Beyonce și Jay-Z și-au cumpărat cea mai scumpă casă din California! Cum arată locuința de 200 mil. $

Beyonce și Jay-Z tocmai au stabilit un record, încheând a doua cea mai scumpă afacere imobiliară din țară. Cuplul a plătit 200 de milioane de dolari pe un conac din Malibu. Ceea ce este și mai uluitor este faptul că au obținut o reducere de 95 de milioane de dolari din prețul de listare.

Soții Carter au cumpărat cea mai scumpă casă din California. Locuința a costat 200 de milioane de dolari, ceea ce o face cea mai scumpă casă vândută vreodată în California, conform TMZ. Pare o sumă nebună de bani, și asta după ce a obținut o reducere uriașă de 100 de milioane de dolari, deoarece casa a fost listată în mod privat la 295 de milioane de dolari. 

Vecinul lor de alături, capitalistul de risc Marc Andreessen, deține recordul pentru a doua cea mai scumpă casă cumpărată cu 177 de milioane de dolari în 2021. Să aruncăm o privire mai atentă la reședința lui Queen Bey...

O casă potrivită pentru o regină

Moșia în stil brutalist de 200 de milioane de dolari este amplasată deasupra Paradise Cove. Spațiul imens de 8 acri este cuprins de priveliști la ocean și coastă, împreună cu conectarea directă la cea mai uluitoare plajă din Malibu. 

În centrul proprietății se află un conac impunător. Este opera marelui arhitect japonez Tadao Ando, ​​care a colaborat cu WHY Architects din LA pentru a oferi familiei miliardarului o casă de vis. Dată în funcțiune la sfârșitul anilor 1990, această casă contemporană a fost construită în aproape 15 ani.

Deși există foarte puține imagini ale proprietății, se știe că fostul proprietar, Bill și Maria Bell, creatorii „The Bold and the Beautiful” dețineau o colecție de artă impresionantă, inclusiv lucrări notabile de Jeff Koons, Andy Warhol, Damien Hirst și Marcel Duchamp.

Casa complet albă are formă de L cu holuri robuste din beton. Pacific Pervious Concrete, un antreprenor, a contribuit cu o întindere impresionantă de beton permeabil lustruit exclusiv pentru aleea proprietății. Morley Concrete, un alt antreprenor, a furnizat mii de metri cubi de beton pentru construcția casei în sine.

Imaginile aeriene dezvăluie un spațiu amplu de parcare în aer liber, pe lângă un garaj. Beyoncé va locui în această casă minimalistă dar luxoasă după ce își va încheia turneul mondial Renaissance de 57 de concerte , unde se pare că va câștiga 2 miliarde de dolari. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Daniela Crudu și-a botezat fetița. Imagini de la eveniment

Distribuie Emoții mari pentru Daniela Crudu care, marți, 6 iunie, și-a botezat fetița, pe Daiana. Fosta asistentă TV a publicat pe contul de socializare imagini de la eveniment.

Acest diamant masiv de 126 de carate a condus la licitațiile de primăvară Christie’s

Piesele excepționale de la Tiffany & Co. și Cartier, precum și Van Cleef & Arpels s-au vândut, de asemenea, cu milioane de euro în două vânzări.

Porsche intră în cursa mașinilor electrice cu un nou concept de supercar

Misiunea X EV, elegantă, de dimensiuni joase, a fost concepută pentru a doborî recordul turului de la Nürburgring. Și se va încărca de două ori mai repede decât Taycan.

Bourbonul de 75.000 $ va fi lansat pe orbită și maturat în spațiul cosmic timp de un an

Ați auzit de bourbon învechit pe nave, în vagoane sau bătut cu muzică heavy metal. Dar o distilerie artizanală duce lucrurile la un nou nivel lansând whisky- ul său pe orbită pentru un an de maturare în spațiul cosmic. Nimeni nu va putea încerca acest bourbon timp de cel puțin patru ani, așa că rămâne de văzut dacă va merita prețul de 75.000 de dolari.

Bulgari deschide un hotel de lux în centrul Romei

Bijutierul de lux Bulgari urmează să inaugureze vineri un hotel de cinci stele cu vedere la Mausoleul lui Augustus, recent restaurat, din centrul Romei, după câțiva ani de lucrări.

Cum arată și cu ce se ocupă Claudia, singura fiică a Anastasiei Soare

Claudia Soare, fiica Anastasiei Soare are 35 de ani și în prezent este președintele la compania fondată de mama ei, anume Anastasia Beverly Hills.

Anamaria Prodan își deschide cazinou

Anamaria Prodan își deschide cazinou doar peste câteva zile. Impresara de fotbaliști a anunțat într-un interviu pentru Playsport cine sunt partenerii ei de afacere, dar și când va fi inaugurat.

Andreea Antonescu, botez cu ștaif pentru fiica sa, Victoria

Andreea Antonescu se pregătește de botezul fetiței sale celei mici.

Victoria's Secret: emblematica prezentare de modă revine pentru începutul anului școlar

Spectacolul de modă Victoria's Secret, care prezintă modele celebre precum Adriana Lima, Gisele Bündchen, Kendall Jenner, Gigi și Bella Hadid și unde modelele se numesc „Îngeri”, urmează să revină după o pauză de patru ani. Compania globală de lenjerie intimă și-a anunțat revenirea cu un turneu mondial și un documentar.

Cel mai scump ceas Omega vândut vreodată la licitație este de fapt un fals de 3,4 mil. $

Speedmaster, care a fost dezvăluit ca Frankenwatch, a fost vândut la Phillips în noiembrie 2021.

Rolex își deschide primul magazin pe o navă de croazieră

Marca elvețiană s-a asociat cu Explora Journeys pentru a aduce ceasurile sale râvnite la bordul noului vas „Explora I”.

Louis Vuitton lansează o colecție Via „Treasure Trunks”, care va fi vândută ca NFT-uri în ediție limitată

Louis Vuitton merge pe o nouă cale și vă duce împreună cu un nou proiect numit „Via”, cuvântul latin care înseamnă „drum”.

Rolex își deschide primul magazin pe o navă de croazieră

Marca elvețiană s-a asociat cu Explora Journeys pentru a aduce ceasurile sale râvnite la bordul noului vas „Explora I”.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Louis Vuitton lansează o colecție Via „Treasure Trunks”, care va fi vândută ca NFT-uri în ediție limitată

Louis Vuitton merge pe o nouă cale și vă duce împreună cu un nou proiect numit „Via”, cuvântul latin care înseamnă „drum”.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Dubai construiește cel mai mare aeroport din lume

Dacă este cel mai mare, trebuie să fie în Dubai! Această zicală devine sinonimă cu aproape tot ce este construit pe pământ, de la zgârie-nori la hoteluri și muzee.

hourglass_full 3 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Dolce&Gabanna combină haute fashion și ospitalitatea luxoasă cu o nouă stațiune de lux în Maldive

Maldivele numite cu exactitate raiul pe Pământ, sunt pe cale să devină pline de farmec odată cu apariția hotelului de lux Dolce & Gabbana.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Uber lansează un serviciu de închiriat ambarcațiuni private în Mykonos

Uber tocmai a trecut de la o aplicație de transport la una cool Uber! Bun venit Uber Boat, un charter de ambarcațiuni la cerere în Mykonos, Grecia.

hourglass_full 10 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL
Stațiunea de lux mistică se deschide pe un platou din Arabia Saudită!

Când sunteți la Roma, faceți ca romanii, iar când sunteți în Arabia Saudită, rămâneți ca cei bogați! Azulik AlUla este noua adresă a luxului chiar în mijlocul deșertului. Această stațiune ecologică de pe altă lume este o destinație care te teleportează într-o lume fantastică datorită împrejurimilor naturale fascinante ale unei văi străvechi.

hourglass_full 11 day ago format_list_bulleted LIFESTYLE&TRAVEL