Tendințe de make-up pentru 2021

Mai puțin machiaj, mai puține produse de înfrumusețare și un aspect mai natural: acestea par să fie tendințele de top în ceea ce privește rutina zilnică de înfrumusețare în 2021.

Oamenii par să fi dezvoltat un gust pentru machiajul minimalist - departe de straturile de fond de ten și de evidențiator care au fost cândva populare. Acum, totul este să pui accent pe strălucirea naturală - o tendință de frumusețe care promite să continue în aceeași direcție în 2021.

Uitați de fondul de ten, contururi și alte straturi de produse care se acumulează pe față, frumusețea în 2021 va depinde de minimalism. Este practic o continuare a anului 2020, dar fără constrângeri și natura forțată a tendințelor din acest an - adică măști de față și blocaje - sau cel puțin, să sperăm. Bărbații și femeile par să accepte cea mai recentă tendință din Coreea de Sud, care implică limitarea rutinelor de frumusețe la doar câteva produse. Este vorba pur și simplu de a face lucrurile mai bine, diferit și cu mai puțin - lăsând pielea să respire și revenirea la un tip de frumusețe mai natural.

Aceasta este una dintre tendințele cheie din 2021 evidențiate în raportul anual Pinterest Predicts, bazat pe imagini. Acesta dezvăluie modul în care căutările pe web se concentrează acum asupra produselor și tehnicilor care dau o strălucire naturală fără a trece la excese. An de an, căutările pentru „o piele strălucitoare dar naturală” s-au cvadruplat, la fel ca și căutările „exerciții de yoga pentru față”. Utilizatorii web au căutat, de asemenea, „îngrijirea pielii acasă” (+ 110%) și „mască de față cu aloe vera” (+ 115%).

Răsfăț acasă

Pandemia de Covid-19 - și în special carantina - a permis multor oameni să încerce lucruri simple pentru propria lor bunăstare personală. Și aceasta este o tendință care urmează să continue în 2021, potrivit Pinterest. Ritualurile de îmbăiat, în special, sunt noile spa-uri la domiciliu, cu o creștere a căutărilor pentru „baie de curățare spirituală” (+ 180%), „ritual de baie cu lună plină” (+ 90%) ca să nu mai vorbim de „rețeta de ceai de baie” (+ 60%).

Același lucru este valabil și pentru modă, în cazul în care îmbrăcămintea confortabilă, protectoare și confortabilă pare să se ridice deasupra unor modele mai sofisticate. De la an la an, căutările de „haine matlasate” s-au cvadruplat, în timp ce căutările de „ținute confortabile” și „rochii de casă pentru femei” s-au dublat. Căutările pentru „pulover de casă” sunt, de asemenea, în creștere (+ 155%), precum și „papuci pufoși” (+ 90%). 

O atingere îndrăzneață

În ciuda revenirii la elementele de bază și a concentrării asupra frumuseții naturale, oamenii ar putea fi tentați să adauge o notă îndrăzneață aspectului lor de zi cu zi după un an tumultuos. În lumea frumuseții, aceasta ar putea deschide calea pentru culori și motive strălucitoare pe alte părți ale corpului, cum ar fi unghiile și ochii. 

Potrivit Pinterest, căutările pentru „unghii indie” au crescut de 21 de ori de la an la an, în timp ce „unghiile smiley” au crescut de nouă ori, iar „machiajul fluture pentru ochi” a crescut de șase ori. Se pare că sprâncenele devin, de asemenea, îndrăznețe, cu stiluri deosebite, cum ar fi sprâncenele gotice (+ 120%) și sprâncenele albite (+ 160%), care se dovedesc foarte populare.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Antonia și Alex Velea, planuri mari de nuntă

Antonia și Alex Velea vor face pasul cel mare anul acesta, după mai bine de 8 ani de relație.

Preziceri incredibile despre COVID-19

SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, va deveni un virus mult mai puțin periculos pe măsură ce devine endemic.

Prada dezlănțuie puterea tactilității și culorii pentru toamna anului 2021

Miuccia Prada și Raf Simons s-au jucat cu texturi tactile și juxtapuneri de culoare. Rezultatul a fost cu totul fascinant și fermecător.

Harry Winston reinventează crizantema cu noul ceas bijuterie

O floare cu petale din piatre prețioase este imortalizată pe ceas de renumitul bijutier american și producător de ceasuri elvețiene Harry Winston.

Moda își pune speranța în administrația Biden

În această săptămână, toată lumea va vorbi despre noua administrație de la Casa Albă, inclusiv Prada și restul spectacolelor pentru bărbați din Milano și Paris.

De ce este atât de greu să creezi o experiență de lux?

Brandurile de lux trebuie să înțeleagă că toți clienții se așteaptă la o experiență distinctă și luxoasă atunci când își vizitează magazinele - dar și atunci când o fac online.

Naomi Osaka este noua imagine Louis Vuitton

Naomi Osaka va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a casei franceze Louis Vuitton după ce a fost numită noul lor ambasador al mărcii.

Vila perfectă din mijlocul mării

Când spunem casă de vis, la ce ne referim cu adevărat?

Cele mai puternice pașapoarte din lume

Într-o lume fără Covid19, mulți dintre noi ne-am planifica întoarcerea dintr-o destinație îndepărtată sau metropolă unde am petrecut vacanța.

Casa în care a locuit Michelle Pfeiffer, de vânzare! Imagini cu „palatul” din Pacific Palisades

Un conac din anii '30 din Pacific Palisades, care a fost locuit de multe celebrități, a ieșit pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

Supermodelul român de talie internaţională, mamă pentru prima oară

Diana Dondoe, topmodelul român care a devenit imaginea Balenciaga sau Celine, este în culmea fericirii. Frumoasa brunetă va deveni mămică pentru prima oară, la vârsta de 38 de ani.

Cât timp va mai domni imperiul Kardashian?

Reality-show-ul familiei Kardashian-Jenner se apropie de final, au vândut mai multe dintre principalele lor proiecte și una dintre cele mai strategice asociații personale pare să se încheie. Una dintre cele mai urmărite familii din lume se află încă o dată la un pas de reinventare.

Ingredientul olandez pentru o piele perfectă

Rutina de îngrijire a pielii se inspiră din grădina cu flori. Laleaua regală este cel mai nou ingredient de frumusețe. Nectarul său netezește tenul ca un filtru digital.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Tratamente estetice: iată cele mai solicitate intervenții în 2021

Botox, fillere și liposucții: În 2021 va exista un boom al tratamentelor de înfrumusețare. Iată care dintre acestea vor fi cele mai solicitate.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Descoperire șocantă! Ce s-a întâmplat cu pacienții după șase luni de la infectarea cu Covid-19

Un studiu realizat în China arată că majoritatea pacienților care au fost spitalizați cu Covid-19 prezenta simptome - inclusiv oboseală și dificultăți de somn - la șase luni după infecție.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Léa Seydoux ne dezvăluie secretele ei de frumusețe

Frumusețea lui Léa Seydoux este precisă, concisă, eficientă, scrie Vogue, într-un articol dedicat actriței. Și chiar dacă recunoaște că nu se îngrijorează prea mult, are totuși câteva secrete de îngrijire personală.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Soft Glam: tendința de machiaj șic și subtilă de urmat în acest an

Această tehnică de machiaj minimalistă și ușor de realizat oferă o strălucire sănătoasă și un ten luminos cu doar câteva mișcări.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Halsey își lansează propriul brand de beauty

„Machiajul este o artă, iar arta înseamnă accidente fericite, nu orice ideal de perfecțiune”, a spus Halsey.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH