Acest diamant masiv de 126 de carate a condus la licitațiile de primăvară Christie’s

Piesele excepționale de la Tiffany & Co. și Cartier, precum și Van Cleef & Arpels s-au vândut, de asemenea, cu milioane de euro în două vânzări.

Ultimele vânzări de bijuterii la Christie’s New York au dovedit că pietrele prețioase nu și-au pierdut atractivitatea.

Casa de licitații a găzduit atât vânzările Magnificent Jewels of Anne Eisenhower, cât și Magnificent Jewels în New York pe 7 iunie, realizând un total combinat de 62,3 milioane de dolari. Piesele excepționale de la Tiffany & Co. și Cartier, precum și Van Cleef & Arpels s-au vândut cu milioane de euro în ambele licitații.

Vânzarea anuală de bijuterii magnifice a casei de licitații Christie's a atins un total de 50,7 milioane de dolari miercuri, diamantul „Lumina păcii” conducând vânzările. Piatra masivă de 126 de carate, deținută anterior de Zale Corporation din Dallas, s-a vândut pentru 13,6 milioane de dolari. A fost numit anterior „Zale Light of Peace” pentru a promova idealurile filantropice ale companiei. 

O parte din încasările pentru lotul orbitor va fi donată SUA pentru UNHCR, o Agenție a ONU pentru Refugiați. Bijuterii Harry Winston, Verdura și Chaumet din colecțiile private au mai fost prezentate în vânzare, care a văzut 112 la sută din loturile sale vândute la o estimare scăzută și 96 la sută vândute în funcție de valoare.

Brățara elegantă cu rubin și diamante „Jarretière” a actriței Marlene Dietrich de la Van Cleef & Arpels a condus, între timp, licitația The Magnificent Jewels of Anne Eisenhower. Actrița germano-americană a cumpărat brățara în 1937 și mai târziu a purtat-o ​​în filmul lui Alfred Hitchcock din 1950, Stage Fright. Eisenhower, un cunoscut colecționar și designer de interior, a achiziționat piesa de la proprietatea lui Dietrich în 1992. 

Miercuri, brățara s-a vândut cu puțin peste estimarea ei de 4,5 milioane de dolari, ca parte a vânzărilor totale de 11,5 milioane de dolari. Alte elemente remarcabile în vânzarea de 31 de loturi au variat de la o brățară Cartier din aur galben de 18 karate la cercei cu smarald și diamante David Webb.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Dubai construiește o Operă plutitoare

Dubai South este pe cale să fie martor la grandoarea The Azizi Venice Opera House.

Rosalía este noul ambasador global Dior

Rosalía, câștigătoare a premiului Grammy, a fost numită noua ambasadoare globală a casei Dior și și-a făcut debutul în cadrul campaniei dedicate genții Lady Dior.

BARK Air, prima companie aeriană din lume dedicată câinilor, a operat primul zbor

Bark Air speră că poate revoluționa călătoriile aeriene pentru a fi mai puțin stresante și mai luxoase pentru tovarășii noștri canini.

Averea pe care Tavi Colen a strâns-o din muzică

Tavi Colen a debutat acum mai bine de patruzeci de ani la celebrul concurs „Cântarea României”. De atunci, scena a rămas un element central în viața sa.

Nicoleta Nucă s-a despărţit de iubit chiar înainte de nuntă, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după o relație frumoasă de iubire.

Bella Hadid, cea mai așteptată apariție de la Cannes

Bella Hadid a stârnit un val de reacții la cea de-a 77-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes, nu pentru rolul ei în vreun film, ci pentru apariția ei îndrăzneață pe covorul roșu.

Surorile Gabor, vacanță în Italia. Ce imagine a postat Ramona pe rețelele sociale

Monica și Ramona sunt cunoscute publicului, însă Alina, sora lor mai mare, a preferat să stea departe de camerele de luat vederi. La acest sfârșit de săptămână, două dintre ele s-au reunit, dar nu în România, ci în Italia.

Simona Halep își vinde proprietățile! Ce vrea să își cumpere cu banii obținuți

După ce Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța pe care îl deținea, ar urma să vină rândul hotelului de lux din Poiana Brașov.

Noul Bentley Continental GT: hibrid cu 782 CP

Ceea ce pierde noul Bentley Continental GT în cilindri se compensează în putere.

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Reguli de acces şi conduită la concertul susţinut de Mariza

Andreea Bostănică a dezvăluit cât câștigă din TikTok, după ce a fost criticată pentru luxul pe care îl afișează în online

Andreea Bostănică a făcut, de- alungul timpului, o adevărată avere cu ajutorul rețelelor de socializare, acolo unde este extrem de activă, în fiecare zi.

Imaginile rare postate de A$AP Rocky cu cei cei doi băieți pe care îi are cu Rihanna

Rihanna și A$AP Rocky au sărbătorit în weekend „Ziua Mamei” și l-au serbat și pe fiul lor mai mare, care a împlinit 2 ani.

Lamborghini a bătut un record în istoria sa de 60 de ani

Lamborghini are un carnet de comenzi care este plin până în anul 2026, în condiţiile în care cei mai bogaţi consumatori nu dau semne că ar fi afectaţi de încetinirea economiei mondiale, transmite Bloomberg.

hourglass_full 4 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
AQUA Carpatica Flavours, primul produs din România care se lansează la raft cu spatele produsului (contraeticheta)

AQUA Carpatica Flavours, primul produs din România care se lansează la raft cu spatele produsului (contraeticheta)

hourglass_full 9 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Kering a achiziționat Creed pentru o sumă fabuloasă

Kering, proprietarul Gucci, a plătit 3,5 miliarde de euro pentru achiziționarea brandului francez de parfumuri Creed, a raportat Financial Times.

hourglass_full 11 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Mașinile de lux, la mare căutare în România. Pe ce modele au cheltuit românii o avere

Românii sunt tot mai atrași de mașinile de lux, iar apetitul acesta este demonstrat de sutele de modele care au fost achiziționate de la începutul anului.

hourglass_full 11 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Rolls-Royce pune gând rău viitorilor clienți

Producătorul britanic de automobile de lux Rolls-Royce a decis să interzică definitiv pe oricine își vinde Spectre EV pentru profit.

hourglass_full 11 month ago format_list_bulleted ECONOMIC
Acest diamant masiv de 126 de carate a condus la licitațiile de primăvară Christie’s

Piesele excepționale de la Tiffany & Co. și Cartier, precum și Van Cleef & Arpels s-au vândut, de asemenea, cu milioane de euro în două vânzări.

hourglass_full 12 month ago format_list_bulleted ECONOMIC