Cele mai fascinante hoteluri să-ți petreci luna de miere în 2020

Mai e suficient de mult până începe sezonul nunților, dar viitorii miri trebuie să-și organizeze din timp petrecerea ca să iasă totul perfect.

Luna de miere este poate cel mai important aspect în noua viață pe care tinerii căsătoriți o încep. Planificarea nunții este stresantă și obositoare, iar alergătura nu se termină decât abia a doua zi după nuntă. Așa că luna de miere este perioada în care, în sfârșit, ei se pot relaxa.

Tinerii preferă plajele exotice și sunt dispuși să scoată mai mulți bani din buzunar decât de obicei. Aceștia au devenit din ce în ce mai pretențioși mai ales când vine vorba de vacanța de după nuntă. E posibil pentru unii să nu mai poată pleca într-un astfel de concediu, deci profită și țintesc spre locuri cu adevărat deosebite.

Există un turism dedicat pentru tinerii căsătoriți, iar ofertele sunt pe măsură. Cuplurile au parte de camere speciale în hoteluri de lux, cu vedere spre plajă sau grădini spectaculoase, cu bugalow pe plajă, jacuzzi în cameră, piscină și terasă private.

Iată ce propuneri de hoteluri avem pentru voi. Scrie-ne în comentarii care ți-a plăcut cel mai mult!

View this post on Instagram

The perfect morning in our Jungle Hideaway 🌴🥥 - We recently made a trip out to the Jungle 🙉 to check out the new villas at one of our favourite hotels in Bali @theudaya, and what a treat it was! - We’ve stayed at quite a few places on our travels, but if we’re being honest with you, we can’t think of many that top this one. There’s nothing quite like waking up in the morning with a delicious breakfast in the pool, listening to the sounds of nature, and watching the sun rise over the tree canopy’s off in the distance - seriously has one of the most therapeutic feelings ever! If you plan on visiting Bali, theres one thing you can’t miss and it’s staying at one of these epicly unique properties that are dotted all around the island! - Where’s the most unique place you have stayed? ✨ ••••• #jungletherapy #therapy #floatingbreakfast #sunrisephotography #ubud #balivacation #baliholiday #junglevibes #speechlessplaces #architecturephotography #uniquehotels #somethingdifferent #thebalibible #intothewild

A post shared by CLAUDIA & KAAN | BALI 🌴 (@thelosttwo) on

View this post on Instagram

Beautiful mornings surrounded by nature are our favorites🌿🥰 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ We love to go up early in the morning, drinking coffee together, and plan the day. Also, we love our morning routine, which includes Meditation, reading & journaling as well as exercising. Lately, we struggled sometimes with our morning routine because we did so many sunrise adventures and headed out early🙈but now since we are back in Canggu we try to focus on it again as well as to catch up with some work before we leave Bali for a new exciting place🤩 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Can you guess where we are going next?

A post shared by Lea & Stefan | Travel Couple (@sunchasingtravelers) on
Comment Section
You have to log in or register a new account!
Află ce formă are fața ta și pune-te în valoare!

Să-ți cunoști forma fetei este esențială, deoarece te poate informa cu privire la diferite practici de înfrumusețare – de la aplicarea machiajului la tipul de coafură care ți se potrivește.

Săptămâna Modei din Londra. Victoria Beckham pornește o revoluție și schimbă regulile

Colecţia feminină toamnă-iarnă 2019-2020 a Victoriei Beckham „se inspiră din trecut” pentru a face „propuneri pentru viitor”.

Antonia, primele fotografii şi declaraţii după operaţia de mărire a sânilor

Îndrăgita solistă a avut parte de un început de an glorios, căci nu numai că îi merge din punct de vedere profesional dar s-a mutat cu familia ei în casă nouă, Maya, fiica ei s-a întors în ţară iar operaţia de mărire a sânilor a decurs exreaordinar de bine şi se vede acest lucru. Tabu a stat de vorbă cu Antonia şi a aflat cum se simte şi ce spune despre măriea sânilor.

Fiica Andreei Esca nu dă Bucureştiul pe Londra! Ce vrea să facă Alexia Eram în ţara natală?

Deşi a plecat la studii la Londra, la UCA, University For the Creative Arts, unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei, Alexia Eram nu vrea să se mute în Marea Britanie şi să renunţe la familia ei din ţară. Din contră, de fiecare dată când are o pauză de studii, Alexia vine în ţară şi nu ratează niciun eveniment monden.

Trump îi împinge pe europeni să renunțe la Huawei pentru 5G

Președintele amenință să înceteze schimbul de informații cu țările care optează pentru chinezi

5 motive să vizitezi Thailanda în 2020

Românii care aleg destinaţii de lux îndepărtate preferă să îşi petreacă vacanţa în locuri exotice cu plajă. Iar Thailanda se află în topul destinaţiilor exotice preferate de ei. Destinațiile principale sunt Bangkok, Phuket, Krabi (Ao Nang), Chiang Mai, nu neapărat în ordinea asta.

Diabetul zaharat și pulberea verde care scade nivelul glicemiei

Diabetul de tip 2 este una dintre cele mai frecvente boli în România și, din păcate, numărul cazurilor este în creștere. Dacă nu e tratat, conduce la alte boli care pot pune viața în pericol.

Cum arată castelul în care locuiește Claudia Schiffer. Interiorul e de vis!

În casa din Anglia în stil Tudor, supermodelul Claudia Schiffer și familia ei sunt înconjurați de o arhitectură deosebită, artă modernă - și câteva „fantome” prietenoase.

Reinfecția cu noul coronavirus, infinit mai periculoasă. Avertismentul medicilor

Reinfecția cu noul coronavirus este posibilă și este chiar mai gravă, susțin medici din Wuhan.

De ce este Raluca Moianu singură în continuare?

Anul acesta se împlinesc doi ani de când fosta prezentatoare de televiziune și în continuare de radio a rămas văduva și l-a pierdut pe dragul ei Marius Ancuța. Din păcate, Raluca Moianu s-a afundat în muncă și a uitat că mai are nevoie de dragoste și de un partener lîngă ea. Cum motivează vedeta această singurătate, aflați în continuare.