Trenul de lux proiectat de Pininfarina vă va duce în cele mai pitorești locuri din Elveția

Vacanțele sunt relaxante, dar călătoriile sunt memorabile, cu atât mai mult atunci când sunt făcute într-un tren încântător.

Trenul minune proiectat de Pininfarina, Goldenpass Express al căii ferate MOB, își propune să facă Elveția mai atrăgătoare ca niciodată. Conectând principalele destinații turistice din Montreux, Gstaad și Interlaken, Goldenpass Express a intrat în funcțiune pe 11 decembrie 2022. Compania de căi ferate din Montreux Oberland Bernese va realiza visele găzduind în plus 1,5 milioane de pasageri anual.

„Cu Goldenpass Express, ne confruntăm cu o provocare tehnologică spectaculoasă, trecând de la ecartament îngust la ecartament standard. Ne-am dorit și ca acest tren turistic să fie frumos și elegant. De aceea, am atribuit sarcina Pininfarinei, una dintre cele mai prestigioase companii de design din lume”, a declarat Georges Oberson, Director General MOB. 

Noul tren Pininfarina are ferestre mari, permițând pasagerilor să se răsfețe pe deplin cu priveliștile uluitoare ale celor mai frumoase locuri din lume. Caracteristicile ferestrelor sunt echipate pentru a evita orice reflexie sau reverberație pe fotografiile făcute de pasageri.

„A avea de a face cu noile standarde de siguranță”, a explicat Alfredo Palma, Managerul Proiectului de Design Pininfarina, „a fost un stimul și uneori o oportunitate mai degrabă decât o limitare a creativității noastre. În fiecare proiect, fie că este vorba de automobile, de transport sau de arhitectură, scopul nostru este să creăm obiecte frumoase, depășind în același timp obstacole tehnice sau de reglementare. Cu MOB, am creat un tren care oferă o experiență de călătorie captivantă, în simbioză totală cu frumusețea naturii înconjurătoare”.

Peste 4 milioane de turiști vor profita la maximum de frumoasele granițe ale Alpilor Vaud și Bernezi de la bordul noilor trenuri reproiectate de Pininfarina pentru MOB.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Primul turn marca Mercedes-Benz din SUA se ridică la Miami

Denumită Mercedes-Benz Places, clădirea cu utilizare mixtă de 67 de etaje din Brickell este programată să se deschidă în 2027.

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

Integrarea newsletter-ului cu alte unelte digitale

„Bebeluşa” Oana Ioniţă are un nou iubit: „Poate mă recăsătoresc”

La mai bine de jumătate de an de când a anunțat divorțul, Oana Ioniță a dezvăluit că este implicată într-o nouă relație.

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Ce artiști ajung la Summer Well în 2024?

Laurette, detalii picante despre relațiile cu milionari

Laurette Attindehou a recunoscut că a mai avut relații amoroase cu milionari celebri de la noi, însă se abține să confirme presupusa idilă pe care ar fi avut-o cu Ion Țiriac.

Lidia Buble, cerută în căsătorie de iubitul ei, Horațiu Nicolau

Lidia Buble rareori vorbește despre povestea ei de dragoste cu Horațiu Nicolau, un om de afaceri cu peste 30 de ani mai în vârstă decât ea.

Armani Beach Residences deschide o nouă eră a opulenței în Dubai

Dubai este gazda tuturor elementelor somptuoase, inclusiv a reședințelor de designer, iar cel mai recent care s-a alăturat acestei tendințe este Armani Beach Residences din Palm Jumeirah, construit de către dezvoltatorul imobiliar Arada din Sharjah.

Hermes va majora preţurile după explozia vânzărilor

Acțiunile casei franceze de design de lux Hermes au crescut la un nivel record la 9 februarie 2024, după ce marca, fondată în 1837, și-a depășit rivalii la sfârșitul anului 2023.

Mădălina Ghenea, rol principal într-o franciză de acțiune

Mădălina Ghenea va fi protagonistă în franciza de acțiune „Lost Book of Creation”, proiect regizat de Roel Reine, scenariul fiind scris de Matt Hookings, care va juca rolul principal alături de cunoscuta româncă.

Andreea Raicu a dat lovitura în afaceri. Profit uriaș pentru fosta prezentatoare

Andreea Raicu și-a deschis propriul business, un magazin fizic de haine, care pare să meargă din ce în ce mai bine.

Emily Burghelea, vacanță cu peripeții în Dubai

Emily Burghelea și soțul ei au decis să plece weekend-ul trecut într-o vacanță spontană în Dubai, pentru a se relaxa alături de cei doi copii ai lor. Totul a fost foarte frumos până în ultima zi, când au trebuit să elibereze camera de hotel.

FOTO Cum arată vila Mihaelei Rădulescu din Monaco

Mihaela Rădulescu s-a mutat din România în urmă cu mai mulți ani, spunând că nu își dorește ca fiul ei să crească și să se dezvolte în România, pentru că posibilitățile sunt limitate.

Cea mai rapidă mașină din lume, scoasă la vânzare. Preţul cerut este uriaş

Cea mai rapidă mașină de șosea din lume, cu o viteză maximă de 300 km/h, a fost scoasă la vânzare.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Mercedes-Benz ridică un hiperturn uimitor în Dubai

După ce a creat un brand inestimabil de prețios în automobile, Mercedes-Benz se extinde în lumea imobiliară cu un nou brand numit Mercedes-Benz Places.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Extrasezonul la Marea Neagră: O oază de liniște și autenticitate

Extrasezonul la Marea Neagră: O oază de liniște și autenticitate

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

200.000 DE BUCUREȘTENI AU PETRECUT LA „LAMINOR WINTER WONDERLAND”, ÎN PRIMUL WEEKEND

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cum arată cel mai scump superiaht din lume, în valoare de 4,2 miliarde de euro

Un superiaht, cel mai scump și unic în lume, este învelit în aur, acoperit cu platină și strălucitor, cu un perete cu locuri de acvariu.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cel mai scump Ferrari scos vreodată la licitaţie, vândut pentru o sumă uriașă

Un Ferrari 250 GTO din 1962 a fost vândut pentru 51,7 milioane de dolari, devenind cea mai scumpă maşină a producătorului italian vândută vreodată la licitaţie.

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL