Rolex își deschide primul magazin pe o navă de croazieră

Marca elvețiană s-a asociat cu Explora Journeys pentru a aduce ceasurile sale râvnite la bordul noului vas „Explora I”.

În ultimii ani, MSC Group a făcut eforturi pentru a-și dezvolta experiențele de cumpărături de lux la bordul fiecărui brand. În acel timp, compania – tot elvețiană – a crescut aceste oferte de vânzare cu amănuntul pentru a include două duzini de mărci de lux pe navele sale, dintre care majoritatea sunt producători de ceasuri de ultimă generație. Chiar anul trecut, MSC și-a anunțat parteneriatul cu Richemont pentru a aduce destinația sa inovatoare cu mai multe mărci, TimeVallée, în SUA, pentru prima dată pe MSC Seascape, care pleacă din Miami.

Explora I face parte din linia de croazieră Explora Journeys a MSC, iar călătoria sa inaugurală va începe pe 17 iulie din Southampton în Regatul Unit spre Copenhaga, Danemarca. Cu acest subset, MSC speră să redefinească categoria croazierelor de lux, oferind o experiență fără precedent pentru o nouă generație de călători exigenți, care include destinații în porturi mai puțin călătorite, experiențe locale mai autentice și un ritm mai lent de călătorie.

Printre cele 461 de apartamente pentru oaspeți, toate cu terase private; nouă restaurante tip boutique; un spa intim interior-exterior; patru bazine; și 64 de cabane private, Explora I va oferi, de asemenea, un nou calibru de cumpărături de lux la bord, începând cu adăugarea unui butic oficial Rolex. Noul „magazin mono-brand Rolex at sea” le va oferi călătorilor oportunitatea de a cumpăra o gamă largă de modele și stiluri alături de experți în ceasuri cunoscuți și experimentați, formați de Rolex.

„Suntem încântați să colaborăm cu Rolex, un brand de lux elvețian cu sediul în Geneva, care împărtășește foarte mult valorile noastre și viziunea noastră durabilă pe termen lung”, a declarat Michael Ungerer, CEO Explora Journeys. „Ne permite să oferim călătorilor noștri cu discernământ oportunitatea de a cumpăra ceasuri Rolex în timp ce navighează la bordul Explora I. Credem că această nouă locație de vânzare cu amănuntul va fi o destinație obligatorie pentru oricine dorește să adauge o notă de lux experienței lor de călătorie.”

Primul butic Rolex pe mare din lume se va deschide pe 17 iulie pentru călătoria inaugurală a Explora I din Marea Britanie către destinații precum Bruges, Belgia; Brønnøysund, Norvegia; și Skagen, Danemarca pe parcursul a 16 zile.

Desigur, urcarea pe o navă de croazieră ar putea părea o cale lungă până la cumpărarea următorului tău ceas, dar cu doar câteva sute de cabine la bord, Explora I s-ar putea să nu aibă atâta concurență ca dealer-ul tău autorizat local.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

Rosalía este noul ambasador global Dior

Rosalía, câștigătoare a premiului Grammy, a fost numită noua ambasadoare globală a casei Dior și și-a făcut debutul în cadrul campaniei dedicate genții Lady Dior.

BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

Averea pe care Tavi Colen a strâns-o din muzică

Tavi Colen a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la celebrul concurs „Cântarea României”. De atunci, scena a rămas un element central în viața sa.

Nicoleta Nucă s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes

Bella Hadid a stârnit un val de reacții la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, nu pentru rolul ei în vreun film, ci pentru apariția ei îndrăzneață pe covorul roșu.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ce imagine a postat Ramona pe rețelele sociale

Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Simona Halep își vinde proprietățile! Ce vrea să își cumpere cu banii obținuți

După ce Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța pe care îl deținea, ar urma să vină rândul hotelului de lux din Poiana Brașov.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online

Andreea Bostănică a făcut, de- alungul timpului, o adevărată avere cu ajutorul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, în fiecare zi.

Imaginile rare postate de A$AP Rocky cu cei cei doi băieți pe care îi are cu Rihanna

Rihanna și A$AP Rocky au sărbătorit în weekend „Ziua Mamei” și l-au serbat și pe fiul lor mai mare, care a împlinit 2 ani.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

hourglass_full 12 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Acum poți dormi într-un muzeu Ferrari sau în conacul „X-Men”, datorită Airbnb

Noul program „Icoane” al Airbnb include experiențe singulare care au rădăcini în cultura pop.

hourglass_full 26 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Lamborghini a dezvăluit patru modele camuflaj în ediție limitată pentru Sterrato

La câteva zile după ce a dezvăluit Huracan STJ ca fiind ediția finală a Lamborghini, emblematica marcă italiană a introdus patru noi modele în ediție specială pentru supercarul Sterrato pentru toate terenurile.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
O incursiune în lumea Amintirilor din copilărie

O incursiune în lumea Amintirilor din copilărie

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cea mai scumpă masă din lume va costa 495.000 de dolari și va fi servită într-un balon spațial

O firmă de turism spațial l-a angajat pe bucătarul Rasmus Munk, al cărui restaurant Alchemist are două stele Michelin, pentru a crea o masă tematică specială pentru zborul său cu balonul spațial.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Whisky-ul Macallan și Bentley costă mai mult decât o mașină nouă

Lumea autovehiculelor de lux și a colaborărilor cu whisky-uri de ultimă generație tocmai a devenit puțin mai mare – și mult mai scumpă – odată cu introducerea noului Macallan Horizon.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL