Michael Kors redefinește luxul urban

Designerul american a prezentat o colecție de lux high-function, una despre care crede că este potrivită și acum și peste 10 ani.

Dacă vreun designer a dorit să abordeze momentul COVID-19 cu sensibilitate și stil, acela este Michael Kors. Intersecția funcției, lejerității și luxului, care a câștigat un nou statut, pe măsură ce statul acasă casă a devenit un laitmotiv, este reprezentată fidel în noile haine Michael Kors. Mai degrabă, acea fuziune a format nucleul muncii lui Kors de aproape 40 de ani. Desigur, pandemia a sporit intensitatea provocării pentru el și pentru toată lumea: de ce ar trebui femeile să cumpere haine de lux pe care să le poarte acasă? Creatorul de modă a spus că momentul solicită „haine și accesorii care, în primu rând, te fac să te simți bine. Este vorba de încredere. Este vorba despre lucruri care se simt minunat pe pielea ta.”

Kors a dezvăluit noua colecție într-un „pachet digital” care prezintă un documentar de șapte minute despre dragostea sa față de New York, realizat de tânărul regizor Haley Elizabeth Anderson și un spectacol de modă organizat într-o grădină comunitară a New York Restoration Project, organizație fondată de prietena sa Bette Midler, care apare în documentar. Această grădină se află în Bronx, la trei străzi de stadionul Yankee și la cinci străzi de locul unde a crescut bunicul său. 

Designerul a ales decorul grădinii pentru a reflecta descoperirea „naturii și renașterii printr-o lentilă urbană” din timpul lockdown-ului. Mergea în plimbări, iar străzile goale îi atrăgeau atenția de la asfalt și arhitectură, la elemente ale naturii - lalelele într-o fereastră, luxuriantul Central Park. A vrut să exprime rezonanța acelei descoperiri în spectacolul său. Cu toate acestea, acesta nu este un festival floral, de fapt, dimpotrivă. Predomină albul, maroul, bejul.

Acesta promovează un aspect personalizat, cu ținute lejere, largi, supradimensionate. Kors oferă, de asemenea, alternative mai casual, inclusiv o rochie sexy, câteva tricouri mulate și un trench ultra-chic. În ceea ce privește îmbrăcămintea, rochiile cu paiete și tricouri pot fi îmbrăcate peste tot, în timp ce rochia de zeiță, în nuanțe de maro, cu împletituri, așteaptă revenirea evenimentelor fizice.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Noua colecție Louis Vuitton High Jewelry, un omagiu aduce fondatorului casei

În urmă cu două sute de ani, s-a născut marca franceză de lux Louis Vuitton. Pentru a sărbători, casa a dezvăluit o nouă colecție High Jewelry inspirată de formidabilul fondator și impactul său asupra industriei în general.

Licitații | Primul Patek Philippe cu cadran verde depășește estimările de vânzare

La începutul acestei luni, a fost lansat un nou Patek Philippe Nautilus cu un cadran verde măsliniu. Specialiștii au numit-o cea mai tare lansare din 2021. Acum, un exemplar care nu a fost niciodată purtat s-a vândut la licitație, depășind toate estimările de preț.

Adela Popescu, dezvăluiri despre viața cu trei copii

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie, când a dat naștere unui băiețel.

Playboy preia una dintre cele mai controversate companii de lenjerie intimă pentru 350 mil. $

În timp ce Victoria's Secret se îndreaptă spre decență, proprietarul Playboy a ridicat una dintre cele mai controversate companii de lenjerie intimă din lume pentru 350 de milioane de dolari.

Cum să vă aranjați părul pentru a merge la o nuntă?

Dacă sunteți invitate la o nuntă vara aceasta, trebuie să onorați invitația cu o coafură care va face diferența.

Primul card de credit din lume pentru influencerii de pe rețelele de socializare

În timp ce băncile se feresc deseori de la extinderea facilităților de credit la influencerii de pe rețelele de socializare, oamenii de pe social media propun exact opusul! Au lansat recent un card de credit care este disponibil doar pentru grupul digital și care, din păcate, nu poate fi procurat de oamenii obișnuiți.

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria

Cele mai frumoase plaje din Bulgaria atrag inclusiv români în căutare de „altceva”. Deoarece în ceea ce privește opțiunile turistice de la mare, vecinii noștri ne-au întrecut, din păcate.

Știați că meditația funcționează ca un botox natural pentru piele?

Printre nenumăratele beneficii ale meditației se află faptul că ar avea virtuți anti-îmbătrânire.

Kendall Jenner lansează prima colecție capsulă

ABOUT YOU lansează prima colecție în colaborare cu Kendall Jenner. Colecția capsulă este alcătuită din 11 piese într-o gamă variată de culori, toate fiind inspirate din stilul personal și de zi cu zi al modelului american. Fiecare articol din colecție este numerotat cu un cod special individual care include ziua de naștere a lui Kendall: 11/03.

Gest impresionant făcut de Jeff Bezos după călătoria în spaţiu

Fondatorul Amazon şi cel mai bogat om din lume a declarat, după zborul în spaţiu al capsulei New Shepard, că intenţionează să acorde câte 100 de milioane de dolari colaboratorului CNN Van Jones şi chef-ului José Andrés, scrie CNN.

Simbolul măiestriei tehnice | Boucheron prezintă Holographique, cea mai recentă colecție High Jewellery

High Jewellery este sinonimă cu Boucheron. Această casă de bijuterii franceză, veche de 163 de ani, nu este doar un profesionist în prezentarea unora dintre cele mai elegante și fascinante creații, dar este, de asemenea, la fel de eficientă în a reinventa capodopere!

Cel mai nou hotel de lux din Budapesta a fost construit într-un palat regal

Un palat vechi de 120 de ani din Budapesta a devenit un hotel elegant, unde oaspeții se vor simți ca regi. Deschis în această vară, elegantul Palat Matild - primul hotel Luxury Collection din oraș - se află de-a lungul Dunării.

Burberry dezvăluie o nouă colecție de vară

Vrem o vară Burberry ca Naomi Campbell. Directorul de creație Riccardo Tisci păstrează viu spiritul logomaniei într-o nouă colecție Monogram.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted FASHION
Cum să fii cel mai bine îmbrăcată invitată de la nuntă

Ostentația și eleganța s-au întors în 2021, după un an de blocaje! Sezonul nunților se întoarce cu un sentiment de stabilitate și, în timp ce unele restricții rămân în vigoare la nivel global, este clar că viitorii miri își doresc un eveniment inedit.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted FASHION
Colecția Moschino resort 2022, o explozie de culoare

Moschino s-a întors cu un musical de modă obligatoriu de văzut pentru SS22. Cu Karen Elson în rolul principal și filmat la Universal Studios, musicalul lui Jeremy Scott pentru Moschino este un omagiu adus viselor cu ochii deschiși într-un restaurant american excelent.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted FASHION
Valentino a lansat colecția Haute Couture Toamnă 2021

Directorul de creație Pierpaolo Piccioli a prezentat o colecție frumoasă și sofisticată la Veneția, într-un dialog cu un grup de artiști eclectici și internaționali.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted FASHION
Phoebe Philo revine pe scena modei și își lansează propriul brand

Phoebe Philo confirmă că se întoarce pe scena modei cu un brand pe care îl lansează în parteneriat cu LVMH.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted FASHION
De ce Gucci este un brand iubit de Generația Z și celebrat pe TikTok

Casa de modă italiană este cea mai respectată marcă a generației Z, conform raportului VOGUE Business Index - dar care este secretul acestui succes?

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted FASHION