Ce vedetă de la noi e cu familia în vacanţă de la începutul anului?

De cele mai multe ori, în primele luni ale anului, nu prea sunt evenimente, concerte sau spectacole de teatru. Un motiv în plus pentru multe dintre vedetele noastre să stea departe de ţară, în vacanţă alături de cei dragi. Aşa cum a făcut Vladimir Drăghia, cunoscut actor şi vedetă de televiziune, care de la începutul lunii ianuarie se află cu fetele lui în Bali, Indonezia.

Încă de pe 2 ianuarie Vladimir Drăghia (33 de ani) alături de soţia şi fiica sa se află în Bali, Indonezia, într-o vacanţă prelungită. Cei trei au uitat de toate şi par că au uitat de frigul de acasă şi de treburile lăsate în ţară. De o lună şi jumătate cei trei publică imagini pe reţelele de socializare din piscine, din mare unde se bălăcesc şi se distrează mâncând fructe exotice. Fanii le comentează postările despre dragostea adevărată şi se întreabă când se vor întoarce la muncă. Puţini tiu că după ce a debutat ca actor în seriale de televiziune şi şi-a făcut o mulţime de fani, Vladimir Drăghia a continuat să facă teatru şi televiziune.


O vreme a fost dorit de concurenţă, însă nu s-a vândut prea uşor, acceptând doar să apară în diferite reality-showuri. Pe care le-a câştigat în mare majoritate, acestea fiind la posturi diferite de televiziune. Am vrut să aflăm de la actor dacă ar mai accepta să joace în alte seriale sau filme artistice. „Aş putea să spun că nu cred că aş mai juca în orice. Odată cu înaintarea în vârstă nu mai e chiar nostim să faci orice. La 20, 25 de ani nu-i nici o problemă, acum mi-aş pune tot felul de întrebări. Sunt încă tânăr, dar în acelaşi timp îmi pun nişte piedici. Nu ştiu dacă-i bine sau rău. Nu prea sunt roluri de compoziţie, de cele mai multe ori te joci pe tine. În telenovela „Narcisa sălbatică...” eram un puşti care alerga după femei. Chiar n-aş mai merge la reality-showuri. Sunt bine cu ce fac acum, prezint tot felul de evenimente, sunt imagine pentru tot felul de produse, majoritatea proiectelor pe care le am sunt pe sport, pe familie, pe viaţa pe care o am acum”, ne-a povestit actorul.


Acesta are o relaţie cu Alice Cavaleru, cu care s-a căsătorit acum doi ani, după ce au devenit părinţi. Între cei doi a fost o dragoste la primă vedere, se poate spune, deşi ea a mărturisit că îl ştia de mai demult şi l-a remarcat încă de la debutul său în televiziune.   

 
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.