Magazinul Rolex din Londra, vandalizat de ecologiști

Un magazin Rolex din centrul Londrei a fost vandalizat de ecologiști, care l-au vopsit în portocaliu! Un videoclip distribuit pe Twitter a dezvăluit că activiștii Just Stop Oil, care au vopsit orașul în roșu în luna haosului, și-au dezlănțuit mânia asupra magazinului Rolex din Knightsbridge în a 28-a zi consecutivă de protest.

Până acum, 600 de activiști Just Stop Oil au fost prinși de polițiști pentru diverse acțiuni care captează atenția, cum ar fi aruncarea cu supă în capodopera lui Van Gogh, escaladarea Podului QE2 și cauzarea a peste o duzină de blocaje majore.

Ecologiștii urmăresc să forțeze guvernul să oprească toate acordurile și licențele noi pentru petrol și gaze. Jennifer Kowalski, un om de știință din Glasgow, a declarat pentru Daily Mail: „Nu are rost să avem ceasuri încrustate cu bijuterii când sunt destinate să se piardă în inundații și schimbările climatice care au loc acum. O criză energetică are loc acum. Facem asta pentru că vrem să protejăm lucrurile și oamenii de care ne pasă. Nu sunt dispusă să stau pe picioare, deoarece refuzul de a îmbunătăți viața oamenilor obișnuiți îi face pe cei dragi să sufere.”

Un alt activist Adrian Johnson, un fost director adjunct din Perthshire, a spus: „Știința este clară. Defalcarea climei este aici și se datorează extracției și utilizării combustibililor fosili. Orice noi proiecte de combustibili fosili vor cauza daune ireparabile climei. Este posibil să se fi întâmplat deja. Și totuși, aceasta este calea pe care o urmează guvernul nostru prin acordarea a peste 100 de noi licențe pentru petrol și gaze. Nu are sens și este nesăbuit dincolo de credință. De aceea am decis să iau măsuri. Nu mai pot să stau pe spate și să-l ignor.”

Cei doi activiști care au vandalizat showroom-ul Rolex au fost arestați sub suspiciunea de daune penale și luați în custodie la o secție de poliție din centrul Londrei.

Într-un episod similar, un protestatar Just Stop Oil și-a lipit capul de pictura iconică a lui Johannes Vermeer „Fata cu un cercel de perle” la muzeul Mauritshuis din Haga. Complicele lui și-a lipit mâna de peretele de lângă tablou în timp ce turna o cutie de supă de roșii peste capul complicelui său. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Cum a reușit designerul lui Carmen Iohannis să facă un milion de euro din modă

Eli Lăslean se numără printre cei mai apreciați designeri vestimentari din România și se ocupă inclusiv de ținutele lui Carmen Iohannis.

Artista din România care a luat hormoni pentru a se înălța

Amna este una dintre cele mai bune și apreciate voci din industria muzicală din România.

Balenciaga Objects introduce articole de casă în ediție limitată

Balenciaga a dezvăluit o colecție de lifestyle și obiecte decorative. De la canapele până la castroane punky pentru câini, v-am selectat câteva articole neobișnuite.

Pentru a ține pasul cu cererea vertiginoasă, Rolex construiește o fabrică de 1 mld. $ în Elveția

Ceasurile Rolex merită așteptarea. Cei care au așteptat deja de câteva luni sau ani pot spune că primesc vești bune în faptul că Rolex construiește o nouă fabrică de un miliard de dolari.

Margot Robbie a intrat într-o nouă eră a stilului

Până acum, Margot Robbie a fost cunoscută pentru stilul ei elegant, ajutată de relația ei strânsă cu Chanel. De ani de zile, vedeta de la Hollywood poartă aproape exclusiv creațiile casei de modă franceze pe covorul roșu, inclusiv rochia florală metalizată pe care a purtat-o ​​chiar anul trecut la Premiile Oscar.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Cristina Ich: „Până am ajuns la doctor am urlat încontinuu”

Cristina Ich se confruntă cu probleme de sănătate. Modelul a dezvăluit că a ajuns de urgență la medic, după ce s-a trezit cu dureri îngrozitoare de urechi.

Spacruzzi: barca electrică cu cadă cu hidromasaj și șemineu încorporat care se poate curăța singură!

Producătorii Spacruzzi propun o barcă cu cadă cu hidromasaj care ne oferă aceleași caracteristici ca și un jacuzzi.

Fendi, demonstrație de lux la Dubai

Nu te poți aștepta la puțin decât cel mai bun de la un brand precum Fendi. Și pentru a dovedi acest lucru, marca a introdus un nou concept de magazin de lux care se va deschide în Dubai.

Regele Charles a interzis servirea preparatului adorat de Regină în toate reşedinţele regale

Organizaţia pentru drepturile animalelor Peta a anunţat că a primit o scrisoare care confirmă că regele Charles al III-lea al Marii Britanii a interzis ca foie gras să fie servit în toate reşedintele regale.

Videoclipul cu Jennifer Lopez și Ben Affleck, care a strâns milioane de aprecieri din partea internauților

Love is in the air! Jennifer Lopez și soțul ei, Ben Affleck, au fost, recent, protagoniștii unui filmuleț pe Tik-Tok care a strâns milioane de vizualizări.

Gemenele Danei Budeanu au împlinit 18 ani. Mesajul emoționant postat de mama lor

Fiicele gemene ale Danei Budeanu au ajuns la vârsta majoratului. Creatoarea de modă a postat un mesaj emoționat, dedicat lor.

Kate Middleton, uluitoare la primul banchet de stat organizat de Regele Charles la Palatul Buckingham

Kate Middleton a arătat că este o adevărată prințesă, luni seară, la primul banchet de stat organizat de Regele Charles la Palatul Buckingham. Soția Prințului William a purtat o rochie uimitoare.

Beefeater tocmai a lansat un nou gin ultra-premium

Acest gin uscat iconic din Londra are o nouă bijuterie a coroanei.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Orașul plutitor în formă de broască țestoasă ar putea găzdui 60.000 de oaspeți

Într-o perioadă de criză economică, ce poate fi mai ciudat decât un superyacht? Desigur, un terayacht, un nume dat navelor chiar mai mari decât super, mega și gigayacht.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Topul oraşelor recomandate de Lonely Planet pentru vacanţele din 2023

În premieră, topul Lonely Planet propune un format diferit pentru destinațiile de anul viitor, împărțindu-le în cinci categorii: Culinar, Educație, Călătorie, Destindere și Conectare, conform CNN.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Louis Vuitton deschide primul său hotel de lux

Primul hotel de lux Louis Vuitton va fi deschis în sediul său din Paris. Clădirea întinsă din primul arondisment va găzdui și cel mai mare magazin LV din lume.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Cineva a plătit 218.000 de dolari pentru o pereche de sandale Birkenstock uzate care au aparținut lui Steve Jobs

Cofondatorul Apple, Steve Jobs, a afectat atât de mult oamenii încât un superfan a plătit peste 200.000 de dolari pentru o pereche veche de sandale Birkenstock.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Crește timpul de așteptare pentru o mașină Lamborghini

Pregătește-te să înfrunți o perioadă de așteptare îngrozitor de lungă de până la 19 luni în cazul în care plănuiești să cumperi un Lamborghini.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL