Cele mai importante tendințe masculine pentru primăvară

Designerii au propus o abordare confortabilă și ușoară a sezonului.

Privind în urmă la anul 2020, ne vine în minte un singur lucru: roller coaster.

Multe industrii au fost afectate, iar industria modei nu a făcut excepție. Restricțiile au condus la săptămâni de modă reduse în întreaga lume și au necesitat o serie de noi strategii pentru a produce și a arăta colecții într-un moment de mare incertitudine.

Dar, în ciuda dificultăților cu care s-au confruntat majoritatea designerilor ca rezultat al COVID-19, piața s-a dovedit a fi la fel de rezistentă ca oricând.

Designerii au abordat această nouă lume curajoasă, îndreptându-se spre prezentări digitale și filme de modă, mai degrabă decât spre spectacole tradiționale pe catwalk, reușind totuși să producă colecții complete pentru sezonul primăvara 2021.

Multe dintre aceste colecții au prezentat un aspect vibrant, captivant, care contrastau cu realitatea sumbru a stării actuale a lumii.

Deci, pentru primăvară, designerii au propus o abordare confortabilă și ușoară a îmbrăcămintei de la domiciliu, cu o gamă luxoasă de opțiuni de croitorie relaxate, precum și tricouri confortabile. Tendința minimalismului, un alt semn al vremurilor, s-a inspirat din îmbrăcămintea uniformă, la fel ca utilitatea șic - mariajul final al stilului și funcției.

Iar seturile de pijamale imprimate din mătase au oferit o notă de umor foarte necesară, care a captat spiritul vieții boeme.

Tricotaje

Louis Vuitton Men’s Spring 2021


Minimalism

Jil Sander Men’s Spring 2021


Prada RTW Spring 2021


Pijamale

Bluemarble Men’s Spring 2021


Tom Ford Men’s Spring 2021


Costume confortabile

Lemaire Men’s Spring 2021


Emporio Armani Men’s Spring 2021


Utilitate chic

Brioni RTW Spring 2021


Reese Cooper Men’s Spring 2021

Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Antonia și Alex Velea, planuri mari de nuntă

Antonia și Alex Velea vor face pasul cel mare anul acesta, după mai bine de 8 ani de relație.

Preziceri incredibile despre COVID-19

SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, va deveni un virus mult mai puțin periculos pe măsură ce devine endemic.

Prada dezlănțuie puterea tactilității și culorii pentru toamna anului 2021

Miuccia Prada și Raf Simons s-au jucat cu texturi tactile și juxtapuneri de culoare. Rezultatul a fost cu totul fascinant și fermecător.

Harry Winston reinventează crizantema cu noul ceas bijuterie

O floare cu petale din piatre prețioase este imortalizată pe ceas de renumitul bijutier american și producător de ceasuri elvețiene Harry Winston.

Moda își pune speranța în administrația Biden

În această săptămână, toată lumea va vorbi despre noua administrație de la Casa Albă, inclusiv Prada și restul spectacolelor pentru bărbați din Milano și Paris.

De ce este atât de greu să creezi o experiență de lux?

Brandurile de lux trebuie să înțeleagă că toți clienții se așteaptă la o experiență distinctă și luxoasă atunci când își vizitează magazinele - dar și atunci când o fac online.

Naomi Osaka este noua imagine Louis Vuitton

Naomi Osaka va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a casei franceze Louis Vuitton după ce a fost numită noul lor ambasador al mărcii.

Vila perfectă din mijlocul mării

Când spunem casă de vis, la ce ne referim cu adevărat?

Cele mai puternice pașapoarte din lume

Într-o lume fără Covid19, mulți dintre noi ne-am planifica întoarcerea dintr-o destinație îndepărtată sau metropolă unde am petrecut vacanța.

Casa în care a locuit Michelle Pfeiffer, de vânzare! Imagini cu „palatul” din Pacific Palisades

Un conac din anii '30 din Pacific Palisades, care a fost locuit de multe celebrități, a ieșit pe piață pentru prima dată în 20 de ani.

Supermodelul român de talie internaţională, mamă pentru prima oară

Diana Dondoe, topmodelul român care a devenit imaginea Balenciaga sau Celine, este în culmea fericirii. Frumoasa brunetă va deveni mămică pentru prima oară, la vârsta de 38 de ani.

Cât timp va mai domni imperiul Kardashian?

Reality-show-ul familiei Kardashian-Jenner se apropie de final, au vândut mai multe dintre principalele lor proiecte și una dintre cele mai strategice asociații personale pare să se încheie. Una dintre cele mai urmărite familii din lume se află încă o dată la un pas de reinventare.

Prada dezlănțuie puterea tactilității și culorii pentru toamna anului 2021

Miuccia Prada și Raf Simons s-au jucat cu texturi tactile și juxtapuneri de culoare. Rezultatul a fost cu totul fascinant și fermecător.

hourglass_full 22 hour ago format_list_bulleted FASHION
Naomi Osaka este noua imagine Louis Vuitton

Naomi Osaka va apărea în campania de primăvară-vară 2021 a casei franceze Louis Vuitton după ce a fost numită noul lor ambasador al mărcii.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted FASHION
Ralph & Russo, decizie importantă! Va afecta show-urile viitoare de modă

Tamara Ralph și Michael Russo dau vina pe restricțiile antiCOVID-19 pentru decizia lor de a anula prezentarea colecției primăvară 2021.

hourglass_full 4 day ago format_list_bulleted FASHION
Cele mai bune campanii de modă primăvară 2021

Sezonul de primăvară 2021 a fost neexplorat pentru industria modei. Multe mărci, de la New York și Londra la Milano și Paris, au folosit canale video și social media pentru a-și prezenta colecțiile, renunțând la prezentările tradiționale de pe pistă.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted FASHION
Chanel dezvăluie data și locația pentru următorul spectacol de croazieră

Casa de lux franceză intenționează să prezinte colecția de croazieră pe 4 mai, la Carrières de Lumières din Les Baux-de-Provence.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted FASHION
Cele 8 teme care vor defini agenda modei în 2021

Fiecare dintre cele 8 teme definitorii din raportul anual al McKinsey & Company, The State of Fashion 2021, examinează o perturbare majoră declanșată de Covid-19 și prezintă modul de depășire a obstacolelor.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted FASHION