Geanta de îmbrăcăminte care nu vă va șifona hainele

Noul Trifold Suit Carrier al lui Bennett Winch a avut 15 prototipuri pentru a ajunge la rezultatul final.

Există ceva mai trist decât o husă de costum? De obicei, sunt realizate dintr-o țesătură sintetică ieftină, într-o culoare plată, plictisitoare, iar conținutul lor personalizat este sigur șifonat.

Așadar, lăsați-l pe Bennett Winch, care produce accesorii de călătorie concepute atent în Anglia de un deceniu, să găsească o cale mai bună. „Motivul nostru pentru a începe Bennett Winch a fost și rămâne până astăzi, dorința de a crea lucruri pe care nu le-am putut găsi”, spune Robin Bennett, care a co-fondat afacerea împreună cu partenerul său de afaceri Robin Winch în 2014.

Noul suport pentru costum trifold al lui Bennett Winch este disponibil în trei culori, fiecare costând 750 de lire sterline (aproximativ 929 de dolari).

Proaspăt lansat Bennett Winch Trifold este o astfel de soluție, menită să răscumpere un design considerat o prostie de mulți din industrie. „Trifoldurile nu funcționează,” spune directorul de design Bennet Winch, Rupert Shreeve. „Cu toate promisiunile lor, ei au tendința de a încreți costumele, de două ori mai mult decât un transportator cu două orificii.”

Și când poate fi găsită raritatea triplă funcțională, se dovedește adesea o dezamăgire estetică.

„Chiar dacă se apropie de muncă, au tendința de a fi „tehnologi” care se adresează unor „oameni de afaceri”, continuă Shreeve. „Noi descriem clienții noștri ca fiind „minimaliști cu discernământ”, ceea ce înseamnă că se înconjoară cu un set îngrijit de instrumente care au toate o calitate coerentă pentru ei. Nu numai că funcția nu era acolo, ci și calitatea.”

Soluția lui Bennett Winch – care a luat 15 mostre pentru a se perfecționa – încorporează lecțiile învățate din dezvoltarea Holdall SC („Suit Carrier”) de la producător. Acest produs din două piese constă într-o geantă de voiaj mică, cilindrică, peste care poate fi pliat un suport pentru costume atașat, profitând de forma rotunjită a celui dintâi pentru a preveni șifonarea conținutului său.

Trifoldul funcționează pe un principiu similar. A fost proiectat cu un format cu fețe deschise care maximizează raza fiecărui punct de pliere, înmoaie pliurile care rezultă și prevenind formarea cutelor dure pe cele până la trei costume pe care le poate transporta. „Rezultatul are proporțiile convenabile ale unui trifold, cu capacitatea de pliere moale a sacului nostru SC Holdall”, spune Shreeve.

La fel de critice sunt materialele din care este fabricat și unde. În acest caz, acestea sunt exterior din nailon rezistent la apă, de înaltă performanță, cu curele de reținere din piele toscană și o curea de umăr detașabilă construită din chingă de bumbac de calitate militară. La fel ca toate produsele Bennett Winch, Trifold este fabricat în Marea Britanie, ceea ce Shreeve îl consideră un imperativ de design.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

Rosalía este noul ambasador global Dior

Rosalía, câștigătoare a premiului Grammy, a fost numită noua ambasadoare globală a casei Dior și și-a făcut debutul în cadrul campaniei dedicate genții Lady Dior.

BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

Averea pe care Tavi Colen a strâns-o din muzică

Tavi Colen a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la celebrul concurs „Cântarea României”. De atunci, scena a rămas un element central în viața sa.

Nicoleta Nucă s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes

Bella Hadid a stârnit un val de reacții la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, nu pentru rolul ei în vreun film, ci pentru apariția ei îndrăzneață pe covorul roșu.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ce imagine a postat Ramona pe rețelele sociale

Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Simona Halep își vinde proprietățile! Ce vrea să își cumpere cu banii obținuți

După ce Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța pe care îl deținea, ar urma să vină rândul hotelului de lux din Poiana Brașov.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online

Andreea Bostănică a făcut, de- alungul timpului, o adevărată avere cu ajutorul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, în fiecare zi.

Imaginile rare postate de A$AP Rocky cu cei cei doi băieți pe care îi are cu Rihanna

Rihanna și A$AP Rocky au sărbătorit în weekend „Ziua Mamei” și l-au serbat și pe fiul lor mai mare, care a împlinit 2 ani.

Geanta de îmbrăcăminte care nu vă va șifona hainele

Noul Trifold Suit Carrier al lui Bennett Winch a avut 15 prototipuri pentru a ajunge la rezultatul final.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Rihanna, protagonista unui pictorial incendiar pentru brandul ei de lenjerie intimă

Rihanna s-a lăsat fotografiată în așternuturi pentru cea mai nouă colecție de lenjerie intimă Savage x Fenty.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted FASHION
Alessandro Michele este noul director de creație al casei Valentino

Alessandro Michele și-a găsit o nouă funcție importantă. Designerul italian în vârstă de 51 de ani a fost numit noul director de creație al casei Valentino, după plecarea surprinzătoare a lui Pierpaolo Piccioli.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted FASHION
Pierpaolo Piccioli părăsește Valentino

În ciuda tuturor așteptărilor, designerul italian aflat în fruntea Casei Romane din 2008 și-a anunțat plecarea printr-un comunicat de presă.

hourglass_full 2 month ago format_list_bulleted FASHION
Camera Nazionale della Moda Italiana devine unul dintre partenerii instituționali de la Bucharest Fashion Week

Camera Nazionale della Moda Italiana devine unul dintre partenerii instituționali de la Bucharest Fashion Week

hourglass_full 3 month ago format_list_bulleted FASHION
Importanța eternă a balletcore-ului

Balletcore, o fuziune între modă și balet, nu este nou.

hourglass_full 5 month ago format_list_bulleted FASHION