Ce se întâmplă dacă presari scorțișoară pe plantele din casă

Scorțișoara poate fi un aliat de nădejde în casă și în grădină.

Datorită aromei sale puternice, acest condiment este un aliat de nădejde al plantelor din grădină dar și din apartament.

Îndepărtează insectele. Furnicile detestă scorțișoara, așa că o poți presăra în jurul plantelor din grădină ca să le alunge.

Ajută la creșterea plantelor. Dacă vrei să plantezi butași, nu utiliza chimicale pentru a stimula hormonii de înrădăcinare. Aplică pudră de scorțișoară pe tijele răsadurilor pe care vrei să le plantezi.

Semințe sănătoase. Scorțișoara previne infectarea semințelor cu fungi sau bacterii periculoase din sol. Presar-o pe pământ pentru a te asigura că acestea nu se vor infesta.

Vindecă plantele rupte. În cazul în care ai tăiat în exces frunzele plantei tale sau ai lezat-o în timp ce îndepărtai buruienile, poți accelera procesul de vindecare cu ajutorul pudrei de scorțișoară.

Alungă daunatorii de pe plantele din casă. Presară scorțișoară pe sol și dăunătorii vor fugi. În plus casa ta va mirosi frumos.
Comment Section
You have to log in or register a new account!

S-AR PUTEA SĂ-ȚI PLACĂ ȘI:

Apple, avertisment pentru toți posesorii noului iPhone

Un anunț important pentru proprietarii de iPhone: Apple avertizează clienții că smartphone-urile sale ar putea interfera cu dispozitivele medicale, inclusiv stimulatoarele cardiace.

Sylvester Stallone își vinde conacul din Los Angeles. Vezi imagini cu palatul pe care cere 130 de milioane de dolari

Sylvester Stallone dă Los Angeles-ul pentru Palm Beach, Florida. Starul din „Rocky și soția sa, Jennifer Flavin, abandonează metropola din vestul SUA pentru coasta Atlanticului și și-au scos la vânzare mega conacul din Beverly Hills Park pentru 130 de milioane de dolari.

Artă abstractă pe unghii | Cea mai nouă tendință în materie de manichiură

În acest sezon nail-artiștii au decis să transforme manichiura în artă. Așa se face că pentru realizarea unui model abstract aceștia utilizează mai multe pensule și culori, iar rezultatul este unul cu totul special! Se pare că aceștia se inspiră din operele de artă a marilor artiști, iar cu rezultatele obținute se împart și pe rețelele sociale.

Keira Knightley, decizie radicală în carieră

Keira Knightley nu va mai filma scene de nuditate, mai ales dacă regizorul este bărbat. Dintr-un amestec de feminism și motive personale, actrița din „Pride and Prejudice” a explicat de ce nu mai dorește să apară goală pe marele ecran.

Third Ivy Park | Beyonce dezvăluie noua colecție Ivy Park x Adidas inspirată de munte și streetwear

Beyoncé: Ice Princess. Acesta este imaginea inspirată de Icy Park, cea mai recentă lansare a cântăreței din colecția ei Adidas x Ivy Park.

Balet | Gala Operei din Paris se desfășoară online, cu strângere de fonduri

Din cauza crizei sanitare, Gala de deschidere a sezonului de dans 2021 va avea loc online, pe 27 ianuarie.

Adelina Pestrițu și Iulia Albu, războiul declarațiilor pe internet

Este scandal mare în showbiz, iar protagonistele sunt nimeni altele decât Iulia Albu și Adelina Pestrițu. Cea care a pornit „războiul” a fost Iulia, însă Adelina nu s-a lăsat mai prejos.

Masajul facial, obiceiul tău terapeutic și de relaxare în 2021

De când a început pandemia, Instagramul a fost bombardat cu postări despre îngrijirea feței. Masaje faciale, tratamente cosmetice făcute în casă, ritualuri de beauty.

Emily Ratajkowski, decizie importantă în privința copilului nenăscut

Emily Ratajkowski va deveni mamă în mai puțin de trei luni și, spre deosebire de alte gravide, modelul nu vrea să afle sexul copilului ei.

Cum arată insula privată din Maldive care poate fi închiriată cu 80.000 $ pe noapte

Pentru cei cu dare de mână, o insulă privată într-o destinație tropicală este locul suprem pentru a se izola de pandemia globală. Printre destinațiile cele mai bine echipate pentru a valorifica această dorință se numără Maldive, care este alcătuită din 1.200 de insule mici.

Pregătește-te pentru o primăvară perfectă!

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe pregătirile pentru zilele mai calde și pentru a vă oferi un design funcțional plin de tonuri pământești și naturale.

Loewe Fall 2021 | Colaj de subculturi și opere de artă suprarealiste

Regretatul Joe Brainard a fost descris ca un artist „inclasificabil”, deși este asociat cu Școala din New York datorită lucrărilor sale prodigioase și inovatoare care au inclus ansambluri, colaje, desen și pictură, precum și modele pentru coperți de cărți și albume, seturi teatrale și costume, realizate în anii 1950 și 1960.

Primul hotel în spațiu va fi inaugurat în 2024

Foștii șefi ai NASA intenționează să construiască un hotel în spațiu până în 2024. De interioare se va renumitul designer Phillipe Starck.

hourglass_full format_list_bulleted ART&DESIGN
Pregătește-te pentru o primăvară perfectă!

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe pregătirile pentru zilele mai calde și pentru a vă oferi un design funcțional plin de tonuri pământești și naturale.

hourglass_full 2 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Noile ceasuri de damă by Chanel, cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților

Chanel lansează două ceasuri de damă noi, la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. Casa pariziană s-a orientat spre cel mai iconic simbol al său, camelia, pentru inspirație.

hourglass_full format_list_bulleted ART&DESIGN
Ceasuri și bijuterii curcubeu care îți vor transforma instantaneu garderoba

2021 aduce cu sine o nouă doză de speranță, promisiune și optimism că lucrurile se vor îmbunătăți. Pentru cei care tânjesc după un aspect mai vibrant,pășește în lumea tehnicolorului cu un accesoriu mic, de culoare curcubeului.

hourglass_full 5 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Tommy Hilfiger și-a vândut conacul din Connecticut și se mută în însorita Floridă. FOTO cu casa de 45 de milioane de dolari

Aproape toată lumea pare să se mute în Florida - inclusiv Tommy Hilfiger, care și-a scos la vânzare proprietatea de 45 de milioane de dolari din Greenwich, Connecticut.

hourglass_full 6 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN
Moby X, un omagiu elegant, complet electric, adus legendarului Porsche 935 Moby Dick

Printre pasionații de curse, puține mașini Porsche sunt ținute mai mult decât modelul 935 Moby Dick, un 911 puternic, modificat, pregătit pentru pistă, care își datorează porecla designului său. Dar, oricât de venerată ar fi mașina, Bisimoto a văzut loc de îmbunătățire.

hourglass_full 8 day ago format_list_bulleted ART&DESIGN