Noua colecție de bijuterii și ceasuri Bulgari este inspirată de Marea Mediterană

Bulgari face ca fascinanta Mediterană să fie frumoasă în metal. Cea mai nouă colecție de bijuterii și ceasuri de ultimă generație, numită Mediterranea, este ostentativă, OTT și copleșitoare - tot ce aveți nevoie pentru a avea un impact!

Colecția de bijuterii Mediterranea prezintă bijuterii și ceasuri de ultimă generație care interpretează Marea Mediterană în cea mai glorioasă formă, cu ceasuri și bijuterii unice atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Colierul Mediterranean Muse este o odă liniștitoare la frumusețea regiunii. Punctul culminant este un safir uimitor de 15,13 carate într-un ton de albastru profund, fixat pe foaia de acvamarine și diamante asamblate.

Gama „Splendoarea Romană” se adâncește în influențele romane și trecutul lui Bulgari cu cele mai emblematice monumente ale Orașului Etern. Sautoir-ul Roman Esedra este creația perfectă care amintește de o piesă emblematică Bulgari datând din anii '70. 

East Meets West se inspiră din trei continente, Europa, Africa și Asia. Grădini exotice luxuriante, dune calde de nisip și motive de inspirație Mughal dă viață a trei creații extraordinare care evidențiază smarald de pernă antică de 13,34 carate din Columbia, 90 de cărucioare de granate mandarine și, respectiv, picătură de diamant fantezant galben de 15,38 carate. 

Emblema haute jewerlly Bulgari sărbătorește cea de-a 75-a aniversare a Maison cu colierul uluitor cu safir mediteranean Serpenti. Strălucește cu nouă safire din Sri Lanka, un total de 40,81 de carate evocând solzi de șarpe. 

Bogăția lumii subacvatice mediteraneene strălucește prin excepționalul ceas Giardino Marino Grande. 3.900 de ore, 4.800 de pietre prețioase colorate, 15 tipuri diferite de pietre prețioase și o gândire remarcabilă au ca rezultat un ceas la fel de complicat ca natura însăși.

Un alt aspect jucăuș al imensului ceas este o stea de mare cu rubelit cabochon de 3,96 de carate și o scoică cu diamante care poate fi detașată pentru a fi purtată ca cercei care completează ceasul. 

A doua iterație, ceasul Giardino Marino Piccolo, renunță la vibrație și se mulțumește cu albastrul rece. Caracteristica sa cea mai atractivă este topazul transparent care dezvăluie cadranul ceasului. Ceasul Divas' Dream Acquarium este o clasă de master în miniaturizare învelită sub o cupolă inspirată de cabochon. 

Ceasul pentru bărbați Octo Roma Mediterranea surprinde strălucirea Mediteranei în carcasa sa de aur roz de 44 mm, sertita cu diamante și curea de aligator albastru. Ceasul este echipat cu o mișcare manuală ultra-subțire, calibrul BVL 268 SK, cu tourbillon zburător.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Daniela Crudu și-a botezat fetița. Imagini de la eveniment

Distribuie Emoții mari pentru Daniela Crudu care, marți, 6 iunie, și-a botezat fetița, pe Daiana. Fosta asistentă TV a publicat pe contul de socializare imagini de la eveniment.

Acest diamant masiv de 126 de carate a condus la licitațiile de primăvară Christie’s

Piesele excepționale de la Tiffany & Co. și Cartier, precum și Van Cleef & Arpels s-au vândut, de asemenea, cu milioane de euro în două vânzări.

Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar

Misiunea X EV, elegantă, de dimensiuni joase, a fost concepută pentru a doborî recordul turului de la Nürburgring. Și se va încărca de două ori mai repede decât Taycan.

Bourbonul de 75.000 $ va fi lansat pe orbită și maturat în spațiul cosmic timp de un an

Ați auzit de bourbon învechit pe nave, în vagoane sau bătut cu muzică heavy metal. Dar o distilerie artizanală duce lucrurile la un nou nivel lansând whisky- ul său pe orbită pentru un an de maturare în spațiul cosmic. Nimeni nu va putea încerca acest bourbon timp de cel puțin patru ani, așa că rămâne de văzut dacă va merita prețul de 75.000 de dolari.

Bulgari deschide un hotel de lux în centrul Romei

Bijutierul de lux Bulgari urmează să inaugureze vineri un hotel de cinci stele cu vedere la Mausoleul lui Augustus, recent restaurat, din centrul Romei, după câțiva ani de lucrări.

Cum arată și cu ce se ocupă Claudia, singura fiică a Anastasiei Soare

Claudia Soare, fiica Anastasiei Soare are 35 de ani și în prezent este președintele la compania fondată de mama ei, anume Anastasia Beverly Hills.

Anamaria Prodan își deschide cazinou

Anamaria Prodan își deschide cazinou doar peste câteva zile. Impresara de fotbaliști a anunțat într-un interviu pentru Playsport cine sunt partenerii ei de afacere, dar și când va fi inaugurat.

Andreea Antonescu, botez cu ștaif pentru fiica sa, Victoria

Andreea Antonescu se pregătește de botezul fetiței sale celei mici.

Victoria's Secret: emblematica prezentare de modă revine pentru începutul anului școlar

Spectacolul de modă Victoria's Secret, care prezintă modele celebre precum Adriana Lima, Gisele Bündchen, Kendall Jenner, Gigi și Bella Hadid și unde modelele se numesc „Îngeri”, urmează să revină după o pauză de patru ani. Compania globală de lenjerie intimă și-a anunțat revenirea cu un turneu mondial și un documentar.

Cel mai scump ceas Omega vândut vreodată la licitație este de fapt un fals de 3,4 mil. $

Speedmaster, care a fost dezvăluit ca Frankenwatch, a fost vândut la Phillips în noiembrie 2021.

Rolex își deschide primul magazin pe o navă de croazieră

Marca elvețiană s-a asociat cu Explora Journeys pentru a aduce ceasurile sale râvnite la bordul noului vas „Explora I”.

Louis Vuitton lansează o colecție Via „Treasure Trunks”, care va fi vândută ca NFT-uri în ediție limitată

Louis Vuitton merge pe o nouă cale și vă duce împreună cu un nou proiect numit „Via”, cuvântul latin care înseamnă „drum”.

Rolex își deschide primul magazin pe o navă de croazieră

Marca elvețiană s-a asociat cu Explora Journeys pentru a aduce ceasurile sale râvnite la bordul noului vas „Explora I”.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Louis Vuitton lansează o colecție Via „Treasure Trunks”, care va fi vândută ca NFT-uri în ediție limitată

Louis Vuitton merge pe o nouă cale și vă duce împreună cu un nou proiect numit „Via”, cuvântul latin care înseamnă „drum”.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Dubai construiește cel mai mare aeroport din lume

Dacă este cel mai mare, trebuie să fie în Dubai! Această zicală devine sinonimă cu aproape tot ce este construit pe pământ, de la zgârie-nori la hoteluri și muzee.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Dolce&Gabanna combină haute fashion și ospitalitatea luxoasă cu o nouă stațiune de lux în Maldive

Maldivele numite cu exactitate raiul pe Pământ, sunt pe cale să devină pline de farmec odată cu apariția hotelului de lux Dolce & Gabbana.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Uber lansează un serviciu de închiriat ambarcațiuni private în Mykonos

Uber tocmai a trecut de la o aplicație de transport la una cool Uber! Bun venit Uber Boat, un charter de ambarcațiuni la cerere în Mykonos, Grecia.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Stațiunea de lux mistică se deschide pe un platou din Arabia Saudită!

Când sunteți la Roma, faceți ca romanii, iar când sunteți în Arabia Saudită, rămâneți ca cei bogați! Azulik AlUla este noua adresă a luxului chiar în mijlocul deșertului. Această stațiune ecologică de pe altă lume este o destinație care te teleportează într-o lume fantastică datorită împrejurimilor naturale fascinante ale unei văi străvechi.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL