Cum a cucerit Hollywood-ul românul Sebastian Stan!

Pentru cei care urmăresc aventurile eroilor din „Răzbunătorii”, film produs la "Hollywood", trebuie să ştiţi că unul dintre personajele principale, Bucky Barnes / Winter Soldier (Soldatul iernii) este interpretat de un român, din Constanţa. Este vorba de tânărul Sebastian Stan (37 de ani), care în 2018 s-a întors şi în România pentru a se întâlnii cu fanii lui. Tabu îţi spune cum a ajuns tânărul la Hollywood.

Pentru cei care i-au urmărit filmele de la Hollywood şi nu ştiu foarte multe lucruri despre tânăr, aflaţi că Sebastian Stan s-a născut pe 13 august în 1982 în Constanţa, iar la vârsta de 8 ani s-a mutat împreună cu mama lui în Viena, unde ea s-a angajat să cânte la pian. Avea 12 ani când s-au mutat în Rockland County, NY şi apoi a absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey, studiind în timpul acesteia un semestru la Globe Theater din Londra. După mai multe castinguri a primit primul rol în 2010 iar un an mai târziu a apărut într-un rol în serialul de succes “Once Upon a Time – A fost o dată ca niciodată”. În acelaşi an primeşte rolul lui Bucky Barnes / Winter Soldier (Soldatul iernii) unde joacă alături de o galerie de actori celebrii.

Filmul din seria Marvel a continuat iar rolul românului nostru a crescut de la o parte la alta jucând în alte şase alte filme, cel mai recent având premiera anul trecut. În acest moment actorul are două proiecte căci trebuie să termine de filmat pentru “The Devil All the Time” şi anul viitor are premiera pentru “355”. Actorul locuieşte în prezent în New York. Şi-a făcut singur toate cascadoriile din filmul “The Covenant” si a rămas bun prieten cu Chace Crawford şi Toby Hemingway, colegii lui de filmare. Cu Chace Crawford a mai fost coleg şi în serialul “Gossip Girl”, unde a întâlnit-o şi pe Leighton Meester cu care a avut o relaţie timp de doi ani, din 2008 până în 2010. O vreme s-a iubit şi cu Dianna Agron din “Glee”, însă povestea lor a durat doar câteva luni. Printre iubitele lui célèbre s-a mai numărat Jennifer Morrison, colega de filmare de la “Once Upon a Time”, însă acum este singur şi spune că nu are timp pentru o relaţie.
În 2018 s-a întors în România


Îndrăgitul actor s-a întors acum doi ani în România şi a participat la mai multe vizionări ale filmelor sale la cinemtografele din Bucureşti. El a fost invitat de onoare al Fesivalului American Internaţional Film Festival unde s-a proiectat şi filmul “I, Tonya”. Actorul s-a întâlnit atunci cu presa din Bucureşti şi a dat dovadă de un adevărat bun simţ demonstrând că nu şi-a uitat originile şi că încă mai ştie să vorbească româneşte.“Mă simt foarte bine că m-am întors în România şi mă Bucur să văd că am att de mulţi fani în ţara mea. Nu am uitat şi nu voi uita de unde am plecat”, a mai povestit actorul. Interesant a fost faptul că actorul era însoţit de fami din toată lumea care îl urmează peste tot în lume şi merg să facă poze cu el şi să se întâlnească cu el.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.