Trucuri utile ca să ieși bine în fotografii

O fotografie de succes apare în urma controlului mult mai multor lucruri decât doar a aparatului de fotografiat. Dar puțini știu acest lucru.

Care sunt cele 7 secrete ale unei fotografii de succes

Descoperiți-vă partea cea mai frumoasă a feței.

Toate lumea are fața ușor asimetrică. Prin urmare, trebuie să decidem care parte a feței ne place cel mai mult și să „lucrăm” cu ea.

Privirea relaxată.

Ochii nu trebuie să fie nici prea mari, deoarece veți părea speriată sau mirată, nici prea mici, deoarece veți părea încruntată sau confuză. Celebrități precum Angelina Jolie, Sharon Stone și Drew Barrymore folosesc o metodă simplă, mijesc puțin pentru a obține o privire mai pătrunzătoare și mai atentă.

Zâmbet natural.

Dacă zâmbiți prea larg, chipul poate căpăta un aspect forțat sau nesincer.

Obrajii.

Pentru a reduce volumul feței este suficient să recurgeți la două lucruri simple: întoarceți fața la un unghi de 30 de grade față de cameră și lipiți-vă limba de palat pentru a părea mai slabă.

Nu țuguiați buzele.

Acest gest este neatractiv și vulgar.

Priviți în obiectiv de jos în sus.

Dacă fotografia este făcută de sus, fața Dumneavoastră va părea mult mai voluminoasă decât este în realitate, iar trăsăturile feței vor părea mai masculine.

Ridicați puțin bărbia.

Pentru fotografiile din profil se recomandă să ridicați ușor bărbia pentru a obține mai mult expresivitate și feminitate.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.