Exerciţii de slăbit pentru acasă pe care le face şi Kim Kardashian

Perioada de izolare este foarte dificilă pentru persoanele active. În această perioadă, când autoritățile ne îndeamnă să stăm acasă pentru a preveni îmbolnăvirea și răspândirea coronavirusul, trebuie să găsim variante pentru a rămâne în formă din punct de vedere fizic.

În plus, exerciţii fizice sunt un mod incredibil de bun pentru reducerea anxietăţii, care ne pândeşte pe mulţi dintre noi în aceste timpuri.

Iată 3 exerciţii de slăbit compuse pe care le execută Kim Kardashian pentru a se menţine în formă.

Fandări cu fluturări laterale

Repetări: 20 (alternând picioarele)

Seturi: 3

Beneficii: Lucrează muşchii trenului inferior şi deltoizii (umerii)

Din poziţia stând, ţine o ganterăîn fiecare mână,iar braţele în jos, pe lângă corp. Execută o fandare înainte cu piciorul stâng şi ridică braţele până când ajungla înălţimea umărului (paralele cu solul). Coboară braţele în timp ce te ridici cu piciorul stâng la poziţia iniţială. Repetă cu piciorul drept.

Genuflexiuni şi împins în diagonală

Repetări: 12 (alternând braţele)

Seturi: 3

Beneficii: Este un exerciţiu care îţi lucrează întregul corp, din cap până-n picioare.

Din poziţia stând, cu picioarele depărtate mai mult decât lăţimea umerilor, ţine o ganterăîn fiecare mână,la nivelul umerilor. Împinge şoldurile înapoi, menţinând spatele drept şi execută o genuflexiune. Ridică-te uşor şi împinge gantera stângă în partea dreaptă-sus, în timp ce execuţi o rotire de trunchi şi dezlipeşti talpa piciorului stâng de pe sol. Revino la poziţia iniţială şi repetă mişcarea pe partea dreaptă.

Ridicări de bazin, din culcat, cu un picior ridicat

Repetări: 10 (pentru fiecare picior)

Seturi: 3

Beneficii: Un exerciţiu foarte bun pentru muşchii fesieri, bicepşi femurali şi abdominali inferiori.

Întinde-te pe spate, cu genunchii îndoiţi şi tălpile pe podea. Braţele trebuie să fie relaxate, lipite de sol. Ridică în aer piciorul stâng şi apasă cu ajutorul călcâiului drept până când corpul tău formează o linie dreaptă de la umeri până la genunchi. Încordează-ţi abdomenul şi rămâi în această poziţie 2 secunde, iar apoi coboară corpul pentru a ajunge în poziţia iniţială. Execută repetările pentru piciorul stâng, apoi pentru cel drept.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Un an fără spectacole de modă. Ce se pierde și cum se va adapta industria de fashion

Este din ce în ce mai probabil ca prezentările de modă să fie anulate pe toată durata anului. Ce se va pierde? Cum s-ar putea adapta industria de fashion? Și cum va arăta săptămâna modei când se va încheia criza?

Cum afectează coronavirusul sectorul imobiliar de lux

În ultimul trimestru al anului 2019, sectorul imobiliar de lux din SUA a înregistrat o creștere a vânzărilor pentru prima dată în 2019. Prețul locuințelor a crescut cu 2,1%, până la 1,27 milioane dolari, potrivit celui mai recent raport al luxului realtor.com. Noul an arăta promițător. Apoi a venit coronavirusul și a perturbat activitățile întreprinderilor mari și mici din toată lumea.

Industria turismului are mari probleme din cauza coronavirusului. Aceste țări vor suferi cel mai mult

Multe țări insulare se bazează pe turiștii străini, dar economiile majore ale lumii vor înregistra, de asemenea, scăderi drastice ale veniturilor, pe măsură ce coronavirusul afectează călătoriile.

Kylie Jenner, desemnată cea mai tânără miliardară pe forțe proprii din lume pentru al doilea an consecutiv

Kylie Jenner rămâne pentru al doilea an consecutiv cea mai tânără miliardară pe forțe proprii, la 22 de ani. În 2019, vedeta l-a detronat pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, care avea 23 de ani când a făcut primul miliard, în urmă cu 11 ani.

Mare sărbătoare în familia solistei Giulia Anghelescu Huidu

Fosta solistă din trupa "Candy", mai nou actriță și influencer, este una dintre vedetele mame fericite. Și asta pentru că Giulia Anghelescu Huidu are doi copii frumoși, fată și băiat, aceasta din urmă având parte de o aniversare surpriză, în izolare, iar mama ei a scris un mesaj special pe rețelele de socializare.

Ce mândri sunt de fetele lor Pepe, Ianțu și Cabral

Sunt câteva vedete masculine de la noi care sunt foarte fericite pentru că sunt tati de fete. Este cazul și a doi prezentatori de televiziune, deveniți și actori între timp, Virgil Ianțu și Cabral Ibacka și unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de la noi, Pepe - Ionuț Pascu, care sunt tati de fete și sunt foarte mândri de fetele lor

Posibile noi simptome ale COVID-19

După simptomele respiratorii, după pierderea gustului şi mirosului, apar manifestările cutanate ale Covid-19.

Andrei Aradits îngrijorat din cauza fiului său adolescent

Îndrăgitul actor și vedetă de televiziune are o familie frumoasă, o soție superbă și un fiu adolescent care împlinește în curând 15 ani. Andrei Aradits, actorul din serialul "Vlad", este ingriorat că Eric, fiul său, este pasionat de sporturi extreme, în special de parkour pe care îl practică în jurul casei.

N-ai să crezi cum iese Jorge la cumpărături

În această perioada de pandemie, când toată lumea este izolată și iese doar pentru cumpărături sau diverse alte mici probelme de rezolvat, vedetele noastre se descurcă așa cum pot. Este și cazul solistului și prezentatorului de televiziune Jorge - George Papagheorghe, care respectă regulile așa cum știe mai bine.

N-ai să crezi cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, care a renunțat de ani de zile la carieră TV este și Andreea Raicu. Vedetă și-a descoperit în ultima vreme talentul pentru scris și mai nou și alte rețele de socializare.

Louis Vuitton lansează căștile wireless premium

Louis Vuitton a încheiat un parteneriat de câţiva ani buni cu Master & Dynamic, prin care brandul de lux vinde căşti true wireless către clienţii săi.

O călătorie virtuală prin peisajele mirifice ale Greciei

Pandemia de coronavirus afectează turismul global. Pe măsură ce autoritățile impun restricții de călătorie, companiile aeriene și-au trimis angajații în șomaj, hotelurile sunt închise, navele de croazieră sunt ancorate în porturi, iar autobuzele pentru circuite turistice sunt trase pe dreapta.

Posibile noi simptome ale COVID-19

După simptomele respiratorii, după pierderea gustului şi mirosului, apar manifestările cutanate ale Covid-19.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Poate Hidroxiclorochina să trateze Covid-19? Ce spun experții

Hodroxiclorochina, folosită pentru tratarea malariei, este cel mai eficient medicament pentru tratarea Covid-19, concluzie la care au ajuns medicii din toată lumea.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Ce este bichectomia, trucul de înfrumusețare la care apelează din ce în ce mai multe celebrități

Dacă și tu ești nemulțumită de aspectul obrajilor tăi, poți apela la bichectomie. Este una dintre intervențiile moderne de la nivelul feței, fiind foarte populară în rândul vedetelor internaționale dar și autohtone.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Tratamentul incredibil pentru COVID-19 folosit de francezi

Cursa pentru găsirea tratamentului pentru Covid-19 este extrem de strânsă. Oamenii de știință și-au îndreptat atenția spre sângele unui vierme marin, Arenicola marina. Francezii încep un studiu clinic pentru a vedea efectele sângelui viermelui de nisip, cunoscut şi ca râmă de mare, asupra organismului uman.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Cum îți creezi un spa la tine acasă: sfaturi de relaxare de la SPA-uri de top

În aceste momente incerte, trebuie să găsim modalități de a ne conecta cu noi înșine și de a crea mici sanctuare acasă, care să ne ajute să alungăm stresul și anxietatea provocate de criza coronavirusului.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Alimentația și pielea ta - ce dăunează și ce este benefic

Alimentația ne întărește starea de sănătate și ne modelează sistemul imunitar într-o perioadă în care avem foarte mare nevoie să fim puternici, cu un răspuns imun eficient importiva infecțiilor virale. Respectați-vă organismul și acesta vă va apara!

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH