Cum alegi geanta perfectă în funcție de tipul de corp

Pentru a crea aspectul perfect, trebuie să te gândești la toate - de la o talie mai subțire la șolduri și la umeri mai înguști. Pentru asta, ai mare grijă la ce mănânci, faci sală și cauți hainele potrivite care să îți mascheze micile defecte, sau din contră, să-ți pună în valoare formele.

Dar știai că o poșetă poate îmbunătăți aspectul tău fizic dacă o alegi pe cea corectă? Ține cont de sfaturile noastre și vei vedea cât de mult se schimbă lucrurile în această privință.

În primul rând, trebuie să afli care e tipul tău de corp.

Dacă ai umerii mai lați decât șoldurile, ai o formă de triunghi inversat.

Dacă talia și umerii sunt mai înguste decât șoldurile, forma corpului tău este pară.

Dacă umerii, talia și șoldurile au aceeași dimensiune, atunci ai un corp „dreptunghi”.

Dacă talia este mai mare decât umerii și șoldurile, atunci ai o formă de măr.

Dacă umerii și șoldurile sunt în armonie cu o talie mai îngustă, ai o formă de clepsidră.

Stiliștii spun că atunci când alegi o geantă, aceasta ar trebui să aibă o formă opusă corpului tău. Să ne dăm seama ce înseamnă asta:

Dacă ai o formă a corpului triunghiulară.

Dacă ai o formă a corpului dreptunghiulară.

Dacă ai un corp în formă de pară.

Sau în formă de măr.

Dacă semeni cu o clepsidră.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.