Se scumpesc gențile Hermes Birkin. Ce a anunțat producătorul celor mai râvnite accesorii de modă

Producătorul genților Birkin, care se vând acum cu circa 10.000 de dolari, a anunțat că vrea să le scumpească de anul viitor, pe fondul creșterii cererii peste așteptări.

Grupul Hermes a anunţat joi o scumpire a prețurilor cu 5% până la 10% în 2023, o majorare superioară celor adoptate în ultimii ani, în condiţiile în care vânzările grupului au înregistrat o creştere peste aşteptări în trimestrul al treilea, transmite Reuters.

La fel ca şi rivalul LVMH, proprietarul mărcii Louis Vuitton, Hermes a dezminţit temerile că boom-ul înregistrat de industria de lux post pandemie ar putea să înceteze din cauza apropiatei recesiuni, în condiţiile în care cumpărătorii americani au profitat de întărirea dolarului în Europa iar piaţa din China şi-a revenit puternic.

“Probabil că vom majora preţurile cu 5% până la 10%”, a declarat joi vicepreşedintele financiar de la Hermes, Eric du Halgouet, adăugând că această majorare este cauzată de creşterea costurilor cu mâna de lucru şi fluctuaţiile valutare.

Hermes a majorat deja preţurile cu aproximativ 4% în acest an şi cu o medie de 1,5%-2% în anii anteriori.

Separat, Hermes a anunţat că în perioada iulie-septembrie a realizat o cifră de afaceri de 3,14 miliarde de euro, în creştere cu 24,3% la un curs de schimb constant şi dublu faţă de creşterea de 12% prognozată de analiştii de la UBS.

“Vânzările în China şi-au revenit puternic, în pofida restricţiilor temporare introduse ca urmare a măsurilor sanitare în Macao, Chengdu şi Dalian, în lunile iulie şi august”, a informat Hermes într-un comunicat de presă. Grupul a adăugat că veniturile totale în regiunea Asia-Pacific, exceptând Japonia, au crescut cu 34% în trimestrul al treilea.

Aceste rezultate sunt o nouă dovadă că producătorii de articole de lux rămân în mare parte imuni la diminuarea cheltuielilor care afectează alţi retaileri şi companiile producătoare de bunuri de consum în contextul agravării crizei costului vieţii.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Cum a reușit designerul lui Carmen Iohannis să facă un milion de euro din modă

Eli Lăslean se numără printre cei mai apreciați designeri vestimentari din România și se ocupă inclusiv de ținutele lui Carmen Iohannis.

Artista din România care a luat hormoni pentru a se înălța

Amna este una dintre cele mai bune și apreciate voci din industria muzicală din România.

Balenciaga Objects introduce articole de casă în ediție limitată

Balenciaga a dezvăluit o colecție de lifestyle și obiecte decorative. De la canapele până la castroane punky pentru câini, v-am selectat câteva articole neobișnuite.

Pentru a ține pasul cu cererea vertiginoasă, Rolex construiește o fabrică de 1 mld. $ în Elveția

Ceasurile Rolex merită așteptarea. Cei care au așteptat deja de câteva luni sau ani pot spune că primesc vești bune în faptul că Rolex construiește o nouă fabrică de un miliard de dolari.

Margot Robbie a intrat într-o nouă eră a stilului

Până acum, Margot Robbie a fost cunoscută pentru stilul ei elegant, ajutată de relația ei strânsă cu Chanel. De ani de zile, vedeta de la Hollywood poartă aproape exclusiv creațiile casei de modă franceze pe covorul roșu, inclusiv rochia florală metalizată pe care a purtat-o ​​chiar anul trecut la Premiile Oscar.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Ich: „Până am ajuns la doctor am urlat încontinuu”

Cristina Ich se confruntă cu probleme de sănătate. Modelul a dezvăluit că a ajuns de urgență la medic, după ce s-a trezit cu dureri îngrozitoare de urechi.

Spacruzzi: barca electrică cu cadă cu hidromasaj și șemineu încorporat care se poate curăța singură!

Producătorii Spacruzzi propun o barcă cu cadă cu hidromasaj care ne oferă aceleași caracteristici ca și un jacuzzi.

Fendi, demonstrație de lux la Dubai

Nu te poți aștepta la puțin decât cel mai bun de la un brand precum Fendi. Și pentru a dovedi acest lucru, marca a introdus un nou concept de magazin de lux care se va deschide în Dubai.

Regele Charles a interzis servirea preparatului adorat de Regină în toate reşedinţele regale

Organizaţia pentru drepturile animalelor Peta a anunţat că a primit o scrisoare care confirmă că regele Charles al III-lea al Marii Britanii a interzis ca foie gras să fie servit în toate reşedintele regale.

Videoclipul cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, care a strâns milioane de aprecieri din partea internauților

Love is in the air! Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, au fost, recent, protagoniștii unui filmuleț pe Tik-Tok care a strâns milioane de vizualizări.

Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Mesajul emoționant postat de mama lor

Fiicele gemene ale Danei Budeanu au ajuns la vârsta majoratului. Creatoarea de modă a postat un mesaj emoționat, dedicat lor.

Kate Middleton, uluitoare la primul banchet de stat organizat de Regele Charles la Palatul Buckingham

Kate Middleton a arătat că este o adevărată prințesă, luni seară, la primul banchet de stat organizat de Regele Charles la Palatul Buckingham. Soția Prințului William a purtat o rochie uimitoare.

Beefeater tocmai a lansat un nou gin ultra-premium

Acest gin uscat iconic din Londra are o nouă bijuterie a coroanei.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Orașul plutitor în formă de broască țestoasă ar putea găzdui 60.000 de oaspeți

Într-o perioadă de criză economică, ce poate fi mai ciudat decât un superyacht? Desigur, un terayacht, un nume dat navelor chiar mai mari decât super, mega și gigayacht.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Topul oraşelor recomandate de Lonely Planet pentru vacanţele din 2023

În premieră, topul Lonely Planet propune un format diferit pentru destinațiile de anul viitor, împărțindu-le în cinci categorii: Culinar, Educație, Călătorie, Destindere și Conectare, conform CNN.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Louis Vuitton deschide primul său hotel de lux

Primul hotel de lux Louis Vuitton va fi deschis în sediul său din Paris. Clădirea întinsă din primul arondisment va găzdui și cel mai mare magazin LV din lume.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cineva a plătit 218.000 de dolari pentru o pereche de sandale Birkenstock uzate care au aparținut lui Steve Jobs

Cofondatorul Apple, Steve Jobs, a afectat atât de mult oamenii încât un superfan a plătit peste 200.000 de dolari pentru o pereche veche de sandale Birkenstock.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Crește timpul de așteptare pentru o mașină Lamborghini

Pregătește-te să înfrunți o perioadă de așteptare îngrozitor de lungă de până la 19 luni în cazul în care plănuiești să cumperi un Lamborghini.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL