NFT, noua obsesie a Givenchy. Cum arată colecția

O nouă obsesie a modei, aceste obiecte digitale rare vin acum în casa franceză.

Pentru Matthew M. Williams, care s-a alăturat casei Givenchy în mijlocul pandemiei de Covid-19, cultura digitală a intrat foarte repede în industria modei. În timp ce dezvolta deja o viziune deosebit de inovatoare asupra artei sale, creatorul de modă se pregătește să ofere prima sa colecție complet digitală pentru casa franceză.

O expresie digitală cu drepturi depline a modei

După Dolce & Gabbana în septembrie anul trecut, a venit rândul lui Givenchy să treacă la digital. Cum? „Sau” Ce? Prin intermediul NFT-urilor, permițând celor mai bogați iubitori de modă să-și permită monede disponibile doar online. Raritate și exclusivitate prin urmare. 

Pentru noua sa colecție, Matthew M. Williams profită de fenomen și oferă o linie limitată de îmbrăcăminte dematerializată. În total, a creat 15 modele sub formă de NFT. Imprimeurile grafice sunt inspirate direct din colecția de primăvară 2022 concepută împreună cu artistul mexican Chito. 

O mulțime de personaje și simboluri subversive pictate cu spray sunt prezentate, unde estetica experimentală și industrială se amestecă cu influențele SF cu austeritatea dragă universului lui Matthew M. Williams. Aceste opere de artă digitale unice pot fi folosite de colecționari ca avatare online sau fotografii de profil. Dar vor fi și (și mai presus de toate) un mijloc de diseminare a viziunii și a operei unor artiști precum Chito în fața unui public plural și global. 

În plus, este o oportunitate de a ne încerca o modalitate cu totul nouă de a conceptualiza rolul modei, atât în ​​viața noastră fizică, cât și în cea digitală, prin crearea unei punți între cele două.

„Am vrut să explorez acest spațiu nou și interesant al NFT-urilor. Faptul că Chito este deja activ în ecosistem a făcut să pară și mai firesc să colaborăm la această serie limitată și să ne împingem viziunea colectivă pentru Givenchy și mai departe.” spune Matthew M. Williams.

De dragul sustenabilității și al ecologiei, Givenchy a decis să lanseze colecția NFT pe rețeaua Polygon, cunoscută pentru consumul redus de energie. NFT-urile vor fi scoase la licitație, timp de o săptămână, pe OpenSea (cea mai importantă piață pentru aceste lucrări digitale). Vânzarea va sprijini în special fundația olandeză The Ocean Cleanup, un partener de lungă durată al Givenchy, care se angajează să curețe oceanele.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Kanye West, hotărât s-o recâștige pe Kim Kardashian, prin toate mijloacele!

Kanye West este obsedat de ideea de a-și recâștiga soția. Rapperul o pomenește pe Kim Kardashian în rugăciunile sale și pe Instagram, unde a postat o fotografie cu ei din momentul relației lor.

Aston Martin îți ia rămas bun de la cea mai emblematică mașină din producția sa

Mașina V12 VANTAGE de la Aston Martin se întoarce pentru a pleca definitiv. Marca a anunțat o ediție limitată a legendarului model cu motor V12 pentru a-și lua rămas bun de la această mașină, un model care fi unul spectaculos.

Geanta de golf alimentată cu energie solară include difuzoare Bluetooth și un încărcător pentru smartphone

Noua geantă de la MNML Golf nu vă va ajuta să câștigați meciul de golf, dar vă poate face partida mai plăcută.

Un nou record pentru Banksy: cu cât s-a vândut „Charlie Brown”

„Charlie Brown” al lui Banksy s-a vândut cu 4 milioane de dolari la Săptămâna Artei de la Miami.

Virgil Abloh | Nouă creații care au marcat moda și nu numai

Designerul american, care a murit de cancer la vârsta de 41 de ani, era un dependent de muncă, nu se ocupa doar de modă. O privire asupra pieselor cheie care i-au marcat cariera, de la Off-White la Louis Vuitton.

Tendința actuală, „părul lichid”, promite un păr ultra strălucitor și ultra neted

Fără încrețire, fără fire rebele, îndreptare perfectă... Zoom pe tendința părului lichid, care susține un păr atât de mătăsos încât arată ca mătasea.

Stilul devine sustenabil! Louis Vuitton lansează primii pantofi realizat din porumb

La începutul acestui an, Gucci a modernizat piața de lux la practici ecologice, inventând un material revoluționar complet nou numit Demetra, care combină calitatea, moliciunea, durabilitatea și scalabilitatea fără a dăuna planetei.

Cea mai scumpă bijuterie creată vreodată de Tiffany & Co

O piatră centrală fabuloasă, reproducând curbele colierului capodoperă pe care casa din New York l-a prezentat în 1939, strălucește puternic în Dubai în acest moment.

Era Meta Fashion continuă! Moncler ajunge în Fortnite cu ținute și accesorii

Când vremea se răcește prea tare, aveți încredere în Moncler deoarece marca vine cu cele mai liniștitoare și mai elegante soluții.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda intră în afaceri

Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (24 de ani) formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din România. Cei doi artiști au o mare pasiune în comun, muzica, dar sunt deciși să își încerce norocul și în alte domenii.

Și-a transformat dubița într-o frizerie mobilă de lux. Interiorul e spectaculos!

De-a lungul anilor, am văzut o mulțime de construcții Mercedes-Benz Sprinter Van foarte interesante, inclusiv rulote cu adevărat cool și birouri mobile opulente mai luxoase decât avioanele private.

Burberry întâmpină Crăciunul cu o colecție de machiaj festivă

Burberry Beauty se pregătește de sezonul sărbătorilor cu o nouă colecție de machiaj Festive Monogram.

SHAKY, firma de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței pe piața din România. Colecții noi care îmbracă bunul gust

Eleganță, rafinament, lux absolut! SHAKY, una dintre cele mai mari firme de confecții și blănuri de lux, etalon al eleganței, a devenit un nume puternic pe piața din România.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted FASHION
Street style | Cum să porți tendințele anilor 2000

Moda este ciclică, o știe toată lumea. Tendințele revin și revin sau se reinventează. Stilul anilor 2000 revine și în actualitate.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted FASHION
Cum arată reclamele de Crăciun ale marilor branduri

Louis Vuitton își deschide portbagajul de vise într-un film vibrant de Crăciun, în timp ce pentru Cartier o duzină de celebrități cântă într-un clip festiv.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted FASHION
Stilul devine sustenabil! Louis Vuitton lansează primii pantofi realizat din porumb

La începutul acestui an, Gucci a modernizat piața de lux la practici ecologice, inventând un material revoluționar complet nou numit Demetra, care combină calitatea, moliciunea, durabilitatea și scalabilitatea fără a dăuna planetei.

hourglass_full 1 day ago format_list_bulleted FASHION
Era Meta Fashion continuă! Moncler ajunge în Fortnite cu ținute și accesorii

Când vremea se răcește prea tare, aveți încredere în Moncler deoarece marca vine cu cele mai liniștitoare și mai elegante soluții.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted FASHION
NFT, noua obsesie a Givenchy. Cum arată colecția

O nouă obsesie a modei, aceste obiecte digitale rare vin acum în casa franceză.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted FASHION