Cum arată și ce mai face Miki ex K-pital?

Ani de zile a cântat pe scenă sub numele de K-pital însă în realitate se numește în buletin Mihaela Rodica Marinache. Cântăreața a renunțat la succesul de acum peste 15 ani și a decis să facă tot muzică, însă așa cum își dorea și nu neapărat comercială.

Solista a făcut istorie cu trupa K-pital la finele anilor '90 când cânta piese precum "Nu poţi să stai deoparte”, "Alerg” sau “Iubirea mea”, acestea fiind doar câteva dintre cântecele care încingeau ringurile de dans din întreaga ţară. În ciuda succesului de care s-a bucurat la vremea respectivă, Miki a decis să facă un pas în spate şi a decis să fie o prezenţă discretă în lumea mondenă. Cânta cu o trupa de coveruri și ne-a povestit că "nu simt că mai trebuie să scot un hit că să revin. Eu compun în continuare și dacă va fi că o piesă să devină hit veți auzi și voi", ne-a povestit solistă la un eveniment monden, deși iese foarte rar. Ea și iubitul ei Răzvan Constantinescu nu se grăbesc să facă copii și nici să facă pasul cel mare. "Când va fi, va fi, poate a și fost", a mai spus ea

Miki s-a născut pe 4 iunie 1973 în Focşani, Vrancea şi cântă încă din adolescenţă. În perioada 1999-2002 a făcut parte din proiectul K-pital alături de Vlad Gheorghiu și Alex Cernahoschi. Ei au lansat trei albume, care le-au adus mult succes la nivel naţional. În 2002, Miki s-a lansat solo şi a mai scos trei albume. În perioada 2005 – 2008 a urmat cursurile Facultăţii de Muzică, specializarea Pedagogie Muzicală, din cadrul Universitatăţii Spiru Haret, facultate pe care a şi absolvit-o. O vreme a cochetat şi cu televiziunea iar Miki se poate lăuda că a avut de învăţat de la nume grele ale muzicii româneşti: una dintre profesoarele sale a fost chiar regretata Mihaela Runceanu. În plus, ea a primit multe premii precum Premiul tnereţii sau Premii speciale la Mamaia în 1991 şi 1992.

Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.