Cum să-ți gestionezi mai bine anxietatea conform lui Kendall Jenner?

Descoperă cele 5 sfaturi care funcționează cu adevărat pentru a ține la distanță anxietatea.

Fiind supraexpusă, Kendall Jenner s-a confruntat de mică cu judecata opiniei publice. Cei 241 de milioane de abonați ai ei sunt uneori foarte necruțători pe Instagram. Prea înaltă, prea slabă, e uneori acuzată de operații estetice sau chiar devine victima insultelor gratuite: Kendall Jenner s-a confruntat de mai multe ori cu dificultatea ei de a gestiona criticile și, în cele din urmă, supramediatizarea. 

O necruțătoare critică digitală permanentă care îi provoacă anxietate, destul de greu de gestionat. Pentru a-și recăpăta echilibrul, modelul s-a angajat așadar să găsească soluții spirituale și relaxante pentru a-și calma anxietățile. 

Kendall dezvăluie astfel pe o postare pe Instagram cei cinci pași care o ajută să se calmeze. Departe de a se descuraja, modelul își încheie ghidul cu această propoziție plină de speranță: „lucruri frumoase te așteaptă”. 

Consultă cele 5 sfaturi ale lui Kendall Jenner pentru a-ți calma mintea: 

1. O reconectare cu corpul tău

Cei mai buni psihologi o repetă în continuare: a deveni conștient de corpul tău este o cheie esențială pentru calmarea unui atac de anxietate. Anxietatea paralizează mintea și o prinde într-un cerc vicios de gânduri negative. Pentru a recâștiga avantajul, trebuie să reînveți cum să interacționezi cu învelișul tău carnal, precum și cu simțurile tale primare, pentru a te ancora din nou în momentul prezent. Deci nimic mai bun decât o sesiune de sport sau o plimbare în mijlocul naturii pentru a-ți relaxa mintea și a-ți aerisi spiritul.

2. Contactul cu animalele

Dacă anxietatea tinde adesea să ne izoleze de lumea exterioară, comunicarea și interacțiunea sunt adesea salvatoare pentru a calma un suflet neliniștit. Recăpătarea încrederii în dulceața vieții necesită, prin urmare, interacțiuni la fel de tandre, iar animalele sunt ambasadori perfecți. Efectele relaxante ale terapiei cu animale de companie nu mai trebuie dovedite. Pline de dragoste, animalele captează vibrațiile rele și calmează în mod natural spiritele chinuite. 

3. Meditație

Relaxarea implică și sunet. Puterea muzicii este de netăgăduit. Prin urmare, virtuțile terapiei cu sunet nu au scăpat călugărilor tibetani care folosesc boluri cântătoare de milenii. Cum să le folosești? Doar loviți ușor o parte a bolului pentru a emite o notă, apoi faceți-o să „cânte”, frecând marginea cu un ciocan. Vibrațiile emit un bâzâit melodios care risipește instantaneu tensiunea.

4. Ține un jurnal de wellness

Când mintea devine otrăvită cu reflecții care provoacă anxietate, curățarea spiritului poate fi destul de benefică. De foarte multe ori, aceste chinuri sunt vagi și asupresc spiritul fără a ști cu adevărat de ce. Identificarea clară a ceea ce ne deranjează ne permite să le înfruntăm mai bine. Cuvintele vindecă relele. Pentru a face acest lucru, nu există nimic mai bun ca un jurnal de sănătate pentru a-ți nota cele mai intime anxietăți. 

5. Organizare

Un atac de anxietate este sinonim cu pierderea controlului. Mintea preia orice altceva, iar „eul nu mai este stăpân pe propria sa casă” (Freud). Prin urmare, organizarea face posibilă prevenirea acestui derapaj. Organizează-ți ziua cu notițe, o listă de lucruri de făcut sau un planificator săptămânal: există multe soluții pentru a obține o imagine de ansamblu asupra vieții tale de zi cu zi. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Oana Zăvoranu, trimisă în judecată pentru șantaj

Oana Zăvoranu e implicată într-un nou scandal! Vedeta și avocatul Silviu Ionuț Călin au fost trimiși în judecată de către procurorii DNA pentru șantaj. Procesul a început la Curtea de Apel București.

Bicicleta Hermes, modalitatea elegentă, dar scumpă, de a fenta traficul

Ai rămas blocat în trafic în drum spre serviciu? Iată o modalitate elegantă de a evita aglomerația cu cel mai recent produs Hermes!

Superyacht-ul cu vele al lui Jeff Bezos, în valoare de 500 mil. $, este gata pentru călătoria sa inaugurală

Lumea superyacht-urilor va obține în curând o nouă navă super luxoasă, demnă de Cartea Recordurilor, când lucrările de construcție a iahtului cu vele al Oceanco cu numele de cod Y721 vor fi finalizate la sfârșitul acestui an.

Ce probleme de sănătate are Cristina Ich: „Trebuie să mă operez”

Cristina Ich a mărturisit că are probleme de sănătate și că trebuie să se opereze imediat ce revine din vacanță.

Prezentarea de modă Max Mara Cruise 2023, o declarație de dragoste pentru Portugalia

Marți seară, casa italiană și-a prezentat colecția de croazieră în grădinile Fundației Calouste Gulbenkian, din Lisabona, cu eroine cochete, cu linii unduitoare și un look extrem de sexy.

Cât costă o noapte de cazare în hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Aici se află singura piscină infinity de pe litoral

Cristi Borcea a cumpărat Hotelul Muntenia din Olimp, l-a renovat și l-a transformat în Pam-Beach Olimp, un stabiliment de trei stele, cu restaurant, piscină infinity şi vedere către mare.

Pandemia a alungat bogații din New York. Pierderi de milioane de dolari

Pandemia i-a făcut pe bogații din New York să plece în număr fără precedent. Efectele pe termen lung ale exodului sunt încă necunoscute.

Mirela Vaida și soțul ei nu mai dorm în același pat. Ce se întâmplă în viața prezentatoarei

Mirela Vaida a fost invitată în podcastul cântărețului de muzică populară Valentin Sanfira și a făcut acolo câteva dezvăluiri legate de viața de familie.

Mako, conceptul de superyacht cu zero emisii, inspirat de rechini

State of Craft vrea să ofere lumii primul său superyacht asemănător rechinilor.

Pe munții de sare din Camargue, uimitoarea paradă Jacquemus

Designerul și-a prezentat spectacolul toamnă-iarnă 2022-2023 în sudul natal, la Salin de Giraud. O colecție puternică cu tema comună a căsătoriei, cu câteva săptămâni înainte de cea a lui însuși Simon Porte Jacquemus.

Primele imagini cu Ana Morodan, după ce și-a micșorat sânii

Ana Morodan a fost supusă, de curând, unei intervenții chirugicale complicate de micșorare a bustului și va rămâne câteva zile internată în spital pentru recuperare, sub atenția medicilor specialiști.

Recordul stabilit de INNA

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră impresionantă și la nivel internațional, a atins un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și de stream-uri.

Brandul de îngrijire a pielii al lui Hailey Bieber, probleme legale la doar o săptămână după lansare

Soția cântărețului Justin Bieber și noua ei companie Rhode sunt trimise în judecată de către o linie de modă cu același nume, pentru încălcarea mărcii.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
„Milky Nails”: manichiura minimalistă adoptată de toate vedetele pentru această vară

Spre deosebire de manichiura decorată cu nail art sofisticat, această manichiură cu alb lăptos care joacă cartea simplității atrage din ce în ce mai multe vedete.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Dior deschide un spa absolut incredibil pe Sena!

În perioada 29 iunie - 13 iulie, Dior se instalează pe o barjă pentru a oferi o experiență de tratament complet nouă.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Brontouring: noul truc de pe TikTok pentru un ten sculptat, dar luminos

Nu va mai trebui să alegi niciodată între bronzer sau conturare.

hourglass_full 16 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Cum să-ți gestionezi mai bine anxietatea conform lui Kendall Jenner?

Descoperă cele 5 sfaturi care funcționează cu adevărat pentru a ține la distanță anxietatea.

hourglass_full 21 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH
Jelly Pop este noua tendință de frumusețe care trebuie adoptată în această vară

O antologie a celor mai frumoși pigmenți de neon pentru a urmări cea mai cool tendință de frumusețe a verii.

hourglass_full 25 day ago format_list_bulleted BEAUTY&HEALTH