Noua colecție de bijuterii și ceasuri Bulgari este inspirată de Marea Mediterană

Bulgari face ca fascinanta Mediterană să fie frumoasă în metal. Cea mai nouă colecție de bijuterii și ceasuri de ultimă generație, numită Mediterranea, este ostentativă, OTT și copleșitoare - tot ce aveți nevoie pentru a avea un impact!

Colecția de bijuterii Mediterranea prezintă bijuterii și ceasuri de ultimă generație care interpretează Marea Mediterană în cea mai glorioasă formă, cu ceasuri și bijuterii unice atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Colierul Mediterranean Muse este o odă liniștitoare la frumusețea regiunii. Punctul culminant este un safir uimitor de 15,13 carate într-un ton de albastru profund, fixat pe foaia de acvamarine și diamante asamblate.

Gama „Splendoarea Romană” se adâncește în influențele romane și trecutul lui Bulgari cu cele mai emblematice monumente ale Orașului Etern. Sautoir-ul Roman Esedra este creația perfectă care amintește de o piesă emblematică Bulgari datând din anii '70. 

East Meets West se inspiră din trei continente, Europa, Africa și Asia. Grădini exotice luxuriante, dune calde de nisip și motive de inspirație Mughal dă viață a trei creații extraordinare care evidențiază smarald de pernă antică de 13,34 carate din Columbia, 90 de cărucioare de granate mandarine și, respectiv, picătură de diamant fantezant galben de 15,38 carate. 

Emblema haute jewerlly Bulgari sărbătorește cea de-a 75-a aniversare a Maison cu colierul uluitor cu safir mediteranean Serpenti. Strălucește cu nouă safire din Sri Lanka, un total de 40,81 de carate evocând solzi de șarpe. 

Bogăția lumii subacvatice mediteraneene strălucește prin excepționalul ceas Giardino Marino Grande. 3.900 de ore, 4.800 de pietre prețioase colorate, 15 tipuri diferite de pietre prețioase și o gândire remarcabilă au ca rezultat un ceas la fel de complicat ca natura însăși.

Un alt aspect jucăuș al imensului ceas este o stea de mare cu rubelit cabochon de 3,96 de carate și o scoică cu diamante care poate fi detașată pentru a fi purtată ca cercei care completează ceasul. 

A doua iterație, ceasul Giardino Marino Piccolo, renunță la vibrație și se mulțumește cu albastrul rece. Caracteristica sa cea mai atractivă este topazul transparent care dezvăluie cadranul ceasului. Ceasul Divas' Dream Acquarium este o clasă de master în miniaturizare învelită sub o cupolă inspirată de cabochon. 

Ceasul pentru bărbați Octo Roma Mediterranea surprinde strălucirea Mediteranei în carcasa sa de aur roz de 44 mm, sertita cu diamante și curea de aligator albastru. Ceasul este echipat cu o mișcare manuală ultra-subțire, calibrul BVL 268 SK, cu tourbillon zburător.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Motivul real pentru care Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare conacul din Los Angeles

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să vândă conacul lor din Beverly Hills, evaluat la 60 de milioane de dolari, deoarece niciunul dintre ei nu a fost mulțumit de această proprietate.

A fost creat primul automobil electric fără uși

Compania Azulink Mobility din Mexic a lansat primul prototip de automobil electric fara usi. Vehiculul are un cadru deschis, creat din fibra de sticla curbata, fiind inspirat de formele organice din natura si de arhitectura futurista.

Mihai Bobonete, față în față cu Mădălina Ghenea după ce a făcut glume la adresa ei

Mihai Bobonete s-a întâlnit cu Mădălina Ghenea la un eveniment care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului din București.

Bottega Veneta creează un paradis venețian unic pentru clienții fideli

Louis Vuitton întruchipează pofta de călătorie și o sete nestinsă de călătorie, Hermès prețuiește moștenirea, Chanel emană feminitate, iar Bottega Veneta celebrează măiestria și spiritul comunitar.

Cum își umplu timpul liber vedetele de la Hollywood

În general, vedetele de la Hollywood sunt persoane destul de ocupate, petrecându-și cea mai mare parte a săptămânii pe platourile de filmare. Atunci când au timp liber, ele știu cum să cum să se distreze. Dispun și resursele materiale ca să facă tot ce își doresc, însă nu toate celebritățile au hobby-uri extravagante.

Virginie Viard părăsește Chanel

Virginie Viard va pleca de la Chanel. Protejata lui Karl Lagerfeld a fost director artistic al casei timp de cinci ani.

Veronica Leoni este noul director de creație al Calvin Klein

Veronica Leoni devine prima femeie care a proiectat linia Calvin Klein Collection. Prima ei prezentare de modă va debuta în toamna anului 2025.

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

Ion Țiriac vrea să cumpere un castel din România

Ion Ţiriac e interesat să cumpere un castel din România cu o istorie tulburătoare. Miliardarul român ar vrea o bijuterie arhitecturală din județul Arad, care-l va costa milioane de euro.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios. Imagini de la nuntă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit religios duminică, 2 iunie 2024. Actorii au publicat primele imagini de la marele eveniment.

iaBilet lider de piață de ticketing în România, al 6-lea an consecutiv

iaBilet lider de piață de ticketing în România, al 6-lea an consecutiv

Final de eră pentru Bugatti Chiron: a fost lansat ultimul exemplar

Bugatti Chiron L'Ultime este ultimul dintre cele 500 de exemplare Chiron construite de marca franceză. Mașina aniversară este bazată pe Chiron Super Sport.

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
iaBilet lider de piață de ticketing în România, al 6-lea an consecutiv

iaBilet lider de piață de ticketing în România, al 6-lea an consecutiv

hourglass_full 15 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Final de eră pentru Bugatti Chiron: a fost lansat ultimul exemplar

Bugatti Chiron L'Ultime este ultimul dintre cele 500 de exemplare Chiron construite de marca franceză. Mașina aniversară este bazată pe Chiron Super Sport.

hourglass_full 15 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

hourglass_full 17 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

hourglass_full 19 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

hourglass_full 29 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL