Bulgari, mutare importantă pe piața din India

Brandul italian de lux a lansat o mangalsutra, care a intrat pe piața de nunți.

La mai bine de șapte ani de la intrarea rapidă în India pe cont propriu în 2014, Bulgari a făcut un alt pas major cu introducerea unui mangalsutra special pentru piața locală. Alegerea unui mangalsutra atinge o tradiție adânc înrădăcinată în țară, precum și unul dintre sectoarele sale cu cea mai rapidă creștere: piața de nunți de 50 de miliarde de dolari.

Considerată o piesă sacră a gâtului purtată de o mireasă și purtată în restul anilor ei de căsătorie, mangalsutra are o semnificație emoțională și simbolică pentru femeile din India. Lansarea coincide îndeaproape cu alegerea de luna trecută a lui Priyanka Chopra Jonas ca ambasador al mărcii; ea a țesut împreună mangalsutra și a promovat ideea de modernitate.

„Ca femei, în prezent, suntem o contradicție cu privire la modul în care am fost crescuți față de modul în care vrem să fim”, a spus ea, referindu-se la propria luptă ca feministă. „Aș prefera să iau acea putere înapoi - în loc să spun că spargerea patriarhatului îmi cere să scap de tot m-a crescut. Aș prefera să fie ca și cum aș fi alegerea mea și aș vrea să-mi cumpăr frumoasa mangalsutra cu banii pe care îi câștig, și eu sunt cea care distruge patriarhatul.”

Mauro Di Roberto, director general al Unității de afaceri de bijuterii de la Bulgari, a aprobat acest lucru.

„Sentimentul meu este că reprezintă modernitatea și femeia care are ambiția de a fi contemporan”, a spus el, adăugând că ideea că bijuteria nu era neapărat un cadou, ci ar putea fi aleasă de femeie, împreună cu un partener sau chiar cumpărat de femeia însăși.

Inspirația pentru crearea bijuteriei provine din vechile monede romane și o veți vedea în cele cinci discuri ale siglei Bulgari inspirate din moneda antică. Împreună cu acea semnătură a mărcii, importante mai sunt mărgelele negre care leagă Bulgari de tradiția indiană și de cultura indiană. 

Este o piesă atât de modernă, încât o poți purta cu haine indiene și o poți purta cu haine occidentale. Bijuteria este realizată din aur galben de 18 karate, împodobit cu onix negru rotund și diamante și se vinde cu 4.780 dolari, doar în India.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Un expert în cristale dezvăluie cele 3 pietre pentru a spori libidoul

Un expert în cristale compilează pietrele ale căror virtuți îți vor trezi sexualitatea.

Simona Halep și Toni Iuruc, primele fotografii din luna de miere

Simona Halep s-a căsătorit civil cu alesul ei, Toni Iuruc, pe 15 septembrie. Evenimentul a avut loc în prezența familiei și a prietenilor, fiind urmat de o petrecere de pomină într-un club de lux din Mamaia.

Orient Express lansează colecția de obiecte de călătorie

Linia, realizată în colaborare cu mărci precum Smythson și Cire Trudon, este disponibilă exclusiv la La Samaritaine până la sfârșitul lunii octombrie.

Personajele Fortnite se îmbracă de la Balenciaga

Casa de modă Balenciaga intră în universul jocurilor video „îmbrăcând” patru personaje din seria Fortnite.

Harley Davidson pune în vânzare cea mai uimitoare bicicletă electronică

Acum un an, Harley-Davidson a decis să lanseze divizia sa de biciclete electrice într-o nouă companie numită Serial 1 ca parte a unui proces de restructurare. Anunțul a fost făcut odată cu prezentarea unui prototip de bicicletă electronică conceput ca un omagiu adus primei motociclete a companiei de acum 100 de ani, cunoscută sub numele de Harley-Davidson Serial 1.

Berlin Art Week | Un artist vinde un covrig cu avocado din aur solid. Piesele sunt scoase la imprimanta 3D

Puteți pune preț pe artă, dar nu pe idee. Un artist vinde la Berlin Art Week pâine prăjită cu avocado realizate din aur. Valoarea sandvișului se ridică la suma de 2,9 milioane de dolari.

Săptămâna Modei din Londra | Vivienne Westwood și Erdem

A început Săptămâna Modei la Londra. Designerii își expun creațiile pentru sezonul primăvară 2022.

Gabriela Hearst are un nou CEO

Thierry Colin care anterior a fost director financiar pentru Burberry în New York este noul CEO al mărcii Gabriela Hearst.

Adele a publicat prima fotografie alături de iubitul ei

Adele și Rich Paul formează un cuplu. Cântăreaţa în vârstă de 35 de ani a participat împreună cu agentul sportiv la un eveniment.

Navele de croazieră Nimble Expedition sunt construite pentru aventură și lux

Uitați de orașele plutitoare care navighează între porturile supraaglomerate și copleșitoare. Pe măsură ce industria de croazieră se dezghețează după blocajele impuse de Covid, se reorientează radical, lansând o serie de nave noi care combină călătoriile către destinații îndepărtate cu facilități de înaltă calitate.

Roxana Nemeș s-a măritat! Ce critici a primit vedeta după nuntă

După ani buni de relație, Roxana Nemeș și iubitul ei, Călin Hagima, au devenit soție și soț. Cei doi s-au căsătorit civil vineri, 17 septembrie, în București.

Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Anda Adam nu e încă divorțată, dar a fost cerută în căsătorie de iubitul misterios! Vedeta nu-și ține inelul de logodnă pe deget: ”E prea scump”.

Probleme financiare pentru cele mai importante 50 de mărci de lux din lume

Cele mai importante 50 de mărci de lux din lume au pierdut 7,6 miliarde de dolari în valoare anul acesta, spune un nou raport.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Mii de obiecte care i-au aparținut lui Karl Lagerfeld se îndreaptă către licitație

Marele Karl Lagerfeld a fost nu numai unul dintre cele mai uiitore talente ale secolului al XX-lea, ci a fost, de asemenea, un colecționar nesățios. Creatorul de modă, care s-a stins din viață în 2019, a adunat o serie de piese unice de-a lungul vieții sale, iar multe dintre acestea vor intra în curând sub ciocanul de la Sotheby's.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
New York vrea să interzică vânzarea de mașini diesel și pe benzină după 2035

New York face o mare schimbare în sectorul transporturilor, în încercarea de a reduce poluarea climatică.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Kim Kardashian și criptomonedele: autoritățile de reglementare financiară sunt îngrijorate

Autoritățile de reglementare din Londra sunt îngrijorate din cauza oamenilor care folosesc criptomonede online. Lista o include și Kim Kardashian, magnat de frumusețe și modă și influențator extraordinar.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Bulgari, mutare importantă pe piața din India

Brandul italian de lux a lansat o mangalsutra, care a intrat pe piața de nunți.

hourglass_full 14 day ago format_list_bulleted ECONOMIC
Cum a reușit Marie Kondo să construiască un imperiu de 8 milioane de dolari făcând curățenie

Marie Kondo a declanșat o revoluție în toată lumea, învățându-i pe oameni să se înconjoare cu obiecte care aduc doar „bucurie”. Dar câtă bucurie îi îngroașă contul ei bancar?

hourglass_full 16 day ago format_list_bulleted ECONOMIC