Destinații de vis pentru vara 2021

Coasta liciană din Turcia, Egiptul de-a lungul Nilului, Sicilia. Haideți să aruncăm o privire asupra destinațiilor capabile să ne scoată din depresia în care ne-am cufundat în ultima perioadă. E momentul să vă faceți planuri de vacanță!

Noul an trezește în noi dorințe de noi călătorii în jurul lumii. Expertul în domeniu Voyageurs du monde ne oferă cele mai bune destinații de vizitat în vara lui 2021, dacă situația epidemiologică o permite.

Sifnos și Milos în Grecia 

Secretele bine păstrate în Ciclade , Sifnos și Milos sunt printre locurile preferate de descoperit în Grecia în această vară. Descoperim plaje sălbatice, mici sate tipice și restaurante cu mâncare delicioasă.

Insula Sifnos din Grecia 

Sicilia rurală

În plus față de plajele sale frumoase și alte golfuri, Sicilia are peisaje liniștitoare din mediul rural. Descoperind produse locale bune, călătorii se plimbă prin livezi, vii, plantații de măslini.

Sicilia

Insulele Baleare 

Micile paradisuri mediteraneene, Mallorca și Menorca sunt printre cele mai bune insule din Spania unde să evadezi la vară. Primul este deosebit de popular datorită coastei sălbatice, satele sale pitorești și golfurile sale cu ape translucide. A doua insulă este faimoasă pentru plajele sale superbe mărginite de valuri turcoaz și stilul său de viață vesel. 

Cala de Deia din Mallorca

Dalmația și insulele sale

De la Split la Dubrovnik, Croația este plină de insule, fiecare mai frumoasă decât alta. Leagănul unei culturi fascinante, populată cu plantații de măslini și golfuri stâncoase pe coasta Adriaticii, turiștii vor fi fascinați de frumusețea sa.

Plaja Nugal din Croația

Coasta liciană din Turcia

Locul este căutat pentru peisajele sale de palmieri, măslini și livezi de portocali. Marea este mereu la vedere.

Plaja Kaputas din Turcia

Egiptul de-a lungul Nilului 

Descoperind Cairo, Egiptul oferă, de asemenea, posibilitatea de a naviga pe lacul Nasser la bordul La Flâneuse, singurul dahabieh (barca tradițională egipteană) autorizat să navigheze acolo. Pe apele calme ale lacului sunt câțiva pescari și mii de păsări care traversează cerul.

Templul Karnak din Egipt 

Tanzania 

Safariile sale care îți permit să descoperi flora și fauna locului. Tanzania este, de asemenea, un mic paradis al plajelor de vis. La fel ca Zanzibar, care este mai mult decât o insulă paradisică, Tanzania este o destinație culturală foarte bogată.

Zanzibar
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Grecia îşi deschide porţile pentru turism

Grecia renunță la carantina obligatorie pentru călătorii vaccinați și pentru cei care prezintă un test pentru Covid-19 negativ de pe piețele cheie ale turismului, inclusiv Europa, Marea Britanie și Statele Unite.

Cum a reușit Bernard Arnault, CEO LVMH, să câștige aproape 100 de miliarde de dolari într-un an

Bernard Arnault a arătat ce înseamnă să fii un magnat de lux, chiar și în contextul unei pandemii globale. Deși veniturile conglomeratului francez de lux LVMH au scăzut cu 17% în 2020, iar profiturile au scăzut cu 28%, averea sa a crescut.

Motivul neașteptat pentru care ar trebui să încerci antrenamentul de mare intensitate

După ani de yoga și activități concentrate pe întindere, revenim la antrenamente mai extreme, mai intense, care lucrează mușchii. Forțarea corpului tău să se autodepășească este în cele din urmă secretul longevității?

Michael Kors la 40 de ani | Un spectacol de modă care reflectă dragostea lui pentru teatru

Privind înapoi la cele patru decenii de afaceri de succes în modă, nu mulți din industria modei, care este rapidă și uneori nemiloasă, pot face asta. Michael Kors este unul dintre ei.

Cel mai scump penthouse din Londra, de vânzare! Cât costă locuința care poate fi plătită cu bitcoin

Dacă ai strâns suficienți bitcoini - cea mai populară criptomonedă a momentului, probabil te încântă ideea de a cumpăra un penthouse de 18.000 de metri pătrați din Londra, care tocmai a fost scos la vânzare pentru aproximativ 244 milioane dolari la bursa curentă.

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Primăvara și-a intrat în drepturi și trebuie să o întâmpinăm cum se cuvine. Manichiura curcubeu este tendința perfectă pentru acest sezon. La modă pe Instagram chiar acum, această manichiură ne amintește de culorile vii ale primăverii.

Dom Pérignon și Lady Gaga sărbătoresc puterea libertății creative

Lady Gaga marchează o nouă colaborare, de data aceasta cu marca de șampanie de prestigiu Dom Pérignon. Rezultatul este unul spectaculos și elegant, ilustrat printr-un clip video.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

Licitații | Carnaval de diamante la Christie's Geneva

Estimat la peste 12 milioane de dolari, acest diamant alb impecabil de 100,94 carate va fi prezentat la licitația de la Geneva pe 12 mai. Un exemplar rar, de data aceasta nu din Africa, ci din câmpiile reci ale Rusiei.

Karl Lagerfeld x Amber Valletta | Prima colecție durabilă

Marca Karl Lagerfeld a scos la iveală roadele primei colaborări cu actrița, modelul și activista Amber Valletta, concentrându-se pe o serie de accesorii etice și eco-responsabile.

Julia Roberts este noul ambasador Chopard

Julia Roberts este noua imagine a Chopard, începând cu cea mai recentă campanie Happy Sport a mărcii, care marchează lansarea unui ceas Happy Sport în ediție limitată. Piesa aduce un omagiu originalului din 1993.

Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Malta îți dă bani să mergi în vacanță. Ce trebuie să faci?

Malta va plăti până la 100 de euro turiştilor care decid să-şi petreacă vacanţa de vară în această ţară, o măsură prin care autorităţile malteze doresc să sprijine sectorul turistic în plină pandemie de coronavirus şi pentru care a alocat 3,5 milioane €.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Un muzeu al înghețatei, deschis în Singapore

Când Muzeul Înghețatei (MOIC) a deschis primul pop-up în New York în urmă cu cinci ani, biletele s-au epuizat mai repede decât poți spune „Am un al doilea stomac pentru deserturi”. În curând a obținut o listă de așteptare de 200.000 de oameni.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Art deco pe roți: extraordinarul muzeu auto Mullin a primit undă verde să se redeschidă

Pe 9 aprilie, vizitatorii au putut din nou să meargă să vadă cele mai bune colecții de mașini franceze aflate sub un singur acoperiș.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Experiență londoneză | Când se deschide Palatul Buckingham vizitatorilor

Palatul Buckingham va fi deschis vizitatorilor în această vară. Puteți chiar să planificați un picnic pe terenul Palatului.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL