Premiile BET au celebrat designerii de culoare

Nu a existat un covor roșu propriu-zis, dar premiile virtuale BET Awards de duminică noapte au fost o prezentare impresionantă a stilului Black, începând cu gazda Amanda Seales, reprezentând toate mărcile de îmbrăcăminte, bijuterii, îngrijire a părului și machiaj, inclusiv o rochie personalizată de Claude Kameni.

„Am vrut să spunem o poveste a creativității de culoare, să aducem un omagiu momentelor iconice ale stilului Black și să amplificăm munca acestor inovatori de modă de culoare”, a spus Seales.

Amanda Seales

„BET-urile sunt Oscarurile noastre, Grammy-urile noastre, totul, unde putem să ne arătăm și să ne distrăm și să ne prezentăm”, a spus stilista ei Bryon Javar a celor 13 look-uri, folosind piese de la Pyer Moss, Romeo Hunte, Sergio Hudson, Sister Love, Brother Vellies, Grayscale, Bishme Cromartie, Dapper Dan-Gucci și multe altele, și aducând un omagiu momentelor iconice din istoria stilului Black, de la garderoba din anii '90 a lui Hilary Banks, „Fresh Prince of Bel-Air” până la ținutele lui Janet Jackson din „Rhythm Nation”. „A avut sens să sărbătorim stilul Black”, a spus Javar.

Alicia Keys a apărut într-o jachetă elegantă de piele, un look de forță și de doliu.Și surorile Chloe și Halle Bailey au ieșit în evidență cu ținute dramatice negre, personalizate de TLZ L’Femme, în stilul Zerinei Akers, stilista lui Beyonce.

Alicia Keys

Pe lângă faptul că a servit primele momente mega-fashion de la Hollywood de când a început pandemia, cea de-a 20-a ediție a premiilor BET a fost o oportunitate de a reflecta asupra a ceea ce ar putea fi inclus în modă și în vestimentația celebrităților, dacă designerii de culoare sunt acceptați nu doar pentru moment.

În urma mișcării de egalitate rasială declanșată de uciderea lui George Floyd, mai multe inițiative au fost lansate recent pentru a pleda pentru mai multe reprezentări ai creatorilor de modă de culoare în industria de fashion și pentru a-i sprijini.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

OMS, detalii suplimentare despre transmiterea coronavirusului pe calea aerului

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a prezentat noi recomandări cu privire la noul coronavirus, care recunosc unele rapoarte referitoare la transmiterea aeriană a virusului care provoacă COVID-19, dar fără să confirme că virusul se răspândeşte prin aer, relatează Reuters.

Masca de protecţie inteligentă, ce poate fi conectată la smartphone

Pe măsură ce purtarea măştii de protecţie începe să devină o normalitate, firma japoneză Donut Robotics a creat masca inteligentă ce poate fi conectată la internet şi care poate transmite mesaje și face traduceri din japoneză în alte opt limbi, scrie Reuters.

Simona Halep a fost inclusă de revista Forbes într-un top select

Simona Halep a fost inclusă pe lista Forbes a celor mai influenți oameni sub 30 de ani din Europa.

Designer-ul de origine română care lucrează cu Rihanna la o colecție spectaculoasă de pantofi

Amina Muaddi, designer-ul de pantofi de origine română a dezvăluit recent că Rihanna a angajat-o pentru a o ajuta cu linia de pantofi Fenty adăugând că Jahleel Weaver, stilistul artistei, a achiziționat de-a lungul timpului pentru aparițiile acesteia nenumărate perechi din colecțiile sale.

S-a redeschis Disneyland Paris, cu măsuri de siguranță

Disneyland Paris s-a redeschis publicului larg începând de miercuri, 15 iulie, după patru luni de când a fost închis din cauza pandemiei de COVID-19. Acesta însă va funcționa cu o capacitate de primire limitată.

Dana Săvuică a purtat ochelari de miloane în Grecia

Fostul model și iepuraș Playboy a primit o invitatie zilele trecute de a merge o săptămâna în Grecia, pe insula Creta, pentru a vedea care sunt condițiile de vacanță în plină pandemie. Vedetă a luat cu ea accesorii de milioane pentru a le promova.

Elena Gheorghe a avut parte de mai multe aniversări în familie

Simpartica solistă are o familie foarte frumoasă iar zilele acestea a avut parte de mai multe sărbători. Prima a fost alături de soțul ei, cu care colaborează de ceva vreme pe plan muzical și se înțeleg de minune. Cea de-a doua este legată de fiica ei, care a împlinit câțiva anișori și a publicat un mesaj emoționant.

Ruby a lansat un videoclip nou, de vară. Persoana specială care apare alături de ea

După ce și-a surprins fanii cu una dintre cele mai îndrăznețe colaborări pentru piesă „Rapido”, care în doar 48 de ore de la lansare ocupă locul 1 în Trending, Ruby lansează alături de Shift piesa „Limonada”, un single fresh, potrivit zilelor în care „soarele topește stradă”. Și în care apare și bunica sa, de 82 de ani.

Ștefan Bănică, amintire despre regretata Mădălina Manole

Cunoscutul solist, actor și om de televiziune și-a adus aminte cu drag pe 14 iulie de fosta sa colegă de scenă, solista Mădălina Manole. Aceasta ar fi trebuit să împlinească o vârstă la aceea dată, însă acum zece ani a murit într-un mod misterios, iar solistul a punctat acest lucru.

Selly și colegii lui din 5Gang au filmat videoclip pe un vas

Încet, încet, lucrurile par să reintre în normal pentru oamenii din muzică de la noi. Selly, pe numele sau adevărat Andrei Șelaru, se știe că face vlog dar și muzică în trupa 5Gang, alături de colegii lui. Iată că cei din gașca lui au plecat la mare și au filmat un videoclip.

Colecția Saint Laurent pre-fall 2020 - senzualitate dusă la extrem

Oricine a fost spectator la show-ul lui Anthony Vaccarello pentru iarnă 2020 a fost surprins să vadă atâtea nuanțe de culori la prezentarea de modă.

Biroul tău din natură e perfect pentru lucrul de acasă

Studioul de design norvegian Livit a creat o unitate detașată, cu o cameră, care poate fi folosită ca birou, studio de yoga, cameră de oaspeți și multe altele.

Colecția Saint Laurent pre-fall 2020 - senzualitate dusă la extrem

Oricine a fost spectator la show-ul lui Anthony Vaccarello pentru iarnă 2020 a fost surprins să vadă atâtea nuanțe de culori la prezentarea de modă.

hourglass_full 1 day ago format_list_bulleted FASHION
Dior îi surprinde pe critici cu o prezentare de modă doar cu modele de culoare

Deoarece moda de lux încearcă să se adapteze la criza coronavirusului cu o serie de evenimente digitale, colecția de haine pentru bărbați a Casei Dior a suferit o nouă schimbare, deoarece a apărut problema diversității pe catwalk.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted FASHION
Tommy Hilfiger lansează o platformă pentru a sprijini minoritățile din industria modei

Pe 31 mai, designerul american Tommy Hilfiger a vorbit despre o schimbare ambițioasă în sprijinul mișcării Black Lives Matter. După câteva săptămâni de reflecție și discuții, eticheta tocmai a anunțat lansarea Programului People Place în favoarea minorităților din industria modei.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted FASHION
Louis Vuitton, schimbări drastice privind modul în care va prezenta colecțiile de haine dedicate bărbaților

După ce a prezentat recent pre-colecția de primăvară 2021, Louis Vuitton a anunțat schimbări drastice ale modului în care va lansa colecțiile de îmbrăcăminte dedicate bărbaților.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted FASHION
Naomi Campbell a pozat goală la metroul din New York pentru Valentino

Supermodelul Naomi Campbell este germofobă declarată, dar și-a învins această teamă în cadrul ședinței foto de la metrou.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted FASHION
Chanel: colecţia haute couture Toamnă/Iarnă 2020/2021 este inspirată de Karl Lagerfeld

Acum, mai mult ca oricând, cea mai importantă persoană din ecuația modei este cumpărătorul. Ce o va motiva? Restrângerea sau eliberarea? Virginie Viard a făcut un pas ambițios cu noua ei colecție haute couture pentru Chanel.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted FASHION