Tratamente estetice: iată cele mai solicitate intervenții în 2021

Botox, fillere și liposucții: În 2021 va exista un boom al tratamentelor de înfrumusețare. Iată care dintre acestea vor fi cele mai solicitate.

La un moment dat, tratamentele estetice (numite și de „retușare) erau adesea un subiect tabu, ca și când ar fi un păcat să apelezi la ele. În 2021, însă, lucrurile stau diferit: medicina estetică a preluat o nouă conotație și este posibil să te lași pe mâinile medicilor esteticieni de la o vârstă fragedă, fără a fi nevoie să schimbi absolut caracteristicile.

O tendință deloc surprinzătoare, adică o abordare preventivă a îmbătrânirii feței și a corpului. O viziune a medicinei estetice conform căreia diferitele imperfecțiuni ar trebui să fie corectate din timp, minimizându-le datorită sinergiei celor mai performante protocoale. De ce tratamente de înfrumusețare ne vom îndrăgosti în 2021? 

Toxina botulinică

Așa cum se știe, singura parte vizibilă a feței rămâne cea superioară, formată din conturul ochilor și frunte. Înainte, femeile sub 30 de ani și puțin peste erau sceptice cu privire la utilizarea Botoxului, astăzi nu se pot lipsi de el. Este recomandat pentru reîmprospătarea ochilor și tratarea riturilor din colțul ochilor, a ridurilor intercelulare și a ridurilor transversale ale frunții . Dacă semnele nu sunt foarte marcate, se practică tehnica Baby Botox, cu toxină botulinică diluată și mai puțin puternică.

Augmentarea buzelor

Chiar dacă poartă mască de protecție are le acoperă gura și nasul, femeile nu renunță la această intervenție estetică. Poate pentru că sunt nevoite să renunțe la utilizarea rujului și a glossului de buze.

Tratament CoolWaves

Slăbirea localizată cu ONDA CoolWaves presupune micșorarea depozitelor de grăsime localizate, într-un mod controlat și uniform. Din acest motiv, CoolWaves va avea o mare cerere în următoarele luni: un tratament neinvaziv, capabil să remodeleze punctele critice prin acțiunea anumitor microunde, care efectuează o acțiune țintită împotriva celulelor adipoase. Femeilor le place pentru că nu este un tratament dureros și e foarte eficient.

Rinofillere

Fillerele pe bază de acid hialuronic remodelează profilul într-un mod antitraumatic și nedureros, corectând defecte mici și mari. Durata? Aproximativ 6 luni.

Tratament bioregenerator ProFhilo

Profhilo reprezintă un nou tratament de rejuvenare. Sunt necesare doar 5 puncte de injectare pentru a oferi un confort maxim cu rezultate vizibile după numai 2 sesiuni. Complexul hibrid, unic pe piață, are cea mai mare concentrație de acid hialuronic (de 3 ori mai mare față de produsele injectabile obișnuite) și are efect ce se menține pe termen îndelungat, hidratează, umple și susține țesuturile cu laxitate crescută.

Ozonoterapie

Ozonoterapia este o metodă non-medicamentoasă de tratament care folosește amestecul ozon-oxigen în tratarea unei game largi de afecțiuni.

Rezultate foarte bune în estomparea ridurilor s-au obținut prin injectarea subcutanată a unei cantități mici de amestec gazos de oxigen și ozon. De asemenea, prin practicarea băilor de ozon sau a injecțiilor subcutanate combinate cu autohemoterapia duc la ameliorarea aspectului de coajă de portocală (celulita). 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Antonia și Alex Velea, planuri mari de nuntă

Antonia și Alex Velea vor face pasul cel mare anul acesta, după mai bine de 8 ani de relație.

Preziceri incredibile despre COVID-19

SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, va deveni un virus mult mai puțin periculos pe măsură ce devine endemic.

Prada dezlănțuie puterea tactilității și culorii pentru toamna anului 2021

Miuccia Prada și Raf Simons s-au jucat cu texturi tactile și juxtapuneri de culoare. Rezultatul a fost cu totul fascinant și fermecător.

Harry Winston reinventează crizantema cu noul ceas bijuterie

O floare cu petale din piatre prețioase este imortalizată pe ceas de renumitul bijutier american și producător de ceasuri elvețiene Harry Winston.

Moda își pune speranța în administrația Biden

În această săptămână, toată lumea va vorbi despre noua administrație de la Casa Albă, inclusiv Prada și restul spectacolelor pentru bărbați din Milano și Paris.

De ce este atât de greu să creezi o experiență de lux?

Brandurile de lux trebuie să înțeleagă că toți clienții se așteaptă la o experiență distinctă și luxoasă atunci când își vizitează magazinele - dar și atunci când o fac online.

Naomi Osaka este noua imagine Louis Vuitton

Naomi Osaka va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a casei franceze Louis Vuitton după ce a fost numită noul lor ambasador al mărcii.

Vila perfectă din mijlocul mării

Când spunem casă de vis, la ce ne referim cu adevărat?

Cele mai puternice pașapoarte din lume

Într-o lume fără Covid19, mulți dintre noi ne-am planifica întoarcerea dintr-o destinație îndepărtată sau metropolă unde am petrecut vacanța.

Casa în care a locuit Michelle Pfeiffer, de vânzare! Imagini cu „palatul” din Pacific Palisades

Un conac din anii '30 din Pacific Palisades, care a fost locuit de multe celebrități, a ieșit pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

Supermodelul român de talie internaţională, mamă pentru prima oară

Diana Dondoe, topmodelul român care a devenit imaginea Balenciaga sau Celine, este în culmea fericirii. Frumoasa brunetă va deveni mămică pentru prima oară, la vârsta de 38 de ani.

Cât timp va mai domni imperiul Kardashian?

Reality-show-ul familiei Kardashian-Jenner se apropie de final, au vândut mai multe dintre principalele lor proiecte și una dintre cele mai strategice asociații personale pare să se încheie. Una dintre cele mai urmărite familii din lume se află încă o dată la un pas de reinventare.

Ingredientul olandez pentru o piele perfectă

Rutina de îngrijire a pielii se inspiră din grădina cu flori. Laleaua regală este cel mai nou ingredient de frumusețe. Nectarul său netezește tenul ca un filtru digital.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Tratamente estetice: iată cele mai solicitate intervenții în 2021

Botox, fillere și liposucții: În 2021 va exista un boom al tratamentelor de înfrumusețare. Iată care dintre acestea vor fi cele mai solicitate.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Descoperire șocantă! Ce s-a întâmplat cu pacienții după șase luni de la infectarea cu Covid-19

Un studiu realizat în China arată că majoritatea pacienților care au fost spitalizați cu Covid-19 prezenta simptome - inclusiv oboseală și dificultăți de somn - la șase luni după infecție.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Léa Seydoux ne dezvăluie secretele ei de frumusețe

Frumusețea lui Léa Seydoux este precisă, concisă, eficientă, scrie Vogue, într-un articol dedicat actriței. Și chiar dacă recunoaște că nu se îngrijorează prea mult, are totuși câteva secrete de îngrijire personală.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Soft Glam: tendința de machiaj șic și subtilă de urmat în acest an

Această tehnică de machiaj minimalistă și ușor de realizat oferă o strălucire sănătoasă și un ten luminos cu doar câteva mișcări.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Halsey își lansează propriul brand de beauty

„Machiajul este o artă, iar arta înseamnă accidente fericite, nu orice ideal de perfecțiune”, a spus Halsey.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH