Cele mai frumoase insule exotice ale Europei

Insulele exotice ale Europei rămân destinațiile favorite. Sunt mai accesibile!

Tărâmurile de vis de pe bătrânul continent te vor surprinde. Nu-i de mirare că Bali sai Mauritius vor trebuie să te mai aștepte.

Iată care sunt cele mai frumoase 5 insule exotice ale Europei!

Porquerolles, Franța

Această mică insulă din sudul Franței, situată între Marsilia și Cannes, și are aproximativ 200 de locuitori și este un tărâm de vis. Plaje cu nisip alb, fin, apele sunt cristaline, colorate în turcoaz, precum cele din Caraibe. Aveți grijă să nu rupeți nici măcar un fir de iarbă! Insula este protejată prin lege. Porquerolles nu are transport în comun, însă poate fi străbătută la pas sau cu bicicleta. Prin natura și localizarea sa, Porquerolles nu face parte din Coasta de Azur, dar este o destinație minunată.

Insulele Azore, Portugalia

Insulele Azore sunt unele dintre cele mai fermecătoare insule din lume. Acestea se află în mijlocul Oceanului Atlantic. Cele 9 insule care fomează arhipelagul au un climat moderat, cu destulă umiditate. În lunile de iarnă umiditatea ajunge și la 80%, cu temperaturi de 17 grade. Vara termometrele ating 26 de grade. Ceea ce îi atrage pe turiști în Azore sunt arbuștii de ceai, balenele și apele limpezi.

Comino, Malta

Insula Comino este cea mai mică a arhipelagului maltez. Are doar 3,5 kilometri și este locuită doar de 4 oameni. Apele sale limpezi și turcoaz fac din acest loc o destinație de vacanță perfectă. Mica insulă se animă doar în perioada estivală, atunci când turiști din toate colțurile vin să vadă impresionanta insulă pustie.

View this post on Instagram

#comino #cominoisland #bluelagoon #lovemalta

A post shared by Sonia (@sonia.pascal91) on

Corfu, Grecia

Oricine a pus piciorul pe insula Corfu s-a îndrăgostit iremediabil. Unii de aerul cosmopolit, dar cu un caracter tradițional aparte, alții de plajele superbe, iar unii de farmecul venețian al orașului vechi. Corfu are o climă mediteraneană, cu veri calde, când temperatura urcă și până la 40 grade, și ierni blande. Insula Corfu are 217 km de coastă și peste 100 de plaje cu nisip fin și ape cristaline.

Hvar, Croația

Cea mai însorită insulă croată - insula Hvar - este un basm mediteranean. Insula Hvar vă va încânta cu monumentele istorice din Sućuraj, cu plajele adecvate pentru copii din Zavala şi Milna, cu stâncile abrupte ideale pentru aventurism situate pe partea nordică a insulei şi cu nenumăratele golfuri. Stupefianta aromă de lavandă şi rozmarin, care se răspândeşte pe întreaga insulă vă va oferi o experienţă aromaterapeutică excepţională.
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.