Câteva idei de călătorie care combină luxul și natura

Nu este interzis să visezi. În așteptarea permisiunii de a călători din nou, v-am pregătit o selecție de hoteluri în care luxul se combină într-un mod armonios cu natura.

Între cer și pământ - Whitepod Eco-Luxury Hotel din Elveția

Acest hotel este situat la o altitudine de 1.400 m, oferind un peisaj uluitor asupra Alpilor Elvețieni. Este și unul dintre pionierii Valaisului în ceea ce privește luxul eco-responsabil. Deschis tot timpul anului, hotelul experiențial se îmbină cu decorul montan, alb iarna, verde vara.

Natura divină - Case Luz în Portugalia

Luz Houses este o adresă „country chic” atinsă de grație. Pe site-ul web al locației, fotografiile sunt însoțite de comentariile lui Ioan Paul al II-lea despre virtuțile turismului durabil. Luz Houses reprezintă un amestec fericit de genuri. Spiritul locului este inspirat de bunul simț al strămoșilor: produse locale, o grădină hrănitoare, locuințe solide, o recunoștință față de natură, plăceri simple. În acest cadru încântător (stejari, măslini, pomi fructiferi), găsim gustul pentru esențial.

Pionierul - Lapa Rios Lodge din Costa Rica

Situat la sud de Peninsula Osa, acest paradis este amplasat în inima ultimei păduri tropicale din America Centrală. În această rezervație naturală privată de 400 de hectare, adevăratul lux este să trăiești și să respiri jungla. Acoperite cu acoperișul din stuf, cele 17 bungalouri oferă o vedere incredibilă asupra baldachinului și Oceanului Pacific. 

Simplitate - Feynan Ecolodge din Iordania

Departe de obiectivele turistice, acest eco-hotel exemplar este situat în rezervația naturală Dana, un pământ stâncos al nimănui care se întinde pe 320 km². În zori, ne trezim la cântecul păsărilor pentru a ne bucura de răsăritul soarelui peste munți înainte de a fi tentați de una dintre numeroasele activități (drumeții cu ghid, lecții de gătit, experiențe beduine etc.)

La marginea sălbăticiei - Shipwreck Lodge din Namibia

Arhitectura acestui loc, construit în 2018, este inspirată din poveștile naufragiilor care au dat numele și reputația formidabilei Coaste. Cele zece cabane ale sale ocupă un loc retras situat la 45 de kilometri de Golful Möwe, renumit pentru coloniile sale de foci de blană și lei de mare. Un loc ales, alocat până în 2040, când structurile vor fi demontate. Spectacolul pe care îl savurăm aici este unul de natură extremă, între oceanul înghețat și deșertul arzător.

Luna de miere - stațiunea Tiamo din Bahamas

Protejarea patrimoniului natural în timpul dezvoltării activității turistice? Aceasta este provocarea primului stat din lume care a inclus ecologia în Constituția sa, în 1959. Pe insula Andros (cea mai mare și mai sălbatică din arhipelag), stațiunea Tiamo a transformat un teren de 50 de hectare între cocotieri și recif de corali într-un punct fierbinte ecologic. Primul hotel eco-responsabil și primul membru al Relais & Châteaux din Bahamas, Tiamo nu este doar un templu rezervat iubitorilor de relexare.

În lagună - Six Senses Laamu în Maldive

Singura stațiune din atolul izolat Laamu, Six Senses se mândrește cu un concept inteligent și ecologic de lux. Cu cele 97 de vile cu vedere la laguna turcoaz, spa, bucătăria sănătoasă, cadrul natural idilic…, vă simțiți la sfârșitul lumii, în afara timpului. Este, de asemenea, un paradis pentru surferi.

Tradiție - Three Camel Lodge în Mongolia

Imaginat în inima deșertului Gobi, această tabără de lux de 40 de yurți este situată între stâncile din Bayanzag și munții Altai. Meșterii locali au proiectat acoperișurile clădirii principale, urmând principiile arhitecturii tradiționale mongole budiste, fără a utiliza un singur cui.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Grecia îşi deschide porţile pentru turism

Grecia renunță la carantina obligatorie pentru călătorii vaccinați și pentru cei care prezintă un test pentru Covid-19 negativ de pe piețele cheie ale turismului, inclusiv Europa, Marea Britanie și Statele Unite.

Cum a reușit Bernard Arnault, CEO LVMH, să câștige aproape 100 de miliarde de dolari într-un an

Bernard Arnault a arătat ce înseamnă să fii un magnat de lux, chiar și în contextul unei pandemii globale. Deși veniturile conglomeratului francez de lux LVMH au scăzut cu 17% în 2020, iar profiturile au scăzut cu 28%, averea sa a crescut.

Motivul neașteptat pentru care ar trebui să încerci antrenamentul de mare intensitate

După ani de yoga și activități concentrate pe întindere, revenim la antrenamente mai extreme, mai intense, care lucrează mușchii. Forțarea corpului tău să se autodepășească este în cele din urmă secretul longevității?

Michael Kors la 40 de ani | Un spectacol de modă care reflectă dragostea lui pentru teatru

Privind înapoi la cele patru decenii de afaceri de succes în modă, nu mulți din industria modei, care este rapidă și uneori nemiloasă, pot face asta. Michael Kors este unul dintre ei.

Cel mai scump penthouse din Londra, de vânzare! Cât costă locuința care poate fi plătită cu bitcoin

Dacă ai strâns suficienți bitcoini - cea mai populară criptomonedă a momentului, probabil te încântă ideea de a cumpăra un penthouse de 18.000 de metri pătrați din Londra, care tocmai a fost scos la vânzare pentru aproximativ 244 milioane dolari la bursa curentă.

Modele de manichiură care se poartă în 2021

Primăvara și-a intrat în drepturi și trebuie să o întâmpinăm cum se cuvine. Manichiura curcubeu este tendința perfectă pentru acest sezon. La modă pe Instagram chiar acum, această manichiură ne amintește de culorile vii ale primăverii.

Dom Pérignon și Lady Gaga sărbătoresc puterea libertății creative

Lady Gaga marchează o nouă colaborare, de data aceasta cu marca de șampanie de prestigiu Dom Pérignon. Rezultatul este unul spectaculos și elegant, ilustrat printr-un clip video.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

Licitații | Carnaval de diamante la Christie's Geneva

Estimat la peste 12 milioane de dolari, acest diamant alb impecabil de 100,94 carate va fi prezentat la licitația de la Geneva pe 12 mai. Un exemplar rar, de data aceasta nu din Africa, ci din câmpiile reci ale Rusiei.

Karl Lagerfeld x Amber Valletta | Prima colecție durabilă

Marca Karl Lagerfeld a scos la iveală roadele primei colaborări cu actrița, modelul și activista Amber Valletta, concentrându-se pe o serie de accesorii etice și eco-responsabile.

Julia Roberts este noul ambasador Chopard

Julia Roberts este noua imagine a Chopard, începând cu cea mai recentă campanie Happy Sport a mărcii, care marchează lansarea unui ceas Happy Sport în ediție limitată. Piesa aduce un omagiu originalului din 1993.

Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

Maldive | Vaccinul anti-COVID, inclus în pachetul de vacanță

Insulele Maldive rămân o destinație de vacanță populară, chiar și în pandemie. Sectorul turismului reprezintă cel mai mare procent din PBI-ul acestei țări, prin urmare guvernul e hotărât să îi dea un impuls.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Pantelleria | Paradisul sălbatic din largul coastei italiene

Un mic paradis sălbatic în largul coastei Italiei, Pantelleria este în centrul atenției datorită unei cărți de călătorie produsă de fotograful Bastien Lattanzio.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Malta îți dă bani să mergi în vacanță. Ce trebuie să faci?

Malta va plăti până la 100 de euro turiştilor care decid să-şi petreacă vacanţa de vară în această ţară, o măsură prin care autorităţile malteze doresc să sprijine sectorul turistic în plină pandemie de coronavirus şi pentru care a alocat 3,5 milioane €.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Un muzeu al înghețatei, deschis în Singapore

Când Muzeul Înghețatei (MOIC) a deschis primul pop-up în New York în urmă cu cinci ani, biletele s-au epuizat mai repede decât poți spune „Am un al doilea stomac pentru deserturi”. În curând a obținut o listă de așteptare de 200.000 de oameni.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Art deco pe roți: extraordinarul muzeu auto Mullin a primit undă verde să se redeschidă

Pe 9 aprilie, vizitatorii au putut din nou să meargă să vadă cele mai bune colecții de mașini franceze aflate sub un singur acoperiș.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Experiență londoneză | Când se deschide Palatul Buckingham vizitatorilor

Palatul Buckingham va fi deschis vizitatorilor în această vară. Puteți chiar să planificați un picnic pe terenul Palatului.

hourglass_full 13 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL