cea mai nouă geantă „it” de la Louis Vuitton, cu potențialul de a fi un clasic

Geanta LV GO-14 reprezintă o creație remarcabilă în cadrul moștenirii de articole din piele a lui Louis Vuitton.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Tendințe în modă: dunga, o trăsătură care afirmă stilul

Stilul bancher revine. O trăsătură de caracter pe care ne va plăcea să o afirmăm.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Ferragamo intră într-o nouă eră pentru campania sa de toamnă-iarnă 2023

Ferragamo colaborează cu Galeria Uffizi pentru campania sa de toamnă/iarnă 2023 intitulată „Noua renaștere a lui Ferragamo”, fotografiată de Tyler Mitchell.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Mitica rochie de cocktail purtată de Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany's, scoasă la licitație pentru o sumă uriașă

Rochia cu ciucuri Givenchy, purtată de actriță în comedia lui Blake Edwards, va fi oferită celui mai mare ofertant, în perioada 6 – 8 septembrie 2023, la Beverly Hills în cadrul unei vânzări online.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Skims: brandul lui Kim Kardashian ajunge la o valoare de 4 miliarde de dolari

În comparație cu mărcile tradiționale de lenjerie, Skims și-a menținut un impuls puternic de la lansare și demonstrează că potențialul de afaceri al familiei Kardashian este în creștere.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Rihanna lansează Maternitywear – o colecție capsulă dedicată mamelor

De-a lungul ambelor sarcini, Rihanna – probabil cea mai elegantă mamă din lume – a dovedit că stilul în timpul sarcinii poate fi extrem de modern. Având în vedere că în prezent așteaptă al doilea copil cu A$AP Rocky, se poate spune că este o maestră a stilului unei mame.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted FASHION