La poalele munților, cu vedere la mare, aproape de granița italiană, clădirea rotundă care găzduiește Mirazur oferă un decor idilic. Pătrunsă în vegetație luxuriantă, se află la poalele unui deal pe trei nivele. Sala de mese spațioasă, elegantă și luminoasă oferă cel mai frumos view care cuprinde marea și orașul Menton printr-un golf circular lung.

Noma este un restaurant de două stele Michelin, condus de bucătarul-șef René Redzepi din Copenhaga, Danemarca. Numele este o abreviere syllabică a celor două cuvinte daneze „nordisk" (nordic) și „mad" (mâncare). Deschis în 2003, restaurantul este cunoscut pentru reinventarea și interpretarea sa în bucătăria nordică.

Asador Etxebarri (Axpe, Spain)
Asador Etxebarri este un restaurant spaniol din Atxondo (Biscaya), tara bascilor. Bucătarul este Victor Arguinzoniz, care gătește totul pe grătar. Astfel, toate felurile de mâncare, chiar și desertul, au gust de grătar.

Gaggan este un restaurant condus de bucătarul-șef Gaggan Anand din Bangkok, Thailanda. În 2018, acesta a fost numit cel mai bun restaurant din 50 de restaurante din Asia. Gaggan a câștigat două stele Michelin în prima ediție a ghidului Michelin din Thailanda în 2018.

Eleven Madison Park (New York, SUA)
Acesta este cel mai căutat restaurant în perioada verii, nu doar pentru mâncarea savuroasă pregătită e cheful elvețian Daniel Humm, ci și pentru amplasamentul spectaculos al locației.

Cosme este un restaurant din districtul Flatiron din New York, care servește preparate din bucătăria mexicană, de la bucătarii Chefs Enrique Olvera și Daniela Soto-Innes, alături de partenerul de afaceri Santiago Perez. Bucătăriile își au rădăcinile în arome și tradiții mexicane, în timp ce celebrează ingrediente locale și sezoniere din Valea Hudson și din regiunea înconjurătoare. Programul de băuturi Cosme se concentrează pe spirite artizanale și oglindește bucătăria sa, lăsând ingredientele de înaltă calitate să strălucească.

Centra este cel mai potrivit loc pentru a încerc bucătăria peruană. A fost numit, trei ani la rând, cel mai bun restaurant latino-american, iar chef Virgilio Martinez, împreună cu sora sa au făcut o cercetare serioasă în domeniul culinar local, înainte să se apuce de lucru.

Lima se bucură de două restaurante clasate în topul internațional. Maido, care se traduce prin „Bine ați venit”, în limba japoneză, este o locație foarte frumos amenajată, iar chef Mitsuharu Tsumura se bucură de o experiență foarte vastă, urmând cursuri culinare în America și Japonia.

Mugaritz (San Sebastian, Spain)
Andoni Luis Anduriz, cheful restaurantului Mugaritz, a venit cu un concent nou și jovial: o masă servită acolo este văzută ca o experiență, ceva unic, care să te facă șă îți reamintești locul mereu. Pe scurt, la Mugaritz, începi cina într-un loc, și treci prin alte 20 până o termini.

Un loc cu tradiție, un restaurant care a trecut din generație în generație ca moștenire de familie, o poveste parcă desprinsă dintr-un film. Spațiul este ultramodern, cumva în contrast cu istoria generoasă pe care o are. Toate acestea, plus un chef pasionat, fac din Steirerech cel mai bun restaurant vienez.

Dua Lipa, împreună cu Augustinus Bader, imaginează o rutină de îngrijire a pielii preventivă și inteligentă, simplă și eficientă, concepută pentru utilizare zilnică.
Designerul Olivier Rousteing se retrage din rolul său de director de creație al casei de modă Balmain, post pe care l-a ocupat pe durata ultimilor 14 ani. Rousteing avea 25 de ani când a preluat frâiele creative ale brandului francez.
Orașul Jeddah, Arabia Saudită, și-a propus să construiască o minune arhitecturală. Viteza cu care se ridică spre cer ceea ce va fi cel mai înalt zgârie-nori este uimitoare.
Copiii marilor vedete, lideri ai lumii și ai magnaților din afaceri cresc înconjurați de lux, putere și bogății greu de imaginat.
Averile celor mai bogați zece oameni din Statele Unite au crescut cu aproape 700 de miliarde de dolari de când Donald Trump a redevenit președinte, la începutul acestui an, relatează The Independent, citând un raport al Oxfam America.
Andreea Tonciu a călătorit frecvent la Dubai, locul său preferat de vacanță.
Un spectacol de proporții faraonice a marcat inaugurarea oficială a Marelui Muzeu Egiptean din Cairo, sâmbătă seara.
Cu ocazia Frieze London, sărbătoarea anuală a creativității contemporane, Loewe Perfumes a dezvăluit cea mai recentă explorare olfactivă a casei.
Actrița Megan Fox a împărtășit experiențele sale sincere despre oboseală și confuzia mentală de după naștere.
Casa de modă cu sediul la New York celebrează sezonul sărbătorilor cu o odă cinematografică dedicată iubirii, întruchipată de actrița Anya Taylor-Joy.
Arabia Saudită a dezvăluit planurile pentru stadionul Neom Sky, o arenă futuristă suspendată la 350 de metri deasupra solului și cu o capacitate de 46.000 de spectatori.
Producătorul italian Ferrari pregătește lansarea unui token digital exclusiv care va permite celor mai bogați fani ai mărcii să participe la o licitație pentru modelul Ferrari 499P, mașina care a câștigat trei titluri consecutive la Le Mans, relatează Reuters.
Producătorul de mașini de lux Rolls-Royce sărbătorește cea de-a 100-a aniversare a modelului său de top, Phantom.
Cu plecare pe 4 mai 2026, legendarul tren va călători de la Paris la Pompei și mai departe la Ravello.
Montblanc a fost mult timp sinonim cu instrumente de scris frumos lucrate și perfect proiectate. De la apariția stiloului Meisterstück în 1924, casa germană și-a construit reputația transformând instrumentele de zi cu zi în simboluri ale rafinamentului și statutului.
Aitana Bonmatí și Ousmane Dembélé au primit premiile Balonul de Aur purtând cufere Louis Vuitton Trophy Trunks, în timp ce Clara Mateo a întruchipat eleganța franceză la ceremonie.
DKNY TOAMNĂ 2025 – LANSAREA CAMPANIEI DE TOAMNĂ 2025 CU HAILEY BIEBER, ICON GLOBAL AL STILULUI
Ferrari a dezvăluit oficial noul 849 Testarossa. Acesta este succesorul vechiului SF90 Stradale și este a patra mașină a mărcii italiene care poartă celebrul nume Testarossa.