Cum a reușit Marie Kondo să construiască un imperiu de 8 milioane de dolari făcând curățenie

Marie Kondo a declanșat o revoluție în toată lumea, învățându-i pe oameni să se înconjoare cu obiecte care aduc doar „bucurie”. Dar câtă bucurie îi îngroașă contul ei bancar?

Potrivit Celebrity Net Worth, Kondo a construit un imperiu în valoare de 8 milioane de dolari - ajutând oamenii să scape de dezordine. Incursiunea ei în noi proiecte crește această cifră. Deci, cum se câștigă o avere de milioane de dolari? Să aruncăm o privire la modul în care expertul în organizare i-a adus milioane de dolari.

Pasiunea pentru organizare a început de la vârsta fragedă de cinci ani. Marie menționează că a petrecut mai mult timp așezându-și păpușile decât jucându-se cu ele în copilărie.

Când avea 19 ani și frecventa cursurile Universității din Tokyo, Marie Kondo a început o afacere de consultanță care presupunea să meargă la diferite case și să-și ajute clienții să se descurce. „făceam acest lucru dimineața devreme sau în weekend ca o afacere secundară. Și la un moment dat mi-am dat seama că, în afara orelor de muncă cu normă întreagă, fiecare celulă din calendarul meu era plină de întâlniri pentru organizarea caselor sau birourilor oamenilor. Am văzut o nevoie reală și o cerere”, a declarat ea pentru Harvard Business Review.

Din anii ei de cercetare și experiență de lucru cu diferiți clienți, a apărut o abordare unică a ordonării: Metoda KonMari. În cele din urmă, a avut o listă de așteptare de șase luni pentru serviciile sale în Japonia. Clienții au început să-i ceară sfaturile pentru dezordine și a existat o cerere evidentă pentru un ghid scris pentru metodele ei. Prima ei carte, The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing, a fost publicată pentru prima dată în 2011 și a continuat să se vândă în peste 13 milioane de exemplare în întreaga lume și să fie tradusă în 44 de limbi diferite.

De atunci, Kondo a scris diverse cărți, reviste și cărți de lucru cu cele mai bune vânzări pentru a ajuta la îndrumarea adulților și copiilor cu organizarea. Pe măsură ce imperiul reginei care se dezlănțuia a crescut, ea a câștigat mai multă faimă ca expertă în ordine. După ce popularitatea ei a crescut, a fost doar o progresie firească să-și transforme bestseller-ul într-un serial. Primul ei proiect, Tidying Up with Marie Kondo a fost un succes instantaneu. A fost numărul 1 pe Netflix în 2019 și a câștigat șapte nominalizări - două Emmy, trei Critics Choice Awards, un Realscreen Award și un TCA Award.

Kondo a revenit la Netflix cu încă un proiect, Sparking Joy cu Marie Kondo, care a fost lansat pe 31 august.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Un expert în cristale dezvăluie cele 3 pietre pentru a spori libidoul

Un expert în cristale compilează pietrele ale căror virtuți îți vor trezi sexualitatea.

Simona Halep și Toni Iuruc, primele fotografii din luna de miere

Simona Halep s-a căsătorit civil cu alesul ei, Toni Iuruc, pe 15 septembrie. Evenimentul a avut loc în prezența familiei și a prietenilor, fiind urmat de o petrecere de pomină într-un club de lux din Mamaia.

Orient Express lansează colecția de obiecte de călătorie

Linia, realizată în colaborare cu mărci precum Smythson și Cire Trudon, este disponibilă exclusiv la La Samaritaine până la sfârșitul lunii octombrie.

Personajele Fortnite se îmbracă de la Balenciaga

Casa de modă Balenciaga intră în universul jocurilor video „îmbrăcând” patru personaje din seria Fortnite.

Harley Davidson pune în vânzare cea mai uimitoare bicicletă electronică

Acum un an, Harley-Davidson a decis să lanseze divizia sa de biciclete electrice într-o nouă companie numită Serial 1 ca parte a unui proces de restructurare. Anunțul a fost făcut odată cu prezentarea unui prototip de bicicletă electronică conceput ca un omagiu adus primei motociclete a companiei de acum 100 de ani, cunoscută sub numele de Harley-Davidson Serial 1.

Berlin Art Week | Un artist vinde un covrig cu avocado din aur solid. Piesele sunt scoase la imprimanta 3D

Puteți pune preț pe artă, dar nu pe idee. Un artist vinde la Berlin Art Week pâine prăjită cu avocado realizate din aur. Valoarea sandvișului se ridică la suma de 2,9 milioane de dolari.

Săptămâna Modei din Londra | Vivienne Westwood și Erdem

A început Săptămâna Modei la Londra. Designerii își expun creațiile pentru sezonul primăvară 2022.

Gabriela Hearst are un nou CEO

Thierry Colin care anterior a fost director financiar pentru Burberry în New York este noul CEO al mărcii Gabriela Hearst.

Adele a publicat prima fotografie alături de iubitul ei

Adele și Rich Paul formează un cuplu. Cântăreaţa în vârstă de 35 de ani a participat împreună cu agentul sportiv la un eveniment.

Navele de croazieră Nimble Expedition sunt construite pentru aventură și lux

Uitați de orașele plutitoare care navighează între porturile supraaglomerate și copleșitoare. Pe măsură ce industria de croazieră se dezghețează după blocajele impuse de Covid, se reorientează radical, lansând o serie de nave noi care combină călătoriile către destinații îndepărtate cu facilități de înaltă calitate.

Roxana Nemeș s-a măritat! Ce critici a primit vedeta după nuntă

După ani buni de relație, Roxana Nemeș și iubitul ei, Călin Hagima, au devenit soție și soț. Cei doi s-au căsătorit civil vineri, 17 septembrie, în București.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Probleme financiare pentru cele mai importante 50 de mărci de lux din lume

Cele mai importante 50 de mărci de lux din lume au pierdut 7,6 miliarde de dolari în valoare anul acesta, spune un nou raport.

hourglass_full 7 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Mii de obiecte care i-au aparținut lui Karl Lagerfeld se îndreaptă către licitație

Marele Karl Lagerfeld a fost nu numai unul dintre cele mai uiitore talente ale secolului al XX-lea, ci a fost, de asemenea, un colecționar nesățios. Creatorul de modă, care s-a stins din viață în 2019, a adunat o serie de piese unice de-a lungul vieții sale, iar multe dintre acestea vor intra în curând sub ciocanul de la Sotheby's.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
New York vrea să interzică vânzarea de mașini diesel și pe benzină după 2035

New York face o mare schimbare în sectorul transporturilor, în încercarea de a reduce poluarea climatică.

hourglass_full 9 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Kim Kardashian și criptomonedele: autoritățile de reglementare financiară sunt îngrijorate

Autoritățile de reglementare din Londra sunt îngrijorate din cauza oamenilor care folosesc criptomonede online. Lista o include și Kim Kardashian, magnat de frumusețe și modă și influențator extraordinar.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Bulgari, mutare importantă pe piața din India

Brandul italian de lux a lansat o mangalsutra, care a intrat pe piața de nunți.

hourglass_full 15 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Cum a reușit Marie Kondo să construiască un imperiu de 8 milioane de dolari făcând curățenie

Marie Kondo a declanșat o revoluție în toată lumea, învățându-i pe oameni să se înconjoare cu obiecte care aduc doar „bucurie”. Dar câtă bucurie îi îngroașă contul ei bancar?

hourglass_full 16 day ago format_list_bulleted ECONOMIC