Angelina Jolie lansează Atelier Jolie, o nouă marcă de modă orientată spre scop

Angelina Jolie lansează Atelier Jolie, un nou brand orientat spre un scop care va folosi stocurile moarte și va valorifica abilitățile „refugiaților și altor grupuri talentate, subapreciate, cu poziții de demnitate bazate pe pricepere.”

Jolie a postat știrea pe contul ei de Instagram: „Încep ceva nou astăzi — un colectiv în care toată lumea poate crea... Atelier Jolie este un loc în care oamenii creativi pot colabora cu o familie de croitori calificați și diversificați, creatori de modele și artizani din întreaga lume. Se datorează aprecierii și respectului meu profund pentru mulți croitori și producători cu care am lucrat de-a lungul anilor, dorința de a folosi materialul vintage de înaltă calitate și materialul mort deja disponibile și, de asemenea, de a face parte dintr-o mișcare de cultivare mai multă exprimare de sine.”  

Expresia de sine a lui Jolie înclină spre modele monocrome, minimale, în mare parte anonime (cu excepția accesoriilor) care se asigură că povestea este despre ea, nu despre moda pe care o poartă. Cu toate acestea, stilul ei personal a făcut obiectul a nenumărate articole. Ce poartă la aeroport, pantofii ei, crop tops - toate acestea au generat milioane de clicuri de-a lungul anilor. Mai recent, alegerile ei de modă și cele ale copiilor ei au subliniat valoarea repurtării și reciclării hainelor vechi. La premiera filmului ei Marvel, „Eternals”, fiicele ei Shiloh și Zahara au purtat piese din garderoba mamei lor. 

Peste 100 de milioane de tone de deșeuri textile se află în gropile de gunoi în fiecare an. Atelier Jolie pare conceput pentru a aborda această criză. Potrivit site-ului web al mărcii: „Veți putea să reparați sau să reciclați piesele din dulapul dvs. pe care doriți să le reînvie, perfecționând potrivirea, dând o nouă viață a ceea ce ar fi putut fi aruncat și creând articole de îmbrăcăminte de moștenire de calitate, cu semnificație personală.” 

Mențiunea refugiaților este intrigantă având în vedere că a expirat Titlul 42, o măsură din perioada pandemiei care a permis autorităților să respingă rapid migranții din motive de sănătate publică. SUA ar putea vedea un număr record de solicitanți de azil în următoarea perioadă. Indiferent ce devine Atelier Jolie, actrița americană este deosebit de bine plasată pentru a excela în acest domeniu. 
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Adela Popescu revine pe sticlă. În ce emisiune va apărea prezentatoarea

Adela Popescu revine la PRO TV, însă în calitate de invitat special. Prezentatoarea a acceptat provocarea de a apărea în emisiunea „Săriți de pe fix!”, prezentată de Cabral, fostul ei coleg de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Regent Seven Seas Cruises se asociază cu Fabergé pentru o călătorie de lux prin Europa

Este pentru prima dată în istorie când o companie de vase de croazieră se asociază cu un bijutier al regilor, cunoscut mai ales pentru ouăle strălucitoare care valorează mai mult decât un Bentley. Însă, Regent Seven Seas Cruises a fost preocupată de planificarea noilor sale călătorii Fabergé Spotlight Voyage.

O tendință TikTok care a fost vizionată de 10 miliarde de ori a dat naștere colaborării Pringles și Caviar

Îți place destul de mult Pringles încât să dai 140 de dolari pe el? Nu este pentru a obține o aprovizionare pe viață, ci pentru o colaborare în ediție limitată cu The Caviar Company, care va asocia chipsurile emblematice cu caviarul de ultimă generație.

Primul proiect imobiliar al Dolce & Gabbana este un zgârie-nori înalt de 320 m în Miami

Orizontul strălucitor al Miami va primi un plus la modă sub forma unei clădiri negre cu nuanțe de fildeș, acoperită cu o coroană de aur elaborată.

Lionel Messi a cumpărat o vilă de 10,75 milioane de dolari în Florida

Lionel Messi se bucură de perioada sa de succes cu echipa de fotbal din Miami și și-a exprimat acest lucru cumpărând o proprietate de 10,75 milioane de dolari lângă stadionul Inter Miami.

Lancôme colaborează cu Louvre pentru o colecție dedicată îngrijirii pielii

Inspirat de nouă capodopere din departamentul de sculptură, precum și de luminile și culorile muzeului, Lancôme a conceput o ediție limitată de produse de îngrijire a pielii și de machiaj semnate Lancôme x Louvre.

Supermodelul Bella Hadid, de nerecunoscut ca robot AI în noua campanie Marc Jacobs

Noua campanie Marc Jacobs „Heaven” din toamna anului 2023 a dezvăluit un nou avatar al Bellei Hadid și este chel!

Rihanna și A$AP Rocky și-au prezentat cel de-al doilea copil în cadrul unei ședințe foto

Rihanna și-a arătat cel de-al doilea copil pe care îl are cu A$AP Rocky cu o serie de fotografii de familie, la aproape două luni după ce a născut.

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

VIDEO - Vodafone și Charlie Ottley îți arată cea mai frumoasă Românie în noul sezon Flavours of România (P)

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Tenorul Ştefan von Korch aduce arii din opere şi operete româneşti la Nuremberg pe 7 octombrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Teatrul Național București începe stagiunea din 17 septembrie

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Concertul artistului Umberto Tozzi se amână până anul viitor din cauza unei accidentări severe

Tendințe în modă: dunga, o trăsătură care afirmă stilul

Stilul bancher revine. O trăsătură de caracter pe care ne va plăcea să o afirmăm.

hourglass_full 27 day ago format_list_bulleted FASHION
Ferragamo intră într-o nouă eră pentru campania sa de toamnă-iarnă 2023

Ferragamo colaborează cu Galeria Uffizi pentru campania sa de toamnă/iarnă 2023 intitulată „Noua renaștere a lui Ferragamo”, fotografiată de Tyler Mitchell.

hourglass_full 29 day ago format_list_bulleted FASHION
Mitica rochie de cocktail purtată de Audrey Hepburn în Breakfast at Tiffany's, scoasă la licitație pentru o sumă uriașă

Rochia cu ciucuri Givenchy, purtată de actriță în comedia lui Blake Edwards, va fi oferită celui mai mare ofertant, în perioada 6 – 8 septembrie 2023, la Beverly Hills în cadrul unei vânzări online.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Skims: brandul lui Kim Kardashian ajunge la o valoare de 4 miliarde de dolari

În comparație cu mărcile tradiționale de lenjerie, Skims și-a menținut un impuls puternic de la lansare și demonstrează că potențialul de afaceri al familiei Kardashian este în creștere.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Rihanna lansează Maternitywear – o colecție capsulă dedicată mamelor

De-a lungul ambelor sarcini, Rihanna – probabil cea mai elegantă mamă din lume – a dovedit că stilul în timpul sarcinii poate fi extrem de modern. Având în vedere că în prezent așteaptă al doilea copil cu A$AP Rocky, se poate spune că este o maestră a stilului unei mame.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION
Kim Kardashian este noua imagine Marc Jacobs

Kim Kardashian este acum noua imagineMarc Jacobs. Un teaser cu prim-planul feței lui Kardashian a fost dezvăluit pe contul de Instagram al designerului american.

hourglass_full 1 month ago format_list_bulleted FASHION